Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

Nastoletnia a gdzie jeszcze do drugiej szkoły chodzisz? oj koleżanka chciała zaszpanować że ma starszego faceta;) a może to sponsor

kapselko -Mój komarek jechał 150km/h ...Ale z dużej przepaści:classic_cool:

kapselko - do szkoly muzycznej chodze... no zaszpanowac chciala... o go pewnie w ogole nie ma. kto by chcial taka brzydka sponsorowac? looooser Ona mowila ze 380 kapselko Ja nie wiem czemu ona tak mowila. najnowszym lexusem by tyle po polskiej drodze nie pojechał

Naastoletniaa-Ty dziecko jesteś i się nie znasz,ty tylko i branzolowaniu myślisz a nie o romantyzmie,tak jak dorosłe kobiety.Słyszałem ze one lubią jak faceci kochają zwierzęta.A ja ostatnio zrobiłem sobie fajne zdjęcia z moim wiernym psem.Więc to było pytanie do kobiet a nie do dzieci

Gość na skrzypcach
.

Jak do szkoły,ferie są.Z mną nauczyła byś się grać na flecie:p

" 00:56 [zgłoś do usunięcia] do max zander ty nie jesteś prawikiem, prawda ? wrabiasz nas wszystkich, to niemożliwe, żeby całkiem normalny facet nie miał kobiety" Nikogo nie wrabiam:P.Przede wszystkim trzeba mieć chęć oraz z kim i nie być wybrednym:P.A ja na pewno do niewybrednych sie nie zaliczam i do tego nie mam okazji do poznawania towarzystwa:P.

Gość jestem tępym fiutem
:D przecież ten max jest kompletnym idiotą przedtem pojawiał się jako podrywacz wszech czasów, czy jakoś tak stawia idiotyczne wymagania wcina się w poważne tematy z głupimi komentarzami które nawet nie są śmieszne i ktoś twierdzi, że on jest normalny :D

Gość ciekawe kto pierwszy zamoczy
looser czy fhg :D

Gość a ty kapselko kiedy
?

kapselko -Ale co z tego że założę sobie profil?Jak i tak żadna by nie chciała faceta bez auta,komórki i wyższego wykształcenia.Więc szkoda mojej fatygi,po za tym jak za długo byłem sam i nie chce mi sie zmieniać swojego starokawalerstwa