Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

kapselko -Ja też lubię lasy,unikam miast i głównych dróg.Tym bardziej że mam idealne miejsca do takich wypadów

Naastoletniaa-ja mi wyślesz swoje to ja ci wyślę swoje:P

Lubię podszywy jak są śmieszne. A to żenada raczej. I najwyraźniej z źycia podszywacza wzięta. Mój pan lubi na mnie patrzeć i jestem już bardziej śmiała niż kiedyś. Ale czasami mam chwile skrępowania. Staram się to przełamywać. A rower uwielbiam

ja tam lubię jechać taką ścieżką do okoła jeziora Głębokiego druga trasa to Dolina 7 młynów przepływa taka mała rzeka. A trzecia trasa to jechać od Doliny lasami w kierunku Polic.

Boratka-Ja bym chciał mieć taką wstydliwą i cnotliwą szarą myszkę jak ty

teraz muszę wiosną się za rowerem nowym rozglądać ewentualnie sobie złożyć.

kapselko -A ja lubię okolice Zalewu Rybnickiego a potem na Racióbrz w kierunku kuźni Raciborskiej itp albo okolice Rezerwatu "Wielkiąt" w kierunku bramy Morawskiej i Czech.Są to moje ulubione wyprawy

Boratka-Ja lubię mały biust.Jest taki jędrny i przyjemny w dotyku.Oj bym ci wymasował go....:P

kapselko - Ja muszę sobie zębatki kupić,bo mi przeskakują,są już kompletnie wyrobione.A jaki miałeś sprzęt?Ja mam Giant Jukon

dokładnie to była przeróbka roweru za 800zł zmienione hamulce na Shimano alivio, napęd Acera inne koła ze starego roweru to miałem tylko ramę i kierownicę.

Naastoletniaa-No ale tak będzie sprawiedliwie.każdy będzie mógł sobie popatrzeć na to co lubi:P Chyba że ty nie lubisz chłopców:P

Sama po lasach pedałuję. Lubię tak bez towarzystwa i z nikim nie muszę rozmawiać. Dla mnie to taka medytacja jest

kapselko -Tył.Już wymieniłem łańcuch a dalej przeskakuje i strzela jak na wojnie

Boratka-To tak jak ja.Ja z natury jestem samotnikiem,jeżdżę po jeziorach w urokliwe miejsca.Ale czasem jakieś damskie towarzystwo by się przydało

bo jest święta zasada wymieniasz np kasetę to wymień łańcuch. Stary łańcuch jest dopasowany do starej kasety i będzie przeskakiwał trzeba sporo km żeby się dopasował. A swoją drogą polecam używać łańcuchów i kaset shimano ładnie to potem chodzi. Łańcuch spinamy spinkami. Wtedy dziecinnie łatwo rozpiąć łańcuch.

najlepszy efekt by było wymienić kasetę + korbę+ łańcuch. Wstępnie wyregulować i pojeździć przez jakieś 100-150km żeby to się ułożyło.

kapselko -Ja używam schimano,ale i tak się szybko zużywają.A łańcuch nie spinam żadnymi spinaczami.Mam skuwacz i on jest najlepszy,nic nie ulatuje tak jak na kłódkach Nastolatko-zrób fotki z twojej kąpieli;)

Naastoletniaa-Rozprawicz mnie a ci uwierzę że zbawiasz świat