Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSDFF

CZY DOBRZE ROBIE?

Polecane posty

Gość SSDFF

Moja córeczka ma 9mc od jakiegos czasu nie chce wogole pic z butelki mleka nasz jadlospis wyglada mniej wiecej tak: 8 kaszka na mleku modyfikowanym miseczka 11 jogurcik z biszkoptem 14 obiadek 16 deserek jakies owocki 20 kaszka na mleczku W miedzy czasie jakis soczek, flipsy Czy to wystarczy?

o co ci chodzi? Ze co zle napisalam? Ta jak zwykle sie czepia od samego rana

przeciez ona normalnie je i dajesz jej mleko wiec nie rozumiem dlaczego piszesz ze nie je mleka. chodzi ci o to ze samego mleka nie pije, moze so mleko to za malo dla niej i musi na gesto - moja tez je rano i wieczorem kasze manna, nie pije samego mleka.

przeciez ona normalnie je i dajesz jej mleko wiec nie rozumiem dlaczego piszesz ze nie je mleka. chodzi ci o to ze samego mleka nie pije, moze so mleko to za malo dla niej i musi na gesto - moja tez je rano i wieczorem kasze manna, nie pije samego mleka.

Pytam bo wczesniej pila no i wszyscy jak widza ze mala nie pije mleka z butli to sie dziwa zapytalam doswiadczone mamy ktore juz maja dzieci i mialy taka sytuacje nie wiem czemu sie czepiacie odrazu?

to sie tylko ciesz ze je lyzeczka, moja je na gesto ale z butli, ale lepiej dla zgryzu jest jedzenie lyzeczka.

Gość tyhmi
jak to jest ze z normalnych kobiet po urodzeniu dziecka robią sie infantylne dziwadla? Kupeczki, obiadeczki, cukiereczki, kaszeczki i tak do usrania. Nie umiesz pisac normalnie?

Gość 112211
moje dziecko nie piło praktycznie w ogóle mleka w czystej postaci - po prostu mu nie wchodziło - też były kaszki , jogurty , serki i wszystko jest ok :) teraz już jest faza kakao , więc pije , ale to 2 lata później :)

Gość 112211
na Bobovicie jest napisane "Kaszka malinowa " , więc chyba średnio byłoby używać KASZA MALINOWA :) Ale jak kto lubi . Poza tym nie ma jak robić z igły widły - ktoś ma za dużo czasu na analizę :)

Gość ehrtyr
kolejnej co się na mózg rzuciło po uropdzeniu dzieciaka :O jogurcik?? owocki?? bój się boga kobieto - to że twoje dziecko niepełnosprawne umysło a przy okazji ty to nie znaczy że i do innych musisz seplenić aby zrozumieli :O

zachowam wasze komentarze bez odpowiedzi bo szkoda mojego czasu na czytanie waszych durnych wypiocin Aloha!

Pisałaś wczoraj prawda? Jeśli dasz taki jadłospis jak napisałaś tutaj to elegancko. Nie musisz się zamartwiać, że dziecko niedożywione będzie, bo będzie dostawała wszystko co potrzebuje do rozwoju, mimo mniejszej ilości mleka (w czystej postaci).

Gość no jak to jak to jak to
no ja czytalam, ze dziecko do 1,5 roku zycia powinno dostawac ok 500ml mleka dziennie. domyslam sie, ze Twoje tyle nie je z kaszkami ;) wtedy poiwnno sie podac witaminy, bo dziecko z normalnych dan moze ich nie czerpac wystarczakaco. w mleko modyfikowanym sa w odpowiedniej ilosci. moj syn 9 miesiecy bardzo lubi mleko (choc to nutramigen), je znacznie wiecej niz Twoja corka. tzn podobnie, ale oprocz tego wypija 2-3 butelki mleka. nie je jogurtow (ma uczulenie na mleko krowie) i nie pija soczkow, je owoce i pije wode. jest duzy 9.6kg.

jej mleczko itp...ciezko pokapowac co :D dobrze karmisz... a nie wiem po co tyle osób pisze czy dobrze karmi-masakra no :D nie wiedza czy dziecko głuduje czy chodzi przejedzone hehe

Gość autorka jest upośledzona
i9 dlatego nie umie pisać NORMALNIE jak normalna dorosła osoba tylko "deserkuje i obiadkuje" a upośledził ją poród chyba NIE CIERPIĘ TAKICH INFANTYLNYCH, TĘPYCH BAB!!

Gość w ramach uscieslenia
wieksosc mlodych mam tak ma, wiec sie od autorki odczepcie. do dziecka mowi sie dosc czesto zdrobnieniami, nie mowisz do niego damy kasze, tylko kaszke wlasnie. z tego sie wyrasta, jak mama wroci do pracy lub sie wygrzebie z pieluch. i jest to czesto mimowolne.