Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_xy_1980

nie chce miec w przyszlosci dzieci i przez to jestem calkiem sam

Polecane posty

Gość udw788 uogólniasz i mówisz
Przeciętny powiadasz? Cóż, poproszę źródło tych badań statystycznych: autor badania, metoda badawcza, rok badania oraz odnośnik do wyników badań. A tak serio: badania prowadziłeś ty sam na swoim śmierdzącym podwórku :) Masz mentalność ćwoka, który się wyrwał z zabitej dechami wiochy i zgrywa paniczyka, któremy tradycyjne, ludzkie wartości wsią śmierdzą. Szkoda na ciebie dyskusji, ktoś tu dobrze napisał: goń się, facet.Bez odbioru (szkoda czasu) 🖐️

Gość skjfaijfiawogfwe
Jestem podszywaczem :classic_cool: a w wolnych chwilach biorę do buzi sflaczałego kutasa mojego tatuśka - wykolejeńca życiowego :classic_cool:

Gość Modelowadziewiczka
udw788 uogólniasz i mówisz - oddałeś kwintesencję problemu a zarazem bolączki tego idioty-panicza. Myślę, że nic dodawać więcej nie trzeba i faktycznie szkoda czasu.

Mam tak samo jak autor. Też nie chcę mieć dzieci bo......mam ważniejsze sprawy na głowie. W tej chwili mam partnera i gdyby w przyszłości doszło do ślubu to nasze małżeństwo wyglądało by tak jak pisał autor-jesteśmy tylko dla siebie. Dodam, że jestem kobietą. Zarabiam nieźle, mam mieszkanie ale......to nie wszystko jeśli chodzi o dziecko. Bo dziecku sam byt materialny nie wystarczy, ono musi być chciane i kochane. A ja tego nie czuję.

Gość udw788
udw - po tym co napisałeś z przykrością stwierdzam, że powinieneś iść się leczyć. Bo napisałem prawdę o twojej rodzinie i jej perspektywach?. Sama lecz się z zakłamania w którym żyjesz mam kumpla który jest ojcem -powiedział że to najgorsze co go w zyciu spotkało. Zawsze był niedojdą i zerem. Odkąd został ojcem zamienił się z niedojdy we flaka umysłowego i fizycznego, ktory nie ejst w stanie zrobic samodzielnie kroku. Tylko cioty zostają ojcami - potem ich dzieci zbieraja łomot pod blokiem i w szkole na przerwach.

Gość jjdgd
> udw788 uogólniasz i mówisz> Wez juz wypierdalaj

Gość skjfaijfiawogfwe
Dobrze prawicie, dobrze:) Niech wieśniak poda nam źródło tych badań, autora i metody. No bo skoro "przeciętny polak ojciec" no to musi to być poparte wieloma skrupulatnymi badaniami. Czekamy UDW, czekamy.

Gość Modelowadziewiczka
Jem kupy i smierdze na odleglosc gnojem ze wsi, nic innego mi nie zostalo.

Gość po co ta dyskusja ,,
udw788 ---------> nie odpisuj tym wsiokom,nie warto🖐️

Gość rihannaas
"Tylko cioty zostają ojcami" taaa a udw jest supermenem, samcem alfa, bo wszyscy pozostali to cioty.....buuuuuuuuuuuu :(:(:( nie wiem co bierzesz ale przestań już wciagać bo pierdolisz jak potluczony

Gość rihannaas
załatwiam swój interesik masturbując się przed maską samochodu, tryskając spermą wprost na wypolerowaną różową karoserię

Gość udtyuytuyyty
udw podaj link do tych badan,zaciekawilo mnie

"Tylko cioty zostają ojcami - potem ich dzieci zbieraja łomot pod blokiem i w szkole na przerwach." Zatem twój ojciec był ciotą, a ty zbierałeś łomot pod blokiem :classic_cool: Dobrze, że się przyznałeś, łosiu :D 🖐️ Co za leszcz! :)

udtyuytuyyty - z tym linkiem do badań to był żart, einsteinie :D Ludzie, dobrze że nie przekażecie dalej waszych genów, naprawdę - dzięki Bogu! Myślę, że można to nazwać selekcją naturalną ;)

Gość udtyuytuyyty
udw uogolniasz- to byl celowy zabieg, coby ten idiota cos nam odpowiedzial

Gość udtyuytuyyty
Bez kitu! Toż to selekcja naturalna, serio. Natura wie,co robic i genow takich przyglupow nie posieje dalej . Cale szczescie!

