Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

No parę razy mój się ze mną w te lasy wybrał i kiedy pierwszy raz spontanicznie rzuciłam się na kolana to był zaskoczony jak cholera. Od tamtego razu czasami się wprasza na wycieczki

kapselko -Kłódka to przeżytek i nikt już tego nie stosuje.Ale jak ci się zerwie łańcch to możesz mieć problem na trasie

kapselko -Nie lubię takich trójkątów,chyba że 2k+ ja Boratka-Co to znaczy że rzuciłaś się na kolana?

ja mówię o spinkach do łańcuchów. Nawet jak się zerwie łańcuch to spinką naprawisz. Ta Twoja metoda ze skuwaniem i rozkuwaniem to lipna bo ciężko równo trzepień tak idealnie wsadzić i wtedy właśnie się potrafi zerwać łańcuch. A do tego do łańcuchów jest zalecana spinka każdy to Ci powie

Naastoletniaa-Diabeł był moim ojcem,więc się mnie martw,mam w piekle dobre wtyki:D

kapselko-Ja widziałem coś innego ale być może masz rację.

Lodziarnie w głębi lasu mu zafundowałam. Klękając na kolana. To chyba oczywiste

Bagno ja 3 łańcuchy spinałem spinkami KMC. Efekt ani razu nic mi się nie zerwało. To o czymś to świadczy...

Boratka-Ja też tak chcę,kiedy jedziemy na wycieczkę?;) I gdzie tu sprawiedliwość,też chcę żeby mi jakaś loda w lesie zrobiła:( Boratka,tylko nie potrzebnie mnie nakręciłaś i zdenerwowałaś:(

Boratka-Chciałem wiedzieć gdzie są takie fajne dziewczyny jak ty.A czem nie dasz mu czegoś więcej?Np czemu nie oprzesz się o drzewo i nie wypniesz się mu?To by był dopiero ucieszony;) Jakiś ciotowaty ten twój,skoro jeszcze nie staranował ci tej błony;)

Boratka-Ale z taką laską jak ty,to pewnie źle się jeżdzi.Człowiek zamiast podziwiać przyrodę i słuchać śpiewu ptaków to by tylko o seksie myślał.Ja na niczym nie umiał bym się skupić,tylko czekał bym kiedy się nim zajmniesz;) Ale prawiczki już tak mają ;)

Myślę, że niedługo staranuje. A to z drzewem to mi w zeszłym tygodniu zapowiedział na pierwszą wycieczkę w tym roku

Gość Bagno ma racje
penetracja jest o wiele lepsza niż oral

Kiedyś wyprawiłam się z takim kolegą(tylko kolegą) i cały czas jechał z tyłu. Ja myślałam, że nie jest w formie. A on później powiedział, że fajnie się na mój tyłek patrzyło.

Boratka-A ja sobie później to obejrzę w internecie jak ktoś to nagra i wrzuci w net:D

Boratka-Ja tak zawsze robię,jak jakaś laska przede mną jedzie.Czasem się wlecze jak żółw a ja za nią i mam ciekawe widoki:DTym bardziej że stringi są modne i dużo widać:D

Boratka-Też chce być twoim kolego i też chce żeby mi jakaś loda w lesie zrobiła

Gość Boratka,
Fajnie i niefajnie. Bo z drugiej strony zgłaszał żale że to moje bąki go spowalniały :D Mówił że ciągnęła się za mną brozowawa chmura na wysokości tyłka :D

Gość Boratka,
Nie żebym się wypierała, bo lubię sobie pierdnąć na powietrzu

Gość Boratka,
Kiedyś jak leżeliśmy z moim to tak pierłam żu mu mało jaj nie urwało:D