Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_anna

prawdziwi mężczyźni - czy są gdzieś jeszcze?

Polecane posty

Gość smutna_anna

Pewnie dziwne pytanie...Czy są gdzieś mężczyźni w średnim wieku, niezmanierowani, potrafiący najpierw poznać kobietę, potrudzić się dla niej, zachwycić nią, pokazać piękno siebie? Romantycy, dla których równie ważna jest duchowość, połączona z fizycznością?Czy wszystko zawsze musi zaczynać się i kończyc na seksie? Czy to gatunek już wymarły? Świat zwariował, czy ja niedzisiejsza?

Gość nawet jesli sa to co z tego
?

"potrafiący najpierw poznać kobietę, potrudzić się dla niej" Czasy kiedy to się leżało i pachniało a panowie skakali koło tyłka już minęły. Jak nie masz czegoś do zaoferowania to kiepsko.

Gość statusphotovideo
Prawdziwy mezczyzna to Hugh Jackman w fimie 'Kate & Leopold'. Obawiam sie jednak, ze prawdziwych dzentelmenow juz nie ma!

szczerze to takich olewacie bo nie są wystarczająco interesujący. A dwa to w średnim wieku raczej walnych mało chyba że szukasz rozwodnika lub babiarza.

Wiesz mam do zaoferowania wiele, ale panów interesuje tylko jedno...dlatego takie pytanie... Nie leżę i nie czekam, aby ktoś mnie obsługiwał, sama chętnie obsłużę.

"Prawdziwy mezczyzna to Hugh Jackman w fimie 'Kate & Leopold'. Obawiam sie jednak, ze prawdziwych dzentelmenow juz nie ma!" Jakbyś wyglądała jak Meg Ryan to byś miała swego Leopolda, a tak...

Gość statusphotovideo
No widzisz Darker i ty Leopoldem nie jestes i nigdy nie bedziesz :-)

"Wiesz mam do zaoferowania wiele, ale panów interesuje tylko jedno" A niby co jeszcze miało by ich interesować? Tak to jest jak się głupot w TV jedna z druga naoglądają i zdziwione wielce, że jest inaczej :D

"No widzisz Darker i ty Leopoldem nie jestes i nigdy nie bedziesz" Phi :D Nie martw się jakiś inny Leopolda będzie udawał aby tylko Ci się do tyłka dobrać.

Gość statusphotovideo
Darker jesli ty tylko to masz do zaoferowania, to szkoda na ciebie tracic czas :-) Idz sobie piwko wypic pod budka z kolegami :-)

Gość nawet jesli sa to co z tego
Anna, tacy mężczyźni są, ale wy ich po prostu nie dostrzegacie... jak napisał kapselko. Jaki to wiek średni dla Ciebie?

z tym co masz do zaoferowania działa w obie strony. A co Ty dziewczyno masz do zaoferowania ?

"Darker jesli ty tylko to masz do zaoferowania, to szkoda na ciebie tracic czas Idz sobie piwko wypic pod budka z kolegami" Już Ty lafiryndo nie zgaduj co ja oferuję, bo jak przyszło co do czego to nawet was to nie interesowało. Kolegów nie mam bo nie jestem pedałem a alkoholu nie piję.

"Ot właśnie - odezwał się DARKER -prawdziwy mężczyzna " Smutna_anna - nick prawdziwej kobiety... Pffffffff :D:D:D

Teraz dziewczyny ( nie mówie żę wszystkie) zwracają uwagę czy facet przystojny oraz co ma ( kasa)

Gość czek22
kapsełko, coś ci się chyba pop......liło, 30-35 lat to wiek średni, a 40 latek zapewne to staruszek, a 50 lat czas umierać. Łopatą w dupę. Przedszkole, a sio! SPAĆ.

Gość czek22
I ty lasek tutaj nie zaczepiaj, tylko idź zmień pieluchę.

Gość hihihihihihihi
Ja tez szukam takiego,ale prawda jest taka jak napisała autorka.wszystko zaczyna sie i kończy na seksie.Świat zwariował

zauważcie że po co ma się facet starać gdy bez problemu może jaką 20 latke znaleść chętną na sex. Nie będzie raczej zainteresowany kobietami w swoim wieku.

Gość hihihihihihihi
teraz wszyscy chca byc sami i miec tylko koleżanke do seksu.Bez starań,zobowiązan,i wspólnego spędzania czasu.Wpasc do niej wypic kawe,pomarudzic,klupnąc i pojawic sie znowu jak bedzie miał ohote,albo reka zaboli:-)