Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananana28

Żony swoich mężów - na łasce męża niepracujące - opinie

Polecane posty

Gość suczka spłuczka
heh nikt nie zazdrości wyniosły się na inne forum siać zgrozę...hehhehe

Gość na na n ana
dupa obsrana

Gość mam dziś ochotę na zdradę
bo przeczytałam poradę starych rozwalonych dup.....

Gość moje życie sielskie anielskie
nie ściemniam i się z tym nie obnoszę ale zdenerwowałaś mnie gdy zaczęłam czytać i to jaką zadufaną w sobie osobą jesteś.juz Ci ktoś napisał widzisz czubek swojego nosa.nie zachowuj się tak jak ci co z biedy doszli do czegoś i słoma z butów im wychodzi jak ktoś w taki sposób tutaj okreslił ciebie bo mi pasujesz do takiej osoby raczej. przykro mi ja piszę o odczuciach po przeczytaniu Ciebie pozdrawiam

Gość zostanę florystką
jak wyżej i bez sensu....byle wyprowadzić z równowagi

Gość anielskość śięga sufitu
No masz rację... a na kolację zjesz jądra byczy swoje męża... a potem kawior... nie obnoszę się z niczym po prostu parskam tu ironią bo czytam i nie wierzę,że można być tak żałosnym...

Gość lizak z gumą do rzucia
rozpisałam się.... eh....

Gość jebnąć CI ????
no no no chodź ???!!!!

Gość sprawozdania robię sama
masz rację ja to w ogóle słoma totalna... nieobadana...

Gość a kiedy maż mnie zdradzi
to ja może pojdę do MOPSU i pozwę o alimenty ....

Gość byłam kiedyś chora
lecz obecnie odżywam....

Gość moje życie sielskie anielskie
do autorki jeszcze napisałas gdzieś ,że masz kasę i klasę .może jakąś śmieszną kasę i masz ale klasy za grosz.wdałaś się w dyskusję z gimnazjalistami ,którzy nudzą się bo mają ferie , tupałas jak rozwścieczona i rozkapryszona 5-cio letnia dziewczynka ze złości bo ktoś Ci nie wierzy ,że widziałaś ducha!!! :) po drugie nie ty jedna w polsce masz firmę i ludzie naprawdę zarabiają potężną kasę część z nich też tak fisiuje jak Ty nie jesteś odosobniona. przykro mi

Gość fisiu fisiu mała mysiu
samamś się dała wkopać ciotencjo z rybnika :))))

Gość jak ja kayah
no co klasy też nie masz bo co to za rozwieziona stara dupa....z Ciebie... sama się chwalisz nie wiadomo też po co , skoro to już topik zamknięty....

Gość autorko jesteś zwykłą
płotką która chciała się tutaj lansowac na rekina

Gość eee nie
raczej mi nie zależy na lansie bo co niby miało by mi dać takie forum... tu jak widze nie ma nikogo sensownego skoro dostaję rady takie że lepiej nie mówić... Nie zależy mi na tym żeby mnie tu ktokolwiek lubiał... to tylko wirtualny świat który mnie nie interesuje... zajrzałam tu i się przekonałam ile jest tu ludzi nadąsanych , rozczarownych życiem skoro dlla każdej panienki małżeństwo ma się rozpaść bo mąż zdradzi i zostawi... przecież to jest stracznie śmieszne

Gość łoj matko!!!!!
ale ta baba nanana28 jest beznadziejna!!!! tragedia ale ona musi być nie lubiana w swoim otoczeniu,zarozumiała chwalipięta. że na tym świecie takie baby są. nie dziwię się ,że tyle rozwodów jak połowa jest tak beznadziejne

Gość nananananana28
no ty też jesteś bezadziejna :) na pewno tak jest choć nie znam cię w ogole to na pewno się nie mylę ;P

Gość wychodzi na to
że myśli,że złapała Pana Boga za nogi ale pożyjemy zobaczymy za jakiś czas okaże się,że nogi są brudne i nie należą do Pana Boga. czego oczywiście jej nie życzę.

Gość nananananana28
gdyby każdy zakładał że wszystko za co się zabierze było klapą to może lepiej nie wychodzić z domu ??? może lepiej nie pracować na własny rachunek tylko siedzieć w domu i korzystać z zasiłków ??? może lepiej nie mieć męża bo i tak zdradzi ???? jeszcze jakieś bzdury chcecie mi przekazać ???

Gość pytanko do autorki
masz przyjaciół ale takich szczerych ?

Gość nanananana28
w sumie to jestem żałosna

Gość nananananana28
No pewnie że mam :) Nie jestem wyobcowana... To tylko tu na tym forum dokleiłyście mi złośliwe babska etykietkę samolubnej...a tak nie jest. Oceniacie pochopnie, wydajecie opinie ie znając się zupełnie... A coż ja tu takiego napisałam że tak się wzburzyłyście ? Np to że nie macie racji siejąc czarnowidztwo na zapas... Jak można wydać osąd że komuś małżeństwo się rozleci jak nawet na oczy go nie widziałyście ? A te teksty że pewnie jestem wykorzystywana w pracy przez męża bo coś tam coś tam.... To się kupy nie trzymie...

a co jest złego że mąż mnie utrzymuje... nawet siedząc w domu jestem jak w pracy samo sie nie ugotuje samo sie nie posprząta

Gość nananananana28
Widzisz...a babska na forum uprawiaja czarnowidztwo że mężowie zostawiają swoje żony bo te nie pracują... Tylko że kobiety pracujące też są porzucane hahah Prosze się chamsko nie podszywać !

Gość aaalllaaa
oczywiście, że nie ma reguły, jak chce zdradzic to i tak to zrobi bez względu na okoliczności. Jakbym wszędzie węszyła podstęp to bym za mąż nie wychodziła, takie podejście to pachnie spiskową teorią dziejów.

Gość nananananana28
Tutaj na forum strasznie się piętnuje kobiety np na urlopach wychowawczych, albo takie które zostały w domu a mąż zarabia... mnie też napiętnowały bo prowadzę działalność.... a nie dupią na etacie ;)

Gość aaalllaaa
dlatego, bo każdy swoją miarą mierzy, cudzych mężów też ;)

Gość aaalllaaa
i jeszcze w temacie: nie jestem gówniarą, mam 38 lat, 15 lat po ślubie. Zajmuję się dziećmi a po południu prowadzę swoją małą własną działalność. Cieszę się, że nie muszę pracować po 9-10 godzin na dobę, w domu mam posprzątane i wszystko pod kontrolą, dzieci nie siedzą do późna w świetlicy i z kluczem na szyi, z przedszkola wracają o normalnej porze , a 3 latek jest ze mną. Nie zaznały żłobka i tęsknoty. Mi tam wszystko pasuje. Mąż jest przystojny i wierny, choć pewnie zaraz będziecie trąbiły, że to nie możliwe i życia nie znam.

Gość nananananana28
no poczekaj tak ci powiedzą właśnie... ja co prawda nie mam dzieci ale bardzo się w tym roku do tego przymierzam... a zapomniałam zapytać czy zus sobie płacisz, bo też tuta stwierdziły jednoznacznie czy ja sobie płace bo ja nie to pewnie mąż mnie wykorzystuje...hahahah