Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blumchen33

Dlaczego on nie chce ze mna sexu?

Polecane posty

Od 3 miesiecy spotykam sie z 35 letnim facetem, ktory od pieciu miesiecy jest sam.Jego ex odeszla od niego po 6 latach z jego najlepszym przyjacielem.Czy to moze miec wplyw na to ze on nie chce ze mna sexu,tylko same pieszczoty?Poradzccie mi czy taki zwiazek ma jakis sens

Gość Die gleiche Dylemat
Mam ten sam dylemat,spotykam sie z kochankiem,on chce samych pieszczot,zapytalam sie czego sie boi,dlaczego niechce seksu,zaczol sie glupio tlumaczyc,ze dla niego to za malo czasu,ze on lubi dlugo.Niewiem co otym mam myslec,juz sobie pomyslalam,ze jestem jakas nienormalna,ze jestem bardziej podniecona niz facet:-(

pisze z kolezanki kompa i wyszlo ze ona odpowiedziala jako ja, troche glupio wyszlo ale nie wiemy jak usunac tego posta.Pytanie jest nadal aktualne...przepraszam

no mi sie wydaje ze u mnie jest podobnie, po takim czasie powinien juz cos wiecej zadac czy oczekiwac...

monique888 No wlasnie i wtym jest problem, o co tak naprawde chodzi, bo niby wszystko inne jest o.k

Gość Unbekante
ja jeszcze nie spotkałam w swoim życiu faceta,który by ze mną nie chciał:) może jesteś zbyt spięta na tych randkach bo to normalne nie jest

Ja mam pomysł,on niech cię zadowala psychicznie,a ruchanie niech mi pozostawi:-D

Gość Do Bagno
Ty to raczej do pchania karuzeli się nadajesz!, gdzie do ruchania? :D

Gość Unbekante
wiesz może być tak że facet bardzo uczuciowy jest a ta była tu mu w kość dała bo nie dość że zdradziła to jeszcze z najlepszym przyjacielem,faceta wyłożyli totalnie:O ja osobiści takim dziewczynom i kumplom to życzę jak najgorzej,bo chamem ostatnim i choojem i koorwą trzeba być żeby tak z człowiekiem postąpić no nie?

Gość Facet to nie kobieta
Tu musi zadziałać wiele czynników. Złe samopoczucie, nerwy na coś, zły dzień, to wszystko może mieć znaczenie i odbijać się na relacjach intymnych.

Gość coconutt1
a facet zaraz nowo poznaną babke po 3 miesiącach musi nadziać na kutasa ? :O ah zapomniałam inaczej to impotent albo coś z nim innego nie tak :O pewnie gej :O

a moze on potrzebuje jeszcze troche czasu ? jak ci zalezy, to daj mu czas...

Gość andrrrr
a może go nie pociągasz ? :O nie jest desperatem

Może chce aby wasz pierwszy raz był wyjątkowy? Odpowiedni klimat, wakacje czy coś takiego. W pewnym wieku już się tak tego nie chce, może on jest w takim

Gość coconutt1
co ty paatryk! 35 letni facet powinien od razu ruchać co mu podejdzie po penisa

Gość ale ty głupia jesteś
Masz odpowiedź dlaczego jego laska odeszła.Powodzenia,jesli nie lubisz seksu :)

Bozeee co wy z tymi ziwerzetami???? Poczytajcie o nich wpierw, dowiedzcie sie czegos wiecej a nie obrazacie je :/ :(

Gość wredna suka_784
na 100% ma problem z erekcją