Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_anna

prawdziwi mężczyźni - czy są gdzieś jeszcze?

Polecane posty

Gość a co powinna robic
prawdziwa kobieta?

"powinien także moim zdaniem mieć złote rączki tak zwane do robót domowych , wiadomo że wszystkiego nie musi umieć , ale też żeby nie był ciotką która nic nie potrafi sklajstrować " Ja mam złote rączki do komputera. Na razie wystarczy.

Gość zenek z warzywniaka
Darker to psi ku*as

Gość z piekła rodemmmm:)
prawdziwych facei sa...zonaci;niestety:)ci wartosciowi,ciepli,madrzy ludzie jako piwrwsi sa zabierani przez babeczki;) a czasem wystarczy po prostu szerzej otworzyc oczy a okazac sie moze,że obok nas mieszka ktos warty uwagi:)

Darker, nie ma za co:) Wypaczone rownouprawnienie , nie chodzi o to ze kobieta jest taka sama jak mezczyzna, bo nie jest, wiec po co na sile wmawiac , ze jest. dobre maniery to jedno, rownouprawnienie to 2 sprawa:/ chodzi glownie o zrownanie kobiet i mezczyzn w pracy, zeby kobiety zarabialy tak samoi mialy takie same prawa oraz w sferze seksualnej (mit, ze baba nie ma swoich potrzeb i ze nie mysli o seksie o zgrozo)

a przwdziwa kobieta..tak jak mezczyzna; powinna być po prostu soba.. i dbac o partnera tak jak tego oczekuje od niego:)ot co:)

"a czasem wystarczy po prostu szerzej otworzyc oczy a okazac sie moze,że obok nas mieszka ktos warty uwagi" Musi byc kisiel w majtkach. Wtedy dziewczyna wie, że to TEN. Nawet jeśli jego ostatnia dziewczyna wylądowała na oddziale intensywnej terapii po tym jak któryś już raz spadła ze schodów.

hehehe Darker to tez się zalicza do złotych rączek jesli chodzi o znajomość komputera, ale nie np. gier komputerowych hehe a tacy fanatycy też są :-) każdy robi to co lubi :-) i każdy ma tam swoje wymagania wobec innych.....a wy....? jestem ciekawa na jakie cechy zwracacie uwagę u kobiet by powiedzieć o niej "prawdziwa kobieta" ? hmm? :-)

Gość może ja może nie ja
prawdziwy facet wie jakie zachowania słowa gesty sprawiają przykrosc jego kobiecie i tez tego nie robi. prawdziwy facet nie wstydzi się uczuc. Okazuje je, zwłaszcza osobie którą kocha - słowem czynem gestem np kwiaty lub niespodzianka czeka na nia po pracy itp. Prawdziwy facet dba o związek zawsze. Nie tylko na początku jak stara sie o kobietę. Prawdziwy facet umie przeprosic, podziekowac i mowic proszę. I dązy do zgody, nawet jak nie zawinił. Do rozmowy itp.

ja mimo,ze uwazam sie za idealna partnerke mam takze kłopot ze znalezienie swojej drugiej połowy..kiedys odeszłam od miłosci swego zycia a teraz...ech:(

Gość może ja może nie ja
w 21 wieku są duże dziecinne i często sfochowane dzieci, nie faceci. To moje obserwacje.

"jestem ciekawa na jakie cechy zwracacie uwagę u kobiet by powiedzieć o niej "prawdziwa kobieta" ? hmm? " Mi się musi podobać. I tylko to.

darker..ty to napewno nie jestes idalnym facetem dla kobitki:) czuć od ciebie powiew chamstwa:(

"w 21 wieku są duże dziecinne i często sfochowane dzieci, nie faceci." Kredytu na mieszkanie nie chciał brać? :D

Gość a ja sie nie uwazam za idealna
i nie mialam klopotow ze znalezieniem drugiej polowki choc bylam stara panna.

"darker..ty to napewno nie jestes idalnym facetem dla kobitki" No ba :D "czuć od ciebie powiew chamstwa" I nawzajem

więc na mnie też mam przyjdzie czas:)..

darker..nie chciałam być niemiła:)

Gość mela432
Witam. Muszę się wtrącić. Nie wymagacie za dużo od facetów? Pozwólcie im być sobą. Zaczną zmieniać się dla nas, dopiero po jakimś czasie przebywania z nami. Nie ma ideałów. I nigdy nie było. Ideałem stanie się dla nas jedyny, którego pokochamy mimo wad. Czy życie z ideałem nie byłoby na dłuższą metę uciążliwe?

Gość a ja sie nie uwazam za idealna
jeszcze bardziej uciazliwe moze byc bycie idealem.

nikt tutaj nie szuka ideału..kogoś z obrazka..ja chciałbyym miec tylko takiego,który zawwze poda dłoń..bedzie szanował..i najlepiej gdybym była ....całym jego swiatem:)

a juz jak miałby się dla mnie zmiebniac...hoho..za takiego to ja podziekuję.. juz wolałabym jego bałagniarstwo..dłubanie w nosie:P,chrapanie...i jetem w stanie zaakceptowac jeszcze wiele jego zboczeń:)

z piekła rodemmmm:) a czemu chcesz byc dla niego całym jego swiatem?

