Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_anna

prawdziwi mężczyźni - czy są gdzieś jeszcze?

Polecane posty

Gość darker ma dzisiaj zly dzien
przepuszczanie w dzrzwiach to tylko w polsce. na zachodzie tego nie ma a to wlasnie tam kobiety kieruja teskne wetchnienia za prawdziwym facetem - mezem.

Gość statusphotovideo
Mieszkam w Londynie, tutaj faceci maja inne zwyczaje.

"Darker, no przeciez kazdy tu widzi, wnioskujac z tego co tu napisales, ze oferma jestes ty." Oferma to inny użytkownik. Taki ma nick - Offerma. "Nie potrafisz prowadzic dyskusji bez uzywania plugawego jezyka. " Dawno chyba z domu nie wychodziłaś, co? "Nigdy nie bedziesz mial kobiety z klasa" Byle nie taką flądrę bez poczucia humoru jak Ty. "Darker jak 30 letnie kobiety są dla ciebie gorsze od 20 to nic dziwnego, że żadna cię nie chce" No ja się nie dziwię, że 30 letnie mnie nie chcą bo młodszy jestem od nich. Poza tym nigdzie nie napisałem, że są "gorsze".

darker , sorry czytalam w pospiechu i zle przeczytalam, my bad:D ale normalny to ty i tak nie jestes;)

Gość hihihihihihihi
a tak własciwie to co to znaczy prawdziwy męszczyzna.To ze otworzy drzwi i zapłaci rachunek?Tylko tyle?

"Mieszkam w Londynie, tutaj faceci maja inne zwyczaje." Ciapaci? Do czasu... :D

Gość statusphotovideo
Wybacz Darker, a kto to sa 'ciapaci'?

"ale normalny to ty i tak nie jestes" Dziękuje za komplement. "a tak własciwie to co to znaczy prawdziwy męszczyzna.To ze otworzy drzwi i zapłaci rachunek?Tylko tyle?" A jaki masz cennik?

"a kto to sa 'ciapaci'?" Ty na pewno byłaś w tym... Londynie? :D Google nie gryzie.

Gość nie tylko tyle
prawdziwy mezczyzna to facet co zaplaci, otworzy dzrzwi i nie bedzie m,yslal o seksie tylko sie oswiadczy z brylantowym pierscionkiem.

Gość hihihihihihihi
dla mnie prawdziwy meszczyzna to taki co ma swoje zdanie,wie czego chce,a jak trzeba to walnie pięsciom w stól.Zarobi na utrzymanie rodziny i domu,a nie taka ciepła klucha co jak mnie Panie Boze stworzyłes to tak mnie masz a jak żona wiecej zarabia to ja juz nie musze sie o nic martwic.Podawanie płaszcza i otwieranie drzwi oraz płacenie rachunku to kultura osobista.

"prawdziwy mezczyzna to facet co zaplaci, otworzy dzrzwi i nie bedzie m,yslal o seksie tylko sie oswiadczy z brylantowym pierscionkiem." To gej będzie idealny. Zwykle są dobrze sytuowani, mają maniery i nie myślą o seksie (z wami). Co do oświadczyn może być problem...

Gość nie tylko tyle
jak nie wali baby kijem to jej nie kocha

"dla mnie prawdziwy meszczyzna to taki co ma swoje zdanie,wie czego chce,a jak trzeba to walnie pięsciom w stól" "Pięściom" albo i słownikiem :D Dzięki za to :D "Zarobi na utrzymanie rodziny" Wół zaprzęgowy.

Gość statusphotovideo
A ty byles? Nie znalazlam w slowniku slowa 'ciapaci', wiec prosze cie, oswiec mnie.

Gość nie tylko tyle
placenie rachunku to pole popisu dla blachar

"Zarobi na utrzymanie rodziny" I na Twoje 50 par torebek, butów, kaszmirowych szali oraz prezenty dla kochanka. :D

Gość statusphotovideo
No to sie popisales. Nie dosc ze samotny onanista, to do tego rasista! Wstyd!!!

Gość hihihihihihihi
nie na moje byty,tylko na dom.Na czynsz jedzeni wydatki na dzieci samo życie,na wspólny wyjazd itp.Nie wszystkie kobiety maja 50 par butów i nie dla wszystkich tylko ciuchy sa wazne. pozatym kobieta tez powinna pracowa a nie siedziec i czekac na kase od faceta.wiadoma rzecza jest jednak ze faceci zarabiaj wiecej od kobiet.

"No to sie popisales. Nie dosc ze samotny onanista, to do tego rasista! Wstyd!!!" Nie pouczaj mnie, dziewczynko. Miałem więcej obcokrajowców w akademiku niż Ty masz na swojej ulicy.

"nie na moje byty,tylko na dom.Na czynsz jedzeni wydatki na dzieci samo życie,na wspólny wyjazd itp" Pokażę to facetowi mojej siostry. Ciekawe czy chłop zrobił kosztorys :D

Gość mister of universum
Ja zaczynałem od prawdziwego mężczyzny i juz starczy... Kobiety rzadko to doceniały i musiałem "chamieć" Więc nie ma co jęczeć...trzeba na siebie wpaść i nie grymasić potem

Gość radoosny
osobom, które portzebują pomocy w zakresie uwodzenia, nie potrafią znaleźć partnera, polecam kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Są profesjonalni w tym, co robią i czego nauczają, we mnie i w moim zachowaniu zmienili bardzo wiele, polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Gość może ja może nie ja
prawdziwy Facet wie czego potrzebuje jego kobieta. w sensie duchowym również. Jaka jest i co lubi, co na nią działa - jakie słowo, zachowanie, gesty np kwiaty itp.

"Ja zaczynałem od prawdziwego mężczyzny i juz starczy... Kobiety rzadko to doceniały i musiałem "chamieć"" Ja jeszcze nie schamiałem ale skłaniam się ku takiemu rozwojowi wypadków.

Gość zenek z warzywniaka
Darker to psi ku*as

"osobom, które portzebują pomocy w zakresie uwodzenia, nie potrafią znaleźć partnera, polecam kursy uwodzenia" Jakbym kasy na co innego wydać... "we mnie i w moim zachowaniu zmienili bardzo wiele" /Przestań się garbić, nie dłub w nosie i myj się częściej?/

Moim zdaniem, prawdziwy mężczyzna powinien dawać kobiecie poczucie bezpieczeństwa, powinien Ją szanować oczywiście w wypadku kiedy ona sama mu okazuje szacunek! powinien także moim zdaniem mieć złote rączki tak zwane do robót domowych , wiadomo że wszystkiego nie musi umieć , ale też żeby nie był ciotką która nic nie potrafi sklajstrować hehe, powinien też okazywać jej miłość, nie tylko poprzez sex, ale drobne miłe niespodzianki, jak wyjście nieplanowane do kina, kwiatki i takie tam bajery, my to uwielbiamy :-) i wiadomo że nie chcemy być obdarowywane codziennie, OD CZASU DO CZASU. Chociaż zdarzają się materialistki, to wszystko zależy od typu człowieka :-)

Gość nie tylko tyle
Darker nie chamiej bo skonczysz jak offerma.