Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama....32

nie chce kaszki

Polecane posty

Gość mama....32

Moje polroczne dziecko nie chce kaszki.Je tylko owocowe i warzywne deserki oraz karmie piersia.Czy tez mialyscie taki problem???

Gość moze mu nie smakuje
ja tez nienawidze kaszek , nigdy nie lubilam nawet kaszy manny za to lubilam mleko . zrob ta kaszke bardziej plynna - jesli taka nie zasmakuje trudno , niech je samo mleko .

to nie problem. nie chce kaszki to mu nie dawaj, kaszka nie jest niezbędna dla dzieci :) owoce, warzywa i mleko to mu na prawdę wystarczy :)

Moja nigdy nie chciała kaszki jak poczuła w butli na rzadko darła się i musiałam robić mleko:) z miseczki jadła na śniadanie ale bardzie memlała więc przestałam jej dawać kaszki. Jeśli Twoje dziecko nie chce nie dawaj, owoce i warzywa są lepsze.

Gość jak już coś to
ale jakiej kaszki nie lubi??? mój syn nigdy nie zjadł więcej niż 3 łyżeczki gotowej kaszki dla niemowląt...są tak słodkie, że nawet ja bym nie zjadła jednej porcji... zamiast tego robiłam mu kaszę mannę i owsiankę. z tym nie miał problemu.

To zrób grysik i wymieszaj z deserkiem. Zachowa smak deserku, a będzie bardziej treściwie.

Gość to po co dajesz kaszki
nie che niech nie je nie umrze od tego, za to bedzie mail mniejsze ryzyko cukrzycy i otylosci