Gość znam takie rapszle jak ty
udw788 uogólniasz i mówisz Ty jestes paszczakiem i nie pisz ze tak nie jest bo i tak ci nie uwierze. zegnam stara paszczurzyco .

Myślę, że on nic nam już nie odpowie po tym, jak żelaznym prawem logiki przyznał się, że jest synem cioty, którego prali równo w dzieciństwie :) Wiedziałam, że ten zryty beret skąd się musiał wziąć i teraz już wiemy skąd - wrażenie z dzieciństwa spaczyły mu psyche :)

Mam ryj jak kupa gówna i nadwagę to co mam zrobić :(

Gość udtyuytuyyty
udw uogolniasz -masz racje. dobrej nocy :)

Gość idzcie wszyscy w peesdoooooooo
idzcie wszyscy sie leczyc a ty wstretny podszywaczu pierwszy

Gość idzcie wszyscy w peesdoooooooo
tylko ja mam prawo sie podszywac :classic_cool: won, kootasy 🖐️

Gość Modelowadziewiczka
Wylize wam dupska na dobranoc. :)

Gość Wiesio Hydraulik
Dobra przyznam sie to ja was wszystkich podszywam, rodzice mnie nie kochali i tulam sie po tym swiecie, kutas boli mnie juz od walenia wiec podniose swoje ego chociaz tutaj :(:(

Gość udtyuytuyyty
ja wylize im dupala :D:D:D:D

Gość Modelowadziewiczka
Każdego poranka po przebudzeniu, z ochotą spijam mocz kota sąsiada delektując się przy tym, przygryzam kawałkiem zachniętego gówna, znalezionym przy przydrożnej stacji benzynowej we Włockawku wdychając przy tym kurz z wiecieraczki sąsiada Leona :classic_cool:

Gość udw788
Chemia przywiązania http://www.przytulmniemamo.pl/vertical-dotyk-i-bliskosc/vertical-chemia-przywiazania.html 1. Wazopresyna: +++++++++++++++ wydziela się podczas tworzenia więzi mamy i dziecka, ale największą rolę odgrywa u ojca. Pobudza reorganizację mózgu, sprzyjając zachowaniom rodzicielskim, gdy ojciec mieszka z ciężarną matką. Dzięki wazopresynie staje się on bardziej oddany partnerce i chroni ją. [] Nazywana jest także hormonem monogamii. Doktor Teresa Crenshaw w Alchemii miłości i pożądania pisze o niej: „Testosteron chce ruszać na łowy, wazopresyna chce zostać w domu, autorka zwraca także uwagę na jej ++++++ działanie osłabiające męski popęd seksualny++++++++++++ 2. Wazopresyna [] łagodzi agresję. Sprawia, że mężczyzna staje się bardziej racjonalny, a jego reakcje są mniej skrajne. Poprzez pobudzanie myślenia rozumowego hormon ten pomaga w przyjęciu roli ojca, daje poczucie stabilizacji i wzmaga czujność 3. Prolaktyna ++++++++++++++++ U ojców poziom prolaktyny wzrasta, kiedy ich partnerki są w ciąży, a najwyższy poziom osiąga po wielu dniach mieszkania z niemowlęciem. 4. Podwyższony poziom prolaktyny u karmiącej matki i zaangażowanego ojca ++++++++ obniża ich poziom testosteronu, co powoduje obniżenie libido (ale nie upośledzenie funkcji seksualnych). Przez jakiś czas obniżona może być także ich płodność. +++++++++ To osłabienie aktywności seksualnej i płodności działa na korzyść dziecka, umożliwiając mu otrzymanie dostatecznej ilości rodzicielskiej uwagi i energii. Jeśli ojciec jest wraz z matką mocno zaangażowany w opiekę nad dzieckiem, ich pragnienia stają się zgodne, a oksytocyna i inne substancje chemiczne zapewnią rozwój więzi uczuciowej i nieseksualne zainteresowanie sobą oraz pozyskanie drugiego oddanego dziecku opiekuna. Wszystkie te hormony na trwale zaczynają się wydzielać w mózgu mężczyzny osłabiając jego męskość :) . Odbierają mu dożywotnio rolę wojownika a nadają "dobrotliwego głuptaska". :)

Gość udw dobrze gada
Najczesciej brzydule i wiesniary sie czepiaja takich jak on. Na sczescie coraz wiecej takich ludzi nie tylko na cafe.

Gość tomek_xy_1980
Paszli wy w pizdu.

Gość tomek_xy_1980
Po wypiciu 20 czteropaków actimela poszły mi zwieracze.