Gość może ja może nie ja
19:34 tak facet ma byc oparciem, siłą, podporą. a kobieta jest kochajaca czuła, dobra ale musi czuc ze facet ja kocha i ona jest dla niego całym swiatem

Ależ oczywiście :-) hehe nikt tutaj nie chce idealizować mężczyzn, ale są to cechy które powinny być nabyte, i właśnie najzabawniejsze jest to ....że z naszej strony to nie powinny być w ogóle wymagania! a w dzisiejszych czasach tak niestety jest hehe a jeśli chodzi o wady to rzecz jasna , że każdy poniekąd je ma! :-) i w sumie moim zdaniem....jeśli para się w sobie zakochuje to jedna i druga strona powinna się starać o to aby było ja najlepiej :-)

chaciałabym by widział we mnie po prostu kogos na kogo zawsze moze liczyc..by z kłopotami przyszedł do mnie a nie do mamusi..by nie wstydził sie okazywac uczuc.. bym po prostu czuła od niego miłosć..a nie jakies tam przyzwyczajenie itp:) chałabym po protu ,by wstajac rano był szczęsliwy ze budzi sie obok mnie..i nawzajem:)

ech...co tu duzo gadac..marzy mi sie cudownie ciepły typ:) a niech tam..moze byc nawet...młodszy:P

Stefanio Accencio Po 28/30-stym roku życia w Polsce NIE WOLNO: 10. nie wolno wyjeżdzać na wakacje / bo kojarzy się to z wyjazdem na kolonie, a to wolno było robić do 14-ski 11. nie wolno chodzić na koncerty np U2, to dobre do 22. (czy wolno występować Bono'wi, lub Tinie Turner, czy nie są za starzy?) 12. nie wolno chodzić na dyskoteki czy do klubów 13. nie wolno kochać muzyki i odpływać przy niej 14. nie wolno oglądać MTV I VIVY 15. nie wolno czytać wymarzonych książek a juz na 100% Fantasy, SF, Czy Political Fiction / partnerka uzna to za dziecinadę 16. nie wolno opalać się 17. nie wolno dbać o szczupłą sylwetkę. 18. Kategorycznie nie wolno kupować komiksów dla dorosłych Milo Manary, mimo iz rysunki w nich sa arcydziełami: http://www.fumettando.it/news_fumetti/immagin i/etruscomix_manara.JPG co wypada?. Po 28/30-stym roku życia w Polsce WOLNO ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1. wolno iść na spacer z dzieckiem 2. wolno bawić się z dzieckiem w piaskownicy 3. wolno karmić dziecko butelką 4. wolno wynosić śmieci z domu 5. wolno robić zakupy dla rodziny 6. wolno grillować na imprezie integracyjnej z firmy akwizytorskiej 7. wolno opłacać rachunki za mieszkanie 8. wolno podwozić ciężarną żonę do szpitala na 3 poród 9. wolno iść z żoną na płatnego publicznego sylwestra do Szkoły Podstawowej 10. wolno wyjechać na wakacje, ale koniecznie w asyście żony i dwojga dzieci 11. wolno iść z rodziną do kościoła 12. wolno iść na komunię, chrzciny, i pogrzeb 13. wolno iść do chorej matki do szpitala, ale koniecznie z żoną i dziećmi. By babcia widziała że zostawiła po sobie 25% materiału genetycznego i jej życie miało sens. ( Jeżeli dzieci nie będą się kwapiły do odwiedzin babci, w wyniku braku dobrego konatku z nią, wolno je sparać kablem od prodziża po głowie) 14. wolno czytać ale tylko Kapuścińskiego, Wojtyłę czy Szymborską. by partnerka szczyciła się zainteresowaniami męża przed koleżankami. Co jest wskazane. Czyli co wbije rodziców i partnerkę w dumę: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++< br /> 1. wskazane jest zaciągnięcie kredytu na nowe większe mieszkanie - Centrum Wawy, 200mkw, koszt 2mln PLN 2. wskazane jest zaciągnięcie kredytu na nowy samochód "Audi A6" 3. wskazane jest pozostawanie w pracy do 23:45 4. wskazane jest poszukanie dodatkowej pracy na Sobotę i Niedzielę 5. wskazane jest objadanie się golonką na kolację 6. wskazane jest przytycie 20kg oraz unikanie fryzjera. To sprawi że partnerka będzie spokojniejsza o zainteresowanie mężem ze strony innych kobiet. 7. wskazane jest spłodzenie 4 dzieci -chluba dla rodziców przed innymi emerytami. 8. wskazany jest pierwszy zawał przy 34-ce. To będzie świadczyło o oddaniu rodzinie , i angażu w tzw. zaradność. no zaraz sie przewrócę.:):);)