Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADAM NIEBIESKI

I co ja mam teraz zrobic :(

Polecane posty

Gość MADAM NIEBIESKI

Planuje wyjechac na stale za granice. Wczoraj na portalu zadalam pytanie wrozce, czy wyjade. Odpisala mi, ze "wyjazd nie dojdzie do skutku :( Zalamalam sie bo do maja coraz blizej :(

Gość MADAM NIEBIESKI
Wiem, wiem--------------trabylo :( Co mnie potkusilo, zeby zadac to pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Gość MADAM NIEBIESKI
znaczy sie nie trzeba bylo :D

Gość e tam znowu
nie wierz w pierdoły. Ale jak będziesz tak myśleć że nie wyjedziesz to sama sprowokujesz los. Więc olej to i myśl o tym co będzie jak już tam będziesz. pzdr

Gość MADAM NIEBIESKI
i co to znaczy"nie dojdzie do skutku" kupuje bilecik, pakuje walizy i fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu do innego panstwa :D

Gość Hmmm-wierzyc-nie-wierzyc
Nie ma co wierzyc wrozkom....podobno mialam wyjechac , byc bogata i szczesliwa. Wyjechalam....szczesliwa jestem................bogata niestety NIE :-( No i jak tu wierzyc wrozkom!

Gość MADAM NIEBIESKI
Tak, tak macie racje :)Pozytywne myslenie to podstawa :) A czy Wy mieliscie taka "glupia" sytuacje w swoim zyciu??

Jak to co masz zrobic? Szykuj sie do wyjazdu:) Mi wrozka kiedys powiedziala, ze będę bogata i bedę miala super milosc:) a zarabiam 1200zl i jestem sama od bardzo dawna. Wiec nie panikuj;)a dokąd masz wyjechac?

Nie, bo nie chodzimy do wróżek. Jak w ogóle możesz wierzyć w jej słowa i to pisane w internecie?

Gość do Hmmm-wierzyc-nie-wierzyc
Jak to nie jesteś bogata???? Zarabiasz przecież w innej walucie, prawda?? Wiec bogata jestes :)

Gość zalozeniea
ale baby sa gluuupie o matko :O:O:O

NO nie ma raczej co słuchac wrózek, bo szczerze mówiąc ja nie spotkałam osoby, któej powrózyła i zeby cos sie sprawdziło. Wiec spoko, pakuj sie i w drodze;)pozdro