Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maamaa Matuśka

sposób na zarobek dla niepracujących Mam

Polecane posty

Gość potrzebujca każdego grosza
mam pytanie czy któras z Was próbowała tego sposobu?? niby trzeba tylo zainwestowac 5 zł ale dla mnie każdy grosz sie liczy ,a z drugiej strony jak sie nie spróbuje to sie nie dowie człowiek,a co tam próbuje INWESTUJE 5 ZŁ W NADZIEJę NA LEPSZE JUTRO ,prosze o opinie co sądzicie na temat tego programu??

Nie , nie , nie... nie dajcie się nabrać na tę potworną piramidę... :o

Ja tez jestem mama siedzaca w domu ale w Anglii i tez znalazlam w necie taka oferte pracy ale czytalam duzo na temat zarabiania w ten sposob (artykuly i fora) i nie weszlabym w to, z tego co czytalam na poczatku chca zeby zaplacic 5 zl ( w Anglii 15 funtow) za jakis tam program , potem musisz kupic dodatkowy bo ten to za malo, potem znow cos dokupic bo bez tego ani rusz i na koniec wydasz sporo kasy a i tak nawet nie zaczniesz zarabiac bo kazdy program ktory kupilas bedzie za malo az sie poddasz i stwierdzisz ze wiecej nie kupujesz . Wszystko co wydaje sie za piekne zeby bylo mozliwe takie wlasnie jest :-)

Gość qqqqQAAA
niee dajcie się nabrać, to zwykła piramida finansowa!

no to bezsensu ,czyli uwazacie ze bezsensu wydawac to 5 zł ??? a jednak chyba sie skuszę w koncu to ie pieniądze Baddel -nic nigdzie nie wyczytałam zeby trzeba było dokupywac jakies inne programy do tego jestes pewna ze to chodzi o ten program???

czyli uwazacie ,ze nawet grosza sie na tym nie zarobi ,bo mi nie chodzi o tysiące bo w to nie wierze,ale chociaz pare złoty na cos dla maluszka ;-)

Gość qqqqqqqaaa
nic nie zarobisz bo to piramida finansowa, wiesz co to znaczy? jesli nie wpisz sobie w google i poczytaj, nie bądź naiwna

bo przeciez nie napisza Ci ze jak kupisz program za 5 zl to potem bedziesz musiala wydac dodatkowe 100 a moze i wiecej bo trzeba dokupytac programy, nikt by w to nie wszedl.

potrzebujesz każdego grosza ,a jednak 5 zł to nie pieniądze :o coś mi się wydaje ,że nie jesteś zbytnio potrzebująca. A chcesz się bawić w piramidy twoja sprawa :) kokosów na tym nie zbijesz... ;) kiedyś była tu historia chłopaka który opisywał jak Amway zniszczył życie jemu i jego rodzinie - poszukaj :) to działa na takiej samej zasadzie :)

Gość qqqqqqqaaa
http://tnij.org/jy5l proszę bardzo:o przestańcie wierzyć w takie brednie, a weźcie się do konkretnej roboty.