Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

DLACZEGO DZIECKO CO POL GODZINY BUDZI SIE W NOCY?

Polecane posty

Witam! moja 6 miesieczna coreczka od jakiegos czas budzi mi sie w nocy co pol godziny, gora co poltorej. kiedys budzila sie tylko o 22 i o 4 rano. teraz co pol godziny domaga sie piersi. Nie pomaga noszenie, spiewanie , lulanie itp. Jak juz dostawie ja do piersi to zasypia. Czasami cos zje, czsami tyko podujda i usypia przy piersi. niestety kiedy chce wyjac piers to nie zawsze mi sie to udaje bo mala budzi sie zplaczem. Czy nie wystarcza jej moje mleko czy po prostu przyzwyczaila sie do piersi? i jak moge jej tego oduczyc? Mial ktos podobnie?/ pOMozCIe ;(

mój syn tak miał. nie ma jeszcze dwóch lat ale nocy całej tez nie przesypia. Natomiast nie przejmuj sie, może potrzebuje bliskości, może jej za gorąco ? Natomiast nie traktuj tego jako dramatu:) powodzenia

a czy probowałas ze smoczkiem? jak ją odstawisz od piersi i zapłacze to podaj smoczek. No chyba że jest bezsmoczkowa.Mój po prostu musiał sobie coś dziamdziać i go to uspakajało. Bo jak przystawiałam do piersi to niekiedy jadł minute i już zasypiał a więc głodny nie był. Wietrz dobrze pokój przed snem i w pokoju zalecana tem to od 17-20

Gość a ja powiem tak...........
bo moze ona pojada, a nie najada sie albo w dzien je za malo i chce nadrobic w nocy. jest szansa, zebys jej nie wuciagala z lozeczka i podala smoczka, moze sama zasnie? przyzwyczaila sie pewnie do wyciagania i korzysta. moze wlasnie potrzebuje bliskosci... w tym wieku wszystko to zgadywanie ;)