ekonomistka 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Mój jes bardzo słodki:0 jak ciasteczka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikita176 Napisano Styczeń 16, 2011 wiec lepiej zobacz skład:( bo może ma duża ilosć węglowodanów a to nie za dobże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miniulka1987 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Ja też już uciekam odezwe się jutro po 15natsje dziewczynki trzymam kciuki jutro czekam na waszą spowiedź ile ćwiczyłyście i co zjadłyście;)Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chocolata 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Cześć dziewczyny!!:) mogę się przyłączyć?:) ja też postanowiłam od jutra zacząć dietkę, dziś kupiłam stepper:) jutro napisze w stopce ile waze itp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekonomistka 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Właśnie nie ma dużo. Nie wiem czemu taki słodki ale dobry:) Ja tez lecę. Do jutra:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chocolata 0 Napisano Styczeń 16, 2011 tamta stopka oczywiście jest nieaktualna:) tylko wzrost sie zgadza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gynn20 0 Napisano Styczeń 16, 2011 Część laseczki :) dołączam do Was :) no to tak mam 167 cm i 78 kg:( Zamierzam do lata schudnąć 20 kg,czyli zdrowo około 4 kg na miesiąc. Myślę nad dietą 1000 kalorii + ćwiczenia.3 godz siłowni(bierznia,rowerek) i 2 godz aerobik - na tydzień. a i kupię sobie błonnik proszkowany czytałam,że dobrze robi :) Jak myślicie mam dobry plan ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strawberry-love 0 Napisano Styczeń 16, 2011 nie przyłączam się ale trzymam za was kciuki :) ja osobiście podejmowałam się wielu takich topików i diet i mi to nie pomagało. Ostatnio przestałam się tym przejmować i jakoś bardzo skrupulatnie się ograniczać. Jem mniej i nie jem słodyczy. tyle. i biegam codziennie każdy musi znaleźć swoją receptę na szczupła sylwetkę. ja znalazłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikita176 Napisano Styczeń 16, 2011 gynn20 na diecie 1000kcl szybko sie chudnie ale czy to nie zamało??? czy po kilku dniach nie rzucisz sie na jedzenie???? morze chociaż 1200kcl? Moje zdanie jest takie że w dni treningowe powinnasc jesc wiecej około 1400kc - 1500kcll a w dni kiedy cwiczen u Coebie zabraknie wtedy jeść mniej 100kcl - 1200kcl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikita176 Napisano Styczeń 16, 2011 tam miało byc 1000kcl a nie 100:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena_z_lubina Napisano Styczeń 16, 2011 Dołączę się, witojcie hej! :) Ja przy 1,62 ważę 67, na początek mój cel to 60. Od jutra posiłki 5 x dziennie wg zaleceń 3-dniowego jadłospisu dietetyka. Mam rowerek treningowy, więc zacznę od 40 min. dziennie i będę zwiększać co dzień o 2-3 minuty. Rzucam słodycze, napoje gazowane (choć ich prawie nie pijam, więc to małe wyrzeczenie:D), alkohol (wino czerwone ). To tak po krótce, jutro się melduję wieczorem i piszę, jak idzie, bo najgorzej mam wieczorami, wciągam jak smok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikita176 Napisano Styczeń 16, 2011 Do jutra dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmaddalena Napisano Styczeń 16, 2011 Założyłam dziś topik w tym samym celu... w poszukiwaniu wsparcia w diecie od jutra, ale skoro już taki istnieje to przyłączam się do Was:) Mam na imie Magda... Dwa lata temu schudłam 10 kg lecz potem jak waga stopniowo coraz mniej spadała zdemotywowałam sie i przerwalam i wrocilo do mnie ze zdwojona silą.... jakis czas balam sie wejsc na wage ale wczoraj sie odwazylam i to tylko potwierdzilo moja decyzje.... Mialam i tak dosc juz przytykow na moj temat, samej siebie, tego, ze nie moge ubierac sie tak jak chce bo zza fajnych spodni wystaja mi te p******one boczki.......Tak dluzej nie może być... Jutro wstaje o 6 startuje z dietą...1000 kalorii.... plus cwiczenia na twisterze napewno. Chociaż raz w tyg musze isc na