Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blumchen33

Dlaczego on nie chce ze mna sexu?

Polecane posty

Gość faacet32
szybka jesteś 3 miesiace i już o wyrka :O ciekawe jak zaliczysz wpade czy tatuś się nie zmyje

Może ma tak, że jak mu naprawdę zależy na kobiecie, to nie zależy mu na tym, żeby ją szybko zaliczyć. Skoro kobiecie zależy to trochę dziwne. Ja bym doceniła gdyby facet nie chciał mnie "wziąć" podczas pierwszej wspólnej nocy albo podczas pierwszego wspólnego wyjazdu itd.

Gość ale ty głupia jesteś
Coconut,nie bądź śmieszna.To dorosły facet,skoro chce się miziać,że tak to nazwę to i by nadział.Tylko coś ma nie tak.W tym wieku już się nie chodzi godzinami zanim się włoży.

Gość coconutt1
haha jasne w tym wieku na 1 randce się wkłada i jest ok :D bo dorośli ludzie zaczynają związek od seksu , daruj sobie

Gość ejejojej
halo ja tez mialam takiego przyjaciela! z jego popedem bylo wszystko w jak najwspanialszym porzadku, to psyche , nie przezyl jeszcze, nie pogodzil sie z rozstaniem Ciesz sie ze trafilas na wrazliwego czlowieka a nie na samca ktory zawsze i wszedzie moze bo poped, instynkt zwierzecy Przeczekaj Badz cierpliwa z tego moze sie rozwinac cos pieknego

ja nie widze w tym nic złego ...gorzej jesli to bedzie trwało latami , ale w sumie z drugiej strony ....pieszczoty sa i nic wiecej to tak kicha. Albo albo.

Gość coconutt1
ejejojej nie gadaj głupot, słyszałaś że w tym wieku nie kieruje się uczuciami tylko na pierwszym miejscu jest seks ze świeżo poznanym/ą

Tak? przecież doprowadza do jakiejś intymnej sytuacji.Jak by mógł to by ją nadział i nie mów o jego szlachetnych intencjach.Nie staje mu i już.

W tym wieku już się nie chodzi godzinami zanim się włoży."-- gdyby facet który z góry nie jest przeznaczony na pozycję pogotowia seksualnego , próbowałby zaciągnąć mnie do łóżka na pierwszym spotkaniu czy bardzo krótkim czasie poszedłby w odstawkę zarówno teraz jak i 10 lat temu :O

Gość Luuubę to
Ze mną też nie chce! Skandal.

Gość wredna suka_784
3 miesiące to dla ciebie mało? ja idę z facetem na seks najpozniej na 3 randce bo z dupkiem impotentem nie mam zamiaru sie widywac, alez kuzwa katolicki kraj, zaklamany i opodly, dupy niby nie daja ale rozwodow polowa na malzenstwa, aborcji wiecej niz w europie...ale nie ja z nim nie spalam przez pol roku szajs

"po takim czasie powinien juz cos wiecej zadac czy oczekiwac..." po jakim czasie? 3 miesiące ? to według ciebie taki poważny związek? on był ze swoją eks 6 lat, uważasz że po kilku miesiącach ot tak sobie wskoczy do łóżka z nową i zapomni ?

Gość andrrrr
wredna suka to fajnych musisz mieć facetów :D normalny facet nigdy na stałe nie przygarnie dupodaji co idzie do łózka na 3 spotkaniu :D🖐️

Gość gziugzium
aborcji wiecej niz w europie... a ja zawsze głupia myślałam,że Polska leży w Europie... :D

Pomijając fakt,jak szybko idzie się do łóżka,bo to indywidualna sprawa.Mnie chodzi o to,że on dąży do intmności,ona się na to zgadza.Jest ok,bo są dorośli.Tylko,że on więcej nie chce.Ona się martwi dlaczego.I tu pojawia się problem.Miał laskę,zerwali.Niby chce a nie realizuje.Dla mnie jest jasne,że coś z nim nie w porządku.Dorosły facet,pieści się jak małolat i nic więcej nie chce? proszę :D

Gość wredlger
spójrzcie na siebie i macie odpowiedź

No moj zwiazek rozpoczał sie od seksu, bardzo "burzliwego" :) i........ trwa do dziś. Pare lat temu wzielismy slub i jest fajnie :) Dodam jeszcze ze przed tem bylismy bardzo dobrymi przyjaciółmi :)

Gość wredlger
myślicie ze facet będzie was wiecznie przelatywał? księżniczki sie znalazły hehe facet pewnie myśli już o świeżym materiale a wy się dręczycie

do ejejojej:dzieki za wsparcie poslucham twojej rady i dam troche czasu zobaczymy co z tego bedzie.

Gość wredna suka_784
do gziugzium mysłałam o przynalezności mentalnej do Europy a nie podpisanej na papierze gdzies tam

Gość wredna suka_784
do andrrrr normalny facet po m30 nie b edzie spacerował z pania równiez po 30 3 miesiące pod rękę wiadomo o co chodzi po co ściemniać i udawać swiętoszkę? facet z brakiem erkcji, malutkim członkiem mnie nied intrerersuje, wolę to wiedzieć wczesniej niz póxniej bo jaczasu nie,mam na głupie ranmdki

Gość gziugzium
21:57 wredna suka_784 do gziugzium mysłałam o przynalezności mentalnej do Europy a nie podpisanej na papierze gdzies tam domyśliłam się o co Ci chodziło, tylko weź pod uwagę,że musisz wtedy wziąć pod uwagę takie upublicznione zjawiska, jak: swingerzy, kryptogeye itd. musisz brać pod uwagę mentalność z całokształtem....

Gość andrrrr
to ja chyba spotykam samych nienormalnych facetów :D nie pamiętam żeby któryś był impotentem albo chciało mu się raz na tydzień :D

Gość andrrrr
zapomniałam że ludzi po 30tce spotykają się tylko dla seksu:D gdzie wy się chowacie ? :D

Gość pikkks
A OD CZEGO JEST ANTYKONCEPCJA? taka stara a nie wie że nic nie daje 100% :D

Gość pikkks
a nie ? ;) zimny prysznic

Gość milla....
jak długo nie mogłam się pozbierać po byłym , bardzo go kochałam, seks z innymi nie dawał mi takiej przyjemności , po kilku latach jest lepiej ale nie do końca,dla mnie seksu mogłoby nie być bo to nigdy nie będzie już to samo, ale faceci chyba są inni