Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wclandia

dlaczego mężczyźni zdradzają?

Polecane posty

Jeśli 90 procent kobiet i tylko 20 procent mężczyzn, to skąd te babki biorą facetów?

Niclas, przyznaję że głupszej teorii nigdy nie słyszałem. Powaznie jestem w szoku i jestem pod dużym wrażeniem twojej głupoty, jeżeli piszesz to poważnie.

Broom mam kolegów którzy mieli po przeszło 100 kobiet w łóżku, więc na kimś musieli ten wynik zrobić. Twierdzę że jest nieliczna grupa facetów mających ogromne ilości kobiet, a kobiety za to maja mniej kochankow ale za to prawie każda ma.

Dominiku 1000, nie wiem o jaką teorię Ci chodzi. Jeśli o istnienie związku między zdradą a frekwentowaniem przez partnerkę gina faceta, to cóż Ci mogę odpowiedzieć? Fakty są faktami, a czy czyjeś motywy działanie wydają cię się racjonalne, czy nie, to osobna bajka.

Niclas jeżeli piszesz bzdury na forum, to muszą one być chociaż trochę wiarygodne. Piszesz ze jedną z przyczyn zdrady jest to ze kobieta chodzi do gina faceta. Z tym jednak przesadzilęś, nikt nie uwierzy.

Dominiku, skoro nie wierzysz, to przeczytaj sobie choćby ten wpis pod artykułem na WP "Ginekolog mężczyzna - nie ma mowy". Autorką tego artykułu jest dziennikarka, jak by nie było kobieta. http://kobieta.wp.pl/kat,26339,oid,25319929,title,Ginekolog-mezczyzna-Nie-ma-mowy,wid,11014563,opinie.html

może ten link zadziała, chodzi mi o piąty wpis pod artykułem "Panie Romku żonę zdradzam.. http://kobieta.wp.pl/kat,26339,title,Ginekolog-mezczyzna-Nie-ma-mowy,wid,11014563,wiadomosc.html?ticaid=1b9de

Fakty są faktami, a czy czyjeś motywy działanie wydają cię się racjonalne, czy nie, to osobna bajka. to cos w stylu mecenasa tysiaclecia, ktory twierdzi, ze skoro nie ma dowodow na to, ze mgla byla naturalna to mozna domniemywac, ze byla sztuczna niclas do dawna pieprzy farmazony na forum, ginekolog jest jednym z klasycznych przykladow

Zawsze Szczery, linki nie działają. Wpisz proszę w googlach "ginekolog mężczyzna nie ma mowy" i przeczytaj kilka pierwszych wpisów pod artykułem, a przekonasz się, że nie jestem gołosłowny. Nie upieram się, że to jedyny powód zdrady męskiej, ale na pewno bardzo niedoceniany przez kobiety.

i te wypowiedzi gdzies na wp nazywasz faktami? przede wszystkim chlopie naucz sie odrozniac przyczyne od wymowki, wtedy bedziemy mogli podyskutowac

niclas ale ja rozumiem cię ...pisałam to ogółem do mężczyzn nie tylko do ciebie

tak, wypowiedzi na WP są faktami, nie chodzi oczywiście o naukowe badanie statystyczne, ale o anonimowe wypowiedzi internautów. Dlaczego zakładać, że są one niemiarodajne? Jeżeli problemu nie ma, to czemu powstał w ogóle taki artykuł? Czemu WP go opublikowała? Czemu jest ponad 200 wpisów w dyskusji?

Dobrze, a ja zapytam, żeby zostawić już ginekologów, o jeszcze inny powód zdrady: intryga drugiej kobiety. Znacie coś takiego? Intryga całkiem na chłodno, żeby odciągnąć faceta od innej. Jak w takiej sytuacji oceniacie winę faceta? Jest winny w 100%, czy może jest też ofiarą?

jeżeli tej kobiecie uda się ta intryga to też ponosi winę zdrady .... może w mniejszym stopniu ale jednak jest

a czy kobieta zdradzona w wyniku wykalkulowanej intrygi innej kobiety ma lepszy powód, tytuł, żeby walczyć o swojego faceta, czy należy mu się tak czy owak kop?

Dlaczego wypowiedzi na WP nie są miarodajne? Z tych samych powodów, dla których poważnie się zastanawiam jak wiele prawdy jest w tekście "jem kupę", bardzo częstym na kafe.

to już zależy od tej kobiety jak podejdzie do tego co zaszło i czy będzie umiała żyć dalej z tym mężczyzną....

broom, tylko, że tekst o kupie nigdy nie osiągnie kilkuset wpisów, bo każdy widzi, pomijając aspekt estetyczny, że jest o niczym. Takie tematy umierają szybciej, niż się rodzą. A problem męskiej zazdrości o ginekologa jest czymś poważnym dla związku, samym życiem. Inaczej nie byłoby takiego rezonansu, tylu, różnych zresztą, opinii.

zaufanie obojętnie czy utracone przez zdradę bez intrygi czy też z .... ciężko jest odbudować... tak więc wszystko zależy od psychiki kobiety

Niclas - czasem wierzymy w to, co chcemy wierzyć. I nie należy sądzić ludzi po sobie. Że Ty nie jesz odchodów, nie znaczy, że wszyscy tak robią.

Jest winny w 100%, czy może jest też ofiarą? Na 100% jest ofiara:)

Gość anusisiak
ja mam konto na wp i wypisuje bzdury w dyskusji zeby wkurwic innych :)

Być może są mężczyźni zazdrośni o ginekologa, choć wydaje mi się to lekkim dziwactwem. Czy wiele jest kobiet zazdrosnych o proktologa?

A problem męskiej zazdrości o ginekologa jest czymś poważnym dla związku, samym życiem. Taaak, chyba na ksiezycu. Ciezko pokusic sie o racjonalna odpowiedz. Pozostaje tylkozart, ironia :)

właśnie czytam ten artykuł:D wydaje mi się że mężczyźni przesadzają .... po to mają język w buzi żeby powiedzieć co czuje gdy ona wybiera się do ginekologa ... no i zawsze może porozmawiać o zmianie ginekologa mężczyzny na kobietę ... nie noo dla mnie to czysta dziecinada

Dobrze, zauważyłaś, że w ostatnich latach nastąpiło w świadomości zbiorowej zrównanie rangi zdrady damskiej i męskiej. Wcześniej było częściej argumentowanie męską biologią, że to leży w naturze mężczyzny, więc i zdrada jest tu bardziej usprawiedliwiona. Dziś ten argument się nie przebija tak łatwo. To ciekawe zjawisko. Czy natura męska się zmieniła, czy tylko poprawność polityczna, kult związku partnerskiego, wymusił taki ton rozmowy na temat zdrady?

Gość anusisiska
po prostu kobiety probuja sie rownac z mezczyznami, a nie powinny... staja sie kurwami po prostu, kiedys takie nie byly i nie chodzi tu o "wyjscie z kuchni"