Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

druga to szkola muzyczna. juz kiedys pisalam. a przed komputerem to ukladam pasjanse glownie pisze na gg i ostatnio na kafe

"w kims sie pewnie zakocham. i pewnie bez wzajemnosci" pewnie tak zimny drań wykorzysta Cie i zostawi ;D ..życie ..ale to normalne większosć nastek tak ma

Naastoletniaa-Czyli będziesz mieć tak jak ja.Ja też się w jednej 15 letniej nastolace zakochałem i bez wzajemności.Dziewczyna pisała ze mną na kafeterii,była piękna i czarująca.Po prostu bogini,ale dała mi kosza:( Ale nie dziwię się ,jestem dla niej stary i pewnie bym się jej nie spodobał:(

"rodzice. ja nie lubie za bardzo. ale jeszcze 3 lata " Ej maleńka to się zbuntuj myślałem że kochasz to co robisz ,a tak z musu dla rodziców to tylko krzywdę sobie zrobisz...dajesz czadu i skończ z tą szkołą..i rób to co lubisz? ,,a co lubisz?

i stwierdzam ze ci pedofile nie sa tacy zli. jutro mam na 10. musze wstac o 8 . ale dam rade. i jutro szkoly muzycznej nie mam

nie bede sie buntowac bo mi gestapo na chacie zrobia. wole nie. wlasciwie to sie nigdy nie zastanawialam co lubie. wlasciwie to nic takiego nie lubie

Naastoletniaa-Masz rację,ale kochać bez wzajemności to też jest trudno.A ja tak waśnie mam:( Tym bardziej że się zakochałem w przepięknej dziewczynie.

Naastoletniaa-Zakochałem się w pewnej dziewczynie z kafeterii,właściwie to trudno mówić o miłości.Wiem że jest piękna i fajnie mi się z nią gada,bardzo mnie ciągnie do niej,aż wstyd się przyznać,bo ma tylko 15 lat.Ale jest w niej to "coś"

Naastoletniaa-Pewnie odziedziczyłaś od niej piękną urodę.Twój Ojciec to ogromny szczęściarz.

"nie bede sie buntowac bo mi gestapo na chacie zrobia. wole nie" bunt jest naturą człowieka. skoro nie lubisz szkoły muzycznej to nie chodź do niej. NIEWOLNO CI robić czegoś wbrew sobie tylko dlatego że twoi rodzice tak chcą. Jeżeli czujesz że granie na instrumencie nie sprawia Ci przyjemności i nie daje energii to daj sobie spokój. Porozmawiaj z rodzicami powiedz im co myślisz o szkole i tyle.

prawiczek 26 nie raz rozmawialam. ale do nich nic nie dociera. ja i tak nie cwicze ani sie nie ucze. a niektorych fajnych znajomych mam tam.

Naastoletniaa-Nie wiem ile tu siedzi dziewczyn w twoim wieku,bo ja znam tylko jedną 15-latkę i tylko w tej jednej się zabujałem.

Naastoletniaa-Nie powiem,bo i tak nie uwierzysz.Zresztą to nie ma znaczenia,bo ona i tak by mnie odrzuciła.Na początku to zdawałem sobie sprawę że różni nas wiek i odległość,ale teraz wiem że miłość była by w stanie bez problemu pokonać te trudność.W końcu ludzie to czasem pół świata pokonują,żeby być razem,wiec czym jest dla miłości taka mała Polska.