Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_anna

prawdziwi mężczyźni - czy są gdzieś jeszcze?

Polecane posty

Gość czek22
Kapsełko, no ty bredzisz i nie możesz przestać.

Gość czek22
Powiedzialabym raczej tak, facet z łatwością znalazl by kobietę w swoim wieku, ale woli młodszą. Czyż nie!

"na seksie...najlepiej niezobowiązującym i na cito ...szkoda gadać..." Najlepiej "wpaść" i zaobrączkować takiego :D. To jest udany związek wg. pań.

"facet z łatwością znalazl by kobietę w swoim wieku" To jak z książkami w Empiku; nikt nie ma ochoty na coś co przechodziło. przez wiele łapsk.

"nie ma juz facetow takich jak za czasow naszej babci" To były fajne czasy, spróbowałabyś wtedy strzelić focha to byś się dowiedziała co to znaczy dyscyplina domowa :D

Gość hihihihihihihi
problem w tym ze faceci mysla nie głowa tylko tym co miedzy nogami.Niestey jak kazdy oni sie tez starzeja i w pewnym wieku laski 20 nie wyrwa.Wtedy szukaja normalnych kobiet,ktore o nich zadbaja

Gość czek22
Tak Draker, powtórzę, że facetowi łatwiej jest zarwać kobietę w swoim wieku( myśl średni wiek) niż młodą dziewczynę, myśl (porządna dziewczyna). A co do Empiku, to powiem Ci też, że bredzisz, pomyśl ile tam można znależć ciekawych egzemplarzy. No cóż, widzę, że nie po drodze mi z Wami.

Gość na dziecko to sie lapie
frajera co mu sie zdaje ze jego laska jest wyjatkowa wiec jak wpadla to widac tak mialo byc.

"problem w tym ze faceci mysla nie głowa tylko tym co miedzy nogami." I chyba dobrze na tym wychodzą jak ich obserwuję. "Wtedy szukaja normalnych kobiet, ktore o nich zadbaja" Czyli normalne to stare panny :D Wciskaj kit dalej. To wam się zapala czerwone światełko jak ma się 30 na karku a faceta brak. W końcu dziecko chciałybyście urodzić a czasu coraz mniej... "facetowi łatwiej jest zarwać kobietę w swoim wieku( myśl średni wiek) niż młodą dziewczynę, myśl (porządna dziewczyna)" Cała prawda gówno prawda. Starsi imponują młodszym (oczywiście tym - nieporządnym :D ). Zaklinaj rzeczywistość jak chcesz - nic Ci to nie da.

"Wtedy szukaja normalnych kobiet, ktore o nich zadbaja" O dbaniu o mężczyznę to nawet nie napiszę bo konto mi zablokują :D

Gość Jackass
prawdziwa kobieta to taka co o siebie dba, jest atrakcyjna

po 30stce stare panny, ahahahah, darker normalny jestes?;)

Gość Jackass
generalnie o czym jest temat, aha prawdziwi mężczyźni. hehehe, na pewno nie na kafe!! oj nie.

Gość statusphotovideo
No widzisz Darker, wystarczy cie lekko podpuscic, bys zaczal rzucac 'lafiryndami' i 'pedalami'.

Gość hihihihihihihi
Ludzie sa samotni z różnych powodów,ja jestem sama bo mój mąz zmarł a nie dlatego ze mnie nikt niechciał bo mam nasrane we łbie albo cos w tym stylu.

Gość darker ma dzisiaj zly dzien
i sie focha

"po 30stce stare panny, ahahahah, darker normalny jestes?" Jestem. Ty za to nie potrafisz czytać ze zrozumieniem a to już świadczy o nienormalności. Pozwolę sobie Ci wytłumaczyć: Nie pisałem, że 30 to stara panna. Już :D A korzystając z okazji... Jeśli Twoim marzeniem jest rodzina a tymczasem w wieku 30 lat jesteś sama i nie ma na horyzoncie tego jedynego, to masz problem; czasu coraz mniej na dziecko bez powikłań, faceci wolą młodsze a Ty już piękniejsza nie będziesz. Będzie tylko gorzej. Bzdury o rozkwitaniu itp. bzdety istnieją w babskich gazetach gdzie ich autorki dostają za nie wierszówkę. A jeśli masz w dupie rodzinę to problemu nie ma. :D "No widzisz Darker, wystarczy cie lekko podpuscic, bys zaczal rzucac 'lafiryndami' i 'pedalami'. " Podpuść Offermę. Jak napisze o Tobie, że jesteś czerwona zaraza to znaczy, że miał dobry dzień.

Gość statusphotovideo
Poza innymi szczegolami, prawdziwy mezczyzna przepusci mnie pierwsza w drzwiach i poda plaszcz. Na pierwszej randce zaplaci za mnie zamiast zaslaniac sie rownouprawnieniem.

Gość Jackass
powiedzcie, prawiczki, co wam daje to zbijanie się w grupkę i pisanie w kółko o tym samym we wszystkich tematach?

Gość darker ma dzisiaj zly dzien
30 to JEST stara panna. tu sie nie ma co czarowac . tak jest.

Gość statusphotovideo
Darker, no przeciez kazdy tu widzi, wnioskujac z tego co tu napisales, ze oferma jestes ty. Nie potrafisz prowadzic dyskusji bez uzywania plugawego jezyka. Nigdy nie bedziesz mial kobiety z klasa :-)

Gość Jackass
Darker jak 30 letnie kobiety są dla ciebie gorsze od 20 to nic dziwnego, że żadna cię nie chce i bardzo dobrze. tylko byś co 5 lat zmieniał dupę na młodszą

"Poza innymi szczegolami, prawdziwy mezczyzna przepusci mnie pierwsza w drzwiach i poda plaszcz. Na pierwszej randce zaplaci za mnie zamiast zaslaniac sie rownouprawnieniem." Z fajnymi facetami dotąd na randki chodziłaś skoro to takie niezwykłe. Ani drzwi nie otworzyli, ani płaszcza nie podali. Pewnie jeszcze uciekali z restauracji a rachunek Ty musiałaś płacić. Co za pech :D