basen(to moje postanowienie noworoczne)... plus do tego mysle nad zapisaniem sie na jakis fitness.... Pozdrawiam Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikita176 Napisano Styczeń 17, 2011 czesc dziewczyny:) Ja już po sniadanku:) Nie było ono zabardzo dietetyczne bo na śniadanie jem wszystko ale mniejsze porcje:) nastepne posiłki które mnie czekaja beda już idealnie dietkowe:) byle do 12:) do drugiego śniadanka:) a zjadłam 2 cienkie parówki drobiowe + kawa + 3 maleńkie mandarynki:D jestem pełna:) na II śniadanko planuje zjeść - 4 małe mandarynki polane kefirem na obiad - troche warzyw na patelnie z małym chudym kawałkiem gotowanej szynki:) podwieczorek ( jak dam rade go gdzieś wcisnać miedzy posiłkami, bo staram sie jesc co 3 godz) to wypije kefir kolacja - shake białkowy:) schudnę, schudnę schudnę.....:) miłego dnia:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kardashia Napisano Styczeń 17, 2011 Hej ;) Ja też się przyłączam bo też zaczynam od dziś :) . Nie zakładam nowego wątku bo będę wpisywała się u Ciebie :) JA też mam sporo do zrzucenia. Waże przy wzroście 169cm 82kg. Na początek celem jest 75kg a ostateczny cel to 65kg :) czyli 17kg do zrzucenia. Myślę,że jak się silnie zmotywujemy to damy radę. 2 lata temu udało mi się tak schudnąć 12 kg ale to trwało ok 2-3 miesiące. Teraz zamierzam to powtórzyć i nieco szybciej :) Od dziś też zaczynam ćwiczenia ,mam na płytce godziny aerobic więc będę go sobie godzinę dziennie w domu ćwiczyła ;) najgorzej jest się właśnie do ćwiczeń mi przybrać tym bardziej,że ja leń jestem :p A jaką dietkę stosujesz? Ja chyba zacznę od amerykańskiej (5 dniowej) można ją oczywiście stosować dłużej i ja zamierzam tak przez 2-3 tygodnie na początek... no oczywiście jeśli dam radę :) Trzeba już do wiosny się przygotować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita176 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Oj Ja też jestem leń...:) najgorzej jest mi zaczac ćwiczyc ale jak już wpadne w rytm to nie moge opuścić dnia bez ćwiczeń;) Trzeba sie na poczatku troche przymusić a potem bedzie już z górki:) w końcu wakacje tuż tuż, za duzo czasu nam nie zostało:( a ciepełko już pewnie w maju sie zacznie:) ja stosuje Mż i Wr i oprócz tego wyeliminuje z jadłospisu ziemniaki, słodycze, fast foody, słodkie i gazowane napoje, nadmiar soli, białe pieczywo, i bede ograniczała makaron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kardashia Napisano Styczeń 17, 2011 Po przeczytaniu waszych wpisów chyba najpierw zacznę zdrowiej niż ta 5 dniowa dieta... Chyba po prostu raz na zawsze zmienię swój jadłospis i wykreślę z mojego menu niektóre produkty. Kiedyś te 12 kg właśnie tym sposobem schudłam. jadłam 4-5 małych posiłków dziennie co 3 godziny i podziałało.Efekt trzymał się długo i waga tez mimo tego,że zaczęłam jeść normalnie. Tylko przez ostatnie 2 miesiące tak jadłam jakoś bez opamiętania ,że mi się przytyło :( i zamierzam to powtórzyć bo mam 21 lat a nie chcę wyglądać jak stara gruba baba hehe tym bardziej,że mam chłopaka (od 3 lat) i chcę mu pokazać,że też potrafię i,że też mogę wyglądać sexi ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kardashia Napisano Styczeń 17, 2011 Masz rację jak się wpadnie w rytm ćwiczeń to potem ciężko sobie dzień bez nich odpuścić :) Tylko trzeba się najpierw zmobilizować do zaczęcia :) .Chyba wole chudnąć wolniej ale zdrowo i żeby potem efekt się długo utrzymywał i nie było jojo. Tym bardziej,że do maja sporo czasu jeszcze i an pewno uda się ładnie wyglądać nawet chudnąc pomalutku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita176 0 Napisano Styczeń 17, 2011 No i super:) żadne cud diety nie dzialaja a jak działaja to na krótko:) lepiej sie ograniczyc z jedzonkiem i jeść zdrowiej a efekty na pewno beda, grunt to przyzwyczaić organizm do reguralnych posilków :) kardashia- a ile warzysz i jaki masz wzrost???