Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana bardzo ech

Wiecie może czy jak jest wypadek i kogoś biora do szpitala

Polecane posty

to co z jego rzeczami osobistymi? Co się dzieje z tel. komórkowym? Zostawiają w samochodzie? zabierają? Wyłączają? Informują bliskich?

Gość jak telefon działa
to sprawdzają, czy osoba ma wpisany nr ICE - in case of emergency. Każdy powinien mieć wpisany pod tym skrótem nr osoby, z którą należy się kontaktować, jest to skrót znany na całym świecie. Jeśli jest taki nr to się kontaktują, jeśli nie ma to nie wiem. Zabierają do szpitala, a tam wszystkie rzeczy chyba trafiają do magazynu rzeczy pacjentów, a rodziny szukają po adresie zameldowania w dowodzie.

nie ma wpisane na 100%. ale telefon działa nie jest wyłączony. Ja chyba zwariuje zaraz z nerwów :(

Gość gdghf
Przede wszystkim to sprawdzają nr. rejestracyjne samochodu. Po tych numerach do własciciela auta i następnie dzwonią lub przyjeżdżają osobiście do domu w zależności od tego jaki to był wypadek - przynajmniej taką zależność zauważyłam. Mój mąż miał cięzki wypadek i przyjechali osobiście mnie poinformować.

Gość MI_zielone
wzystko powinna zabezpieczyc policja, jesli poszkodowany jest przytomny i mniej wiecej dziala to najczesciej ma takie osobiste rzeczy przy sobie. Moze nie odbiera bo robia jakies badania ? Nie denerwuj sie.

Gość MI_zielone
a skad wiesz o wypadku ?

ok już się wszystko wyjaśniło. Dziękuję wam za odpowiedzi bo się strasznie zdenerwowałam i już nie wiedziałam gdzie szukać pomocy.