Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zorientowany na

co zrobić żeby to odkręcić

Polecane posty

Gość siiiic
Nie czytaem calosci, tylko ierwszy post... Jak cos czujesz do niej, do dziecka to musisz sprobowac... Napisz list, zadzwon, odwiedz, zrob cokolwiek. Na pewno nie jest latwo jej znalezc kogos, majac dziecko, a jesli jest szansa, ze sie zejdziecie i dziecko bedzie mialo ojca, to musisz sprobowac,

Gość zorientowany na
sicccc zadzwonilem wczoraj, pislaem o tym pare postow wczesniej, powiedziala ze moj telefon to dla niej szok , oswoi sie z tym i oddzwoni - od tego czasu czekam.. na zwiazek z nia raczej nie licze, znam ja i wiem co jej zrobilem - raczej nie ma szans, w tej chwili skupiam sie na dziecku

Gość ja uwazam ze powinienes
dac spokoj jej i dziecku. po co chcesz im burzyc zycie??? trzeba bylo myslec wtedy a. nie teraz jak jestes sam - wtedy jak ja zostawiales to pomyslales co to dla niej oznacza? samotne wychowywanie dziecka, nie wiem jaka ma sytuacje finansowa czy miala prace itp ale na pewno bylo jej bardzo ciezko. teraz pewnie to poukladala a ty postanawiasz wspanialomyslnie wkroczyc. daj spokoj jej i dziecku. ZA POZNO JUZ I ZROZUM TO CHLOPIE!!

Gość truskaffka83
Hej zorientowany :) fajnie, że zadzwoniłeś no i że jesteś "zorientowany" na dziecko ;) dla niej to byl ogromny szok, nie dziw się, że musi przemyśleć. Ale jeśli nie oddzwoni jutro, to nie odpuszczaj tylko sam w sobotę zadzwoń jeszcze raz ;)

po co jej to???? niech jej da spokoj. wy waszymi wypowiedziami podjudzacie go do tego zeby sie kontaktowal - pomyslal ktos z was ze komus tam REALNEMU mozecie zycie spieprzyc z tymi waszymi radami...?

dziecku mu sie przypomniało...akurat. 3 letnie dziecko ojca nie zna a teraz tatus miloscia zapalal. ZALOSNE TO

Gość truskaffka83
Na związek pewnie nie ma co liczyć, ale chodzi o dziecko w końcu. trzylatek niewiele kuma jeszcze, powie mu się, że tatuś wrócił z podróży i tyle. No i kurczę, chyba lepiej zyskać ojca po 3 latach niż wcale??? to, że źle zrobił wiem i my, i autor... chyba liczy się, że próbuje to naprawić?

niekoniecznie dobrze moim zdaniem, przeciez ta dziewczyna ma jakies zycie, to sa 3 lata..sam napisal ze zlamal jej serce. ja uwazam ze naprawde powinien dac jej spokoj

Gość truskaffka83
Cóż, dziewczyna sama zadecyduje, na ile go wpuścić do swojego życia. Nikt nie mówi o wspólnych świętach... Dziecko łączy na zawsze, nawet jak nie ma kontaktu. Zresztą, za parę lat pytania o tatę byłyby nieuchronne, w końcu i tak dziecko chciałoby poznać ojca, choćby po to, by wykrzyczeć żal.

Gość zorientowany na
zaDZWONILA!!!!!!!!!!!!!!

Gość zorientowany na
siedze i upilem sie i mam to w dupie!!!! uslyszec jej glos jest kompletnie magiczne dla mnie, niewazne co mowi.. i w tle uslyszalem chyba synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zorientowany na
i slucham muzy ktorej razem sluchalismy i wyobrazam sobie jak kiedys synkowi to puszcze!! i po raz pierwszy od taaaaakkkkk dlugiego czasu czuje ze zrobilem cos WLASCiwie...

Gość zalosne!!!!!!!!!!!!
niech ktos kolesiowi w koncu napisze jak bardzo jest zalosny!!

Gość zorientowany na
a wiesz co? spierd..... moze jestem pijany ale w kocu czuje ze cos jest tak jak powinno byc i to od bardzooo dlugiego czasu w kocu to czuje!!!!!!!!

Gość pkom,pkom
to prowokacja na 100%, a jeśli nie to wstyd mi za ciebie przed wszystkimi kobietami cipo.

Gość Ameliaaaaaa
no i bardzo dobrze :) tylko nie spieprz tego !!!!

Gość zorientowany na
a pierdol se ze prowokacja , mam to tak w dupie w tym momencie ze nawet nie uwierzylbys jak bardzo!! zadzwonila!!!!!!!!

jeżeli tak czujesz to dobrze, tylko tym razem nie zepsuj tego wszystkiego ....

Gość truskaffka83
gratuluję :)))))))))))))) powodzenia i nie spier* tego ;) daj znać, jak idzie ;)

Gość zorientowany na
wiesz co postaram sie nie zepsuc wszelkimi sbosobami, ale jednoczesnie wiem ze pewnych rzeczy juz nie da sie naprawic i chyba jestem w kocu z tym pogodzony. teraz do przodu. to nie byl telefon - jest super itp, byl bardzooooo daleki od tego ale BYl

Gość pkom,pkom
ten facet jest zwykłą szmatą, psem, który nie potrafi być odpowiedzialnym i konsekwentny. Ubliżasz mi psie, wiesz.

Gość i jak tu nie wierzyc
w to, ze jeden telefon potrafi zmienic cale dotychczasowe życie :) powodzenia :)

Gość zorientowany na
powiedziala ze jestem ojcem i dla dobra sybna a za takie dobro uwaza kontakt z ojcem jest w stanie sie nagiac i zebym cos w tej sytuacji zaproponowal jak bede gottoy itp

Gość zorientowany na
jeszcze niby ten tel nie zmienil ale ja tak zrobie ze zmieni, przybnajmniej dla mojego syna przepraszam za literowki a ws umie to nie przepraszam :) :) dzieki tym co wykazali minimum choc zrozumienia!!! truskawka trzymaj kciuki!!

Gość alfonso11
ale jesteś załosny;/ idź sie pierdol

Gość zorientowany na
a moge se by zalosny, mam to w dupie, jestes fajnieszy? to sie ciesz!

Gość prowoooooooo
na milion %

Gość truskaffka83
trzymam mocno :) dla dzieciaczka choćby :) zaglądaj tu czasem i zdaj relację :)