Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajajajajaja

novynette - pomozcie

Polecane posty

natomiast ja tez mam problem ale nie z tabletkamki tylko psychiczny :/ biore tabletki juz dwa i pol roku i przez caly czas dzialaj bez zarzutu i wogole nie myslalam o ciazy a ostatnio codziennie sie boje ze jestem w ciazy :/ nie wiem dlaczego tak sie dzieje juz mnie to meczy :/ mam juz synka 3 latka i narazie nie chce byc w ciazy kiedys sie zakrztusilam przy polykaniu tabletki i ja wyplulam i polknelam jeszcze raz to bylo w wigilie i sobie uroilam czy ja na pewno polknelam czy moze gdzies mi spadla a ja nie zauwazylam glupia jestem wiem :/ 5 stycznia dostalam normalnie okre w przerwie ale 7 stycznia zrobilam test bo nie wytrzymalam wyszedl negatywny, cvzy nie bylo za wczesnie czy jesli bym zaszla to by juz wykrył?? biore nastepne opakowanie normalnie i w poneidzialek zrobilam duze zakupy i sie nadzwigalam i mnie boli od tamtej pory z prawehj strony brzuch nad macica jakby miesien ale ja sie i tak boje ;( czy ktos mial podobne urojenia jak sie uspokoic??

??????????????????????????????

Gość SŁONKO119
NIe martw się napewno nie jesteś w ciąży:) okres zawsze się spuźnia a nawet może się spuźnić o 3 miesiące jak czytałam a także czytałam ze nie wolo się denerwowac bo to może być tego przyczyna

Gość jajajajajajaja
tak ale mnie sie spoznil ja go dostalam normalnie w przerwie dlatego tymbardziej moje urojenia sa chyba chore :/

Gość jajajajajajaja
tak ale mnie sie spoznil ja go dostalam normalnie w przerwie dlatego tymbardziej moje urojenia sa chyba chore :/

Gość jajajajajajaja
znaczy sie mialobyc ze mnie sie nie spoznil