Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Black Swan podobał się wam???

Polecane posty

Gość od pewnej kasiiiiiiiiii
iceman wiem! dlatego napisałam, że zmienili to..bo miałby nic ciekawego ot rywalizacja aktorek/div tak powszechnie opisywana w ksiązkach na faktach nieraz itp. Więc sięgnął inaczej po znany temat;)

Incepcja dostanie wdg mnie globa za efekty i dźwięk:P a the social network bym się rozczarował jakby dostał za najlepszy film bo z tej trójki social jest najgorszy wolę Czarnego łabędzia i Incepcje

tłem;) Widziałam 1 film z Vincentem made in France. No nawet gra. Umie:D Historyczny to mu chyba pasuje najbardziej. scena lesbijska? almodovar;)? Tak, sceny muszą byc, tym sie ratuje filmy;0 i nadaje tętna akcji filmu. Nie ma filmu bez scen erotical. Są czasem esencją filmu;) to stary trick reżyserów:)

Gość Golden Globes
kategoria drama w tym roku sami zwyciezcy jak dla mnie. zapowiada sie ciekawie. na razie ogladam relacjie z red carpet

Incepcja zgodzę się EFEKTY TAK za to może dostać. Już w zwiastunie było widać, że są efekty, dobre:):D Ale wątpie, że leo dostanie nagrodę.... Nie wiem.. Nie wyluzował. Widac, ze tak gra przezywa aby cos dostac..;)

Gość Golden Globes
dla mnie Black swan Inception The fighter king's speach social network taka kolejnosc

tak.. ale wiem jak się robi filmy. I już po tytule widac, co reżyser tam wcisnął:) lub mnie. Moja intuicja i jednak znajomosc kina nie mysli się. Nigdy.

z Leo to nic nei wiadomo dla mnie od pewnego czasu gra co raz lepiej i w co raz lepszych filmach:P dla mnie lepiej zagrał w Incepcji a niżeli Wyspie tajemnic chociaż obydwa filmy sa dobre a jest już jakaś relacja z golden globe na HBO?

Gość Golden Globes
troche zawiedziona jestem, ze True Blood nie dostalo zadnej nominacji

Gość Golden Globes
ja ogadam na E! na razie a potem jest na NBC

Logiczne jest, że wygrywa film o ciekawym temacie lub tak pokazanych wiec piękny subtelny dramat wygra. Lub film z efektami ciekawej fabule itp I liczy się szczęście..;) Jacy są rywale, silni słabi. itp Bo jakby był black swan i tytanic i incepcja? no właśnie;) albo jakby był avatar i black swan ? No własnie:)

Z Leo jest problem psychologiczny..chce miec oscara..A to widac. Wiec ma wyluzowac. I nigdy nie grac z Kate Winslate:) o czym mu juz pisałam wieki temu. Z Portman moze zagrac a nawet z Albą.

Gość Golden Globes
mowcie co chcecie, Leo w Inception byl swietny jak i caly cast. Dla mnie dobry film to taki o ktorym nie mozna przestac myslec i dyskutowac przez jakiss czas a tak jest w obydwu przydapkach

ktoś kto nie lubi filozofowania psychologii bedzie uwazał black swan za nudę i wygrają efekty specjalne;):D

z tego co pamiętam to avatar obszedł się smakiem za najważniejsze kategorie przegrał z kolejnym filmem o wojnie w Iraku który tak naprawdę wcale nei zasługiwał na oscara za reżyserię i najlepszy film 2009

tak..ten film o wojnie..był..wcisniety..na siłę...kumoterstwo..

00:28 to jest oznaka dobrego filmu. Są kryteria. To oznaka, że ciebie zainteresował. Ale czy jest dobry to nie.