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita176 0 Napisano Styczeń 17, 2011 sory nie doczytałam już wiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kardashia Napisano Styczeń 17, 2011 Ja zaraz spada do pracy jak na razie pije sobie herbatkę z cytryną w ramach śniadania (posłodzoną 2 łyżeczki cukru) bo nienawidzę herbaty bez cukru. Ale postanowiłam,że mogę wypić maksymalnie jedną dziennie i tylko w niej będzie cukier a w pozostałych produktach które będę jadła nie :) tym bardziej,że do tej pory moje menu składało się głównie ze słodkich,kalorycznych produktów. największa zguba to słodycze i fast foody które ja uwielbiam niestety :( . Zaraz lecę do pracy na 4 godzinki a potem wybieram się na dietetyczne zakupy bo w lodówce nic dla mnie nie ma niestety :) tak więc kolejny posiłek będzie już całkiem dietetyczny :) . Kiedy planujecie się znowu zważyć? Ja chyba w niedzielę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita176 0 Napisano Styczeń 17, 2011 śniadanie to podstawa:) musisz zaczac jesc sniadania bo to ono ma nam dać energie na cały dzień. co do warzenia to ja warze sie codziennie:) mnie to mobilizuje:) zwłaszcza na poczatku kiedy waga z dnia na dzien troche spada:) Ja też mykam sprzatac i moze pocwicze troche:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita176 0 Napisano Styczeń 17, 2011 o matko sory za błedy :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kardashia Napisano Styczeń 17, 2011 Ja na błędy nie zwracam uwagi :) się nie przejmuj ,sama je czasem robię ;) ja zamierzam też dbać o siebie bardziej. Tym bardziej o skórę bo jak się zacznie chudnąć to chcę żeby była jędrna. Ok ja też lecę do pracy buźka :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmaddalena 0 Napisano Styczeń 17, 2011 wracając na studia do poznania dzis kupilam sobie tabletki zeby wspomagaly moje wysilki:):):) pije również herbatki... polecam LaKarnite grejfrutowa i o smaku opuncji, oraz BigActive 4x Ja... smakują niebiańsko:D Motto: Zamieniam kluseczki na figurę laseczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinda33 0 Napisano Styczeń 17, 2011 czesc dziewczyny ja też się przyłączam waga 82 kg, wzrost 170, cel 70 kg, wiek 33 lata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość diabelskaanielica Napisano Styczeń 17, 2011 też się przyłącze wzrost 164 cm waga 66 kg, musze pare kg zrzucić ale ja stosuje diete Mż no i ćwiczenia, jem mniej a czesciej w pracy i dzieki temu nie wracam taka głodna do domu i nie rzucam sie na obiad trzeba walczyć z własnymi słabościami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uiyu8hgh Napisano Styczeń 17, 2011 ja wiem jak doprowaqdzilas sie do takiego stanu pewnie za malo jadlas. polecam moja diete ktora stosowalam przed studniowka. a wiec : 3 tygodnie przed spozywalam codziennie posilek w mc donaldzie i kfc. byly to zestawy mc chicken i mc royal w kfc natomiast kubelek najwiekszy. 2 tygodnie przed jakdlam mcd + kfc + 2 obiady jeden u kolezanki a drugi w domu a na deser pol brytfanki murzynka i ciastka zxapijajac dwoma herbatami z dwiema lyzeczkami cukru i cytrynka. tydzien przed nie omieszkalam ominac mcd w ktorym to spozylam zestaw + loda z karmelem i 2 coca cole dolewalam sobie miedzy tym ice tea. to jest dieta cud poniewaz nie przytylam lecz schudlam i to az 4 kg. mysle ze do wakacji bedziesz sexi laska. pozdrawiam cieplo i chudo XYZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ekonomistka 0 Napisano Styczeń 17, 2011 Dzień dobry wszystkim:) Widzę że coraz więcej nas. Fajnie:) Ja dziś na śniadanie zjadłam pół puszki makreli:) Nie za zdrowo jak na śniadanie ale dobre:) Potem było 20 brzuszków tak na początek. A o 12 zjadłam obiad pyszną zupę jarzynową:) Ja zawsze warzę się w piątek przed wyjazdem na studia i po powrocie z nich. Bo w weekend nie mam czasu na gotowanie więc jem byle co a wole mieć kontrolę nad wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinda33 0 Napisano Styczeń 17, 2011 ja na śniadanko owsianka na chudym mleczku, na II śniadanie banan i 2 kiwi na obiadek zupka pomidorowa z ryżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach