Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płacący

Co zabrałaś/ukradłaś byłemu mężowi?

Polecane posty

Gość Płacący

Co zabrałaś/ukradłaś byłemu mężowi?: 1. w świetle prawa? 2. Za jego zgodą? 3. Bez jego wiedzy?

Gość Liza@22
2. Cnotę i prawictwo ale to bylo za jego zgodą

poczucie godności :) składając 11 lat temu pozew o alimenty:) których notabene nigdy nie widziałąm:)

Gość danusik nie zrozumialas
pytania chyba - chodziło o to co UKRADŁAŚ a nie co straciłaś - bo składając pozew o alimenty to twoja godnośc tylko ucierpiała, żebraczko :D

Gość Płacący
Liza napisała: '2. Cnotę i prawictwo ale to bylo za jego zgodą' - Ukradłaś, zabrałaś, czy musi ci płacić?

Gość te coca cola
cos Cię dawno nie było

Gość Płacący
A|e se pszyszłem :classic_cool:

Gość te coca cola
po co Ci ta ankieta?

Gość najwszyyystko
ale jak narazie to pol mieszkania:)

Gość mycha :(
Mój ex mąż MI I SWOIM DZIECIOM ukradł prawie 100 tyś jako spłata za mieszkanie które kupili mi moi rodzice w trakcie trwania małżeństwa :(

nieee....to on stracił godnośc:):) ja nie żebram-nie muszę:) zarabiam 2x tyle co on:):) pozew złozyłam , bo mojemu synowi należą się w końcu jakiekolwiek pieniążki od tatusia..nieprawdaż??? :):) a nie widziałam ich-bo tatusia kochanice wydziergały:):) tak więc mój drogi zabrałam mu godnośc-bo śmiałam pozwać go do sądu o rzecz tak przecież oczywistą, jak współutrzymanie dziecka:)

Płacący-a czy ty utrzymanie własnego dziecka nazywasz kradzieżą??? raaany....dobrze,że jesteś osobą samotną..i w sumie to nie dziwi chyba nikogo :)

Gość o co ci chodzi???x
Nic nie chciałam od byłego od momentu gdy stał się byłym, ale oczywiście poprzez opuszczenie rodziny opuścił też wszystko co było w tej rodzinie, ale to przecież tak się należy. Dezerter oddaje broń , mundur i buty......i odchodzi w skarpetkach . A ty co ...uważasz może...że dezerter- zdrajca powinien okraść swoją rodzinę i wyrwany łup zanieść w zębach do dziiwki-kochanki? Aby zostać byłym mężem to trzeba zrozumieć że odchodzi się boso a z łaski tylko w skarpetkach i dziękuje się za te skarpetki.

Gość hehe fakt
Z nową kukurrwą dorabiaj się od zera I zapłać żonie odszkodowanie za to co jej uczyniłeś poprzez zdradę z kukurrwą

Gość smieszne jest to ze ta
nowa kuˉrwa staje sie zona a ex zona - stara ku­rwa :D

Gość Płacący
Widzę że nie wszystkie zrozumiałyście to "skąmplikowane" pytanie :classic_cool:. Dla ułatwienia: Mi zabrała: 1. Nic i troche zdrowia 2. Mieszkanie i pare garków 3. 10 deka złota A wy?

Gość Zniecierpliwiony
Pewnie przede wszystkim dziecko/dzieci i kupę zdrowia i czasu.

Gość ja mojemu zabrałam
a ja zabrałam,podstępem wyłudziłam od niego mieszkanie własnościowe i samochód, tak mu upieprzałam,że się zgodził mi oddaćbylebym się odczepiła :) i jeszcze zanim odszedł zabrałam mu wszystkie jego karty i narobiłam długów do możliwego najwyższego limitu i mu je oddałam i musiał potem spłacać.

Gość te coca cola
do powyżej gratuluję kobieto

Gość kot13
1.w świetle Prawa to legalne 2.za jego zgodą to prezent 3.bez jego wiedzy- czego oczy nie widzą to sercu nie żal:-) Także możnaby odpowiedziec na to pytanie pytaniem- W CZYM PROBLEM:-) Moja odpowiedz jest teoretyzowaniem gdyż nie jestem w posiadaniu byłego męża:-) miłego dnia:-)

Gość lkjnljkn
Kocie a co ze sprawiedliwością i przyzwoitością? A chuj z nimi, grunt żeby kobieta była górą.

Gość kot13
ojtam ojtam;-) nie dramatyzujmy w sobotni poranek:-) duzi chłopcy radzą sobie:-)

Gość do mycha :(
mieszkanie należy tylko do Ciebie , on nie ma praw :)

Gość ja mojemu zabrałam
a co, odszedł do innej kurwy, zapłacił mi za to, ze mną się tak nie robi

Gość moj ex pawelek
okradl wlasnego syna z komunijnego rowerku;)) kradl resoraki dla 2 synka co mu sie urodzil okradl mnie z calej wyplaty z piwnicy wyniosl zabawki od dzieci.moja maszyne do szycia i choinke;)) nie oddal pieniedzy jak na kolanach prosil o przebaczenie( dlugi za mieszkanie z kochanka) ja glupia bo dalam sie nabrac. ogolnie zostalam gola i wesola ale..wolna..i mam swoje zycie z dziecmi i jestesmy bardzo szczesliwi!!! alimentow tez nie mam ale swiety spokoj bezcenny!!!!!

Gość takich doopków mamy full
Zabrałam tylko co moje: nowiutki dom, sporo gotówki i nasze dziecko. Tak zdecydował sąd. Nie trzeba było się qrwić z małolatą i jeszcze robić jej bękarta!

Gość hafarta
Hah, w swietle prawa (a mieszkam za granica, prawo dba o dzieci i skrzywdzonych malzonkow - rozwod z winy meza) zabralam dom z pelnym wyposazeniem, samochod i ladna sumke miesiecznie ;-) A dodatkowo (bez ingerencji prawa juz ;-) ) zabralam mu jego wielkie mniemanie o sobie. Kochanka (jak stracil kase) kopnela go w dupe a ja po kilku miesiacach po rozwodzie poznalam ekstra faceta i do dzisiaj jestesmy razem :D

Gość Płaczący, po co zakładasz
tak idiotyczne tematy? A może, dla przykładu, podaj jak ty skrzywdziłeś swoją żonę i dziecko? I nadal krzywdzisz. Napisz o tym, będzie dobry materiał dla biegłego sądowego.

Gość Zniecierpliwiony
' a mojemu zabrałam a ja zabrałam,podstępem wyłudziłam od niego mieszkanie własnościowe i samochód, tak mu upieprzałam,że się zgodził mi oddaćbylebym się odczepiła i jeszcze zanim odszedł zabrałam mu wszystkie jego karty i narobiłam długów do możliwego najwyższego limitu i mu je oddałam i musiał potem spłacać. " To d....pa nie chłop . Nawet mi go nie żal z powodu jego głupoty. Ja bym babę wypuścił w skarpetkach ...oczywiście jej własnych. Swoich założyć bym nie pozwolił.

Gość Zniecierpliwiony
Ps . Po co te panie coraz bardziej się pindrzą... coraz trudniej znaleźć frajera?????