Gość Golden Globes
King's Speach moze nie kazdemu przypasc do gustu, nie kazdy lubi historyczne dramaty. Cast jest fenomentalny Colin Firth & Helena Bonham Carter. The Fighter -- koniecznie obejrzyj. na faktach autentycznych, naprawde dobra historia z nmoinowanych jeszcze filmow nie ogladalam 127 hours ktos cos wie o tym filmie ?

do filmu jego klimatu, akcji musi pasować dany aktor.. czy Leo pasuje tam? hmm... mimo charakteryzacji mafioza.... Wyszedł za młodo, za mało buntu. Tu by pasował zblazowany Russel Crow..

Gość Golden Globes
Ice man ale zienialam zdanie kilka razy mysle, ze sen. bo to nie wiem jak sie nazywa ( ten baczek ) nie przestawal sie krecic

Gość Golden Globes
Ice man tez polecam Ci "the kids are all right" film byl wyswietlany tylko w wybranych kinach , nie bylo o nim bardzo glosny ale naprawde warty obejrzenia

golden globes to jest otwarta sprawa z jedenj strony mozna podpiac to jako sen ba brzeczek za dlugo sie kreci jednostajnym ruchem, spotkanie z dziecmi bylo takie jak we wczesneijszych momentach filmu je widzial tak samo ubrane tak samo byly na trawce przed domem ale z drugiej strony brzeczek po pewnym czasie zaczyna sie chwiac co by sklanialo ze to wszystko jest jednak prawda 127 godzin mam ten film nie obejzalem go do konca ale jak an razie ciekawy ale rewelacji nie ma musze go zobaczyc co konca:P The Fighter czekam na napisy:P Prawdziwe mestwo za to mi sie nie podobalo

Black Swan owszem film interesujący, pokazujący stadia popadania w paranoję i chorobę psychiczną, uzaleznienie od nadopiekuńczej matki oraz próby wyzwolenia się spod jej reżimu, jednak czegoś jakby brakowało, ktoś dobrze napisał, że odnosiło się wrażenie, jakby film miał się za chwilę rozkręcić, a jednak to nie nastepowało, żeby nie było filmów akcji raczej nie oglądam...Natali jak dla mnie mistrzostwo, pozostali aktorzy także Natomiast Incepcja to wg mnie mało wdzięczne widowisko, ostatnie pół godziny filmu mnie wręcz drazniło, wbrew pozorom film mocno przewidywalny (mam tu na mysli żonę gł. bohatera) mimo całego uwielbienia dla talentu DiCaprio uważam ten film za jeden z nudniejszych w jego karierze co do efektów specjalnych to o czym mowa? o tym jednym momencie ukazania miasta i ulic w lustrzanym odbiciu czy do góry nogami bo więcej efektów to ja nie pamiętam a sceny wyznań miłosnych pomiedzy zawieszonymi w dwóch swiatach małzonkami strasznie rozwlekłe no i niestety jak dla mnie nudne the social network nie widzialam czy ktos ma podobne zdanie do mojego?

no nie mowcie, ze Leonardo dopiero teraz zaczał grac dobrze? Moim zdaniem jego najgorszą rolą (w dorosłym zyciu) była rola Jacka w Titanicu- postać totalnie niedopasowana, to było jak nieporozumienie! Ale "Chłopiecy świat", Pamiętnik koszykarza...a już "Co gryzie Gilberta Grepa (?) " to filmy, które stanowczo udowadniają jego ogromny talent, zwłaszcza ten ostatni, kto oglądał ten wie, więc nie piszcie, że on jest teraz lepszy niz kiedys, bo oglądałam wiele filmów z jego udziałem i powiem szczerze, że odnosze wrażenie, jakby zszedł z tonu, a stac go na bardzo wiele poza tym nie przemawia do mnie obsadzanie go w rolach męża i ...ojca! chociaż w Drodze do szczescia bardzo mi sie podobał

Gość Golden Globes
ja mysle, ze kazdy ma prawo do swojego zdania mozna miec swoich faworytow i ulubiencow. nikt sie nie musi zgadzac z nikim. no jeszcze godzina ;-) jedynie co to nie trawie prowadzacego w tym roku

Gość Golden Globes
zmieniajac temat Olivia Wilde wyglada bosko