Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrYstyna_z_Polski

Jestem w UK nie mam znajomych Polakow!!!!!! :( :( :( :(

Polecane posty

Gość taaaaa....
KrYstyna_z_Polski Moze gdyby tam pracowali jacys chlopacy polscy to bylo by inaczej. Chlopacy???? :O Prosta dziewucha jestes i nie chca miec z toba nic wspolnego :P Szukaj znajomosci wsrod pakoli bo to twoja "klasa" :D:D:D:D:D:D

Gość KrYstyna_z_Polski
Drogi taaaa :D prosta czy nie prosta i tak wiem ze cos z nimi nie tak a nie ze mna :) poza tym chyba kazdy wie ze polki nie wazne w jakiej pracy nie wazne czy w polsce czy w uk czy w niemczech robia sobie nawzajem pod gorke raz sie kochaja a raz nienawidza :) a faceci nie maja takich problemow i zawsze jakos to rozladowuja ja w sumie zrobilam blad w ich oczach ze jak mi zaczely na drugi dzien pracy na jedna z nich nadawac ze jest wredna itd ze mam jej pokoje dobrze sprawdzic bo ona jest glupia i wogle to ja to olalam i powiedzialam wprost ze nie znam jej wiec czemu mam sie udzielac ze nie mam ochoty nikomu robic pod gorke w dodatku wykorzystujac swoja pozycje ktora i tak nie jest za mocna bo wciaz jestem na okresie probnym i glowny kontrakt dostane dopiero od lutego a teraz ta co najglosniej krzyczala ze jej nienawidzi to tak sie z nia koleguje ze az zal na to patrzec i wez tu to zrozum? moze powiecie mi ze zle sie zachowalam mowiac ze nie bede nikogo obrazac jak nie mam o tej osobie pojecia wiem tylko ze ma na imie kasia i ma czarne wlosy???????????????

Gość taaaaa....
wez kryska cos na uspokojenie albo zajmij sie praca bo chrzanisz az slabo sie robi :D

Gość KrYstyna_z_Polski
mowie co mysle ;] a ty male gimgowno sie lepiej za lekcje bierz bo pala bedzie i tata bedzie bil :D

Gość taaaaa....
KrYstyna_z_Polski mowie co mysle ;] a ty male gimgowno sie lepiej za lekcje bierz bo pala bedzie i tata bedzie bil taaaaa :P Wiesz dlaczego nikt z toba nie chce sie zadawac? Bo jestes nie tylko prosta ("chlopacy" :O) ale i chamska. Ja mam znajomych a ty z pakolami sie musisz zadawac :P

Gość KrYstyna_z_Polski
w gimazjach to normalne ze ma sie znajomych polakow tym bardziej polskich :D:D:D:D:D

Gość taaaaa....
Napraaaawde???? Kryska ale ty "mundra" babka jestes. A dowcip jaki ostry masz :P

tez tak mialam z prostego powodu ,na poczatku poszlam pracowac do fabryki a tam..masakra..same blond laski,gaski.czulam ze trace oddech,probowalam sie sama przestawic ale ciezko mi bylo ,pamietam jednej zaproponowalam teatr ,,jezioro labedzie ,,Rosyjska ekipa. a ona sie mnie zapytala w jakim kinie ten film leci;)) wiec mentalnosci nie zmienisz .

Gość myszka pliszka.......
sluchaj, jesli taka 'kulturalna' jestes, ze na jezioro labedzie chcialas leciec, to co Ty w fabryce robilas?????? i na co liczylas, ze tam ludzie po studiach do pracy ida????? gwiazdy z siebie robiecie. do krystyna - moim zdaniem musialas cos zrobic i czyms je zrazic. nawet jesli sa zazdrosne, to po poltora miesiaca pracy wspolnej by poznaly, ze ok z Ciebie babka. ale widocznie nie. one pewnie nie chca Cie znac, bo wlasnie zPakistanczykami sie zadajesz.

Gość polanna123
ika a ty co ksiezniczke w fabryce z siebie robisz ;)? hahaha

Autorko, jak chcesz miec kontakt z rodakami w UK to musisz wziasc gleboki oddech i sie przygotowac na wiecej takich akcji. POlecam zmiane pracy to raz, a dwa; po co na sile szukac?obcokrajowcy tez ludzie:-D i w porownaniu z Polakami na emigracji, w wiekszosci przypadkow o niebo lepsi w socjalizowaniu sie. IKA i poszlas na to 'Jezioro'? chyba wiem o ktorej 'ekipie' mowisz, oni co roku przyjezdzaja do UK i robia objazd po scenach angielskich, jak teraz nie poszlas to naprawde polecam za rok.

Gość gtugy768970
no wlasnie takich myszek pliszek i polanny123 trzeba unikac a tutaj takich pelno.))

Kasza 23 tak poszlam z znajomym z fabryki.Mowimy o tej samej Rosyjskiej Trupie;)) do tych dwoch wpisow polanna i pliszka widzicie zeby wiedziec co to takiego to jezioro labedzie nie trzeba miec studiow moje drogie tylko troche wiadomosci i oczytania. ps nie mam nawet matury;))

Gość KrYstyna_z_Polski
Ja pieprze!!!! Teraz to sie wscieklam... Jak moge nie zadawac sie z pakolami czy hindusami jak ja z nimi pracuje co? Tak samo jak z tymi dziewczynami!!! To znaczy mam byc rasistka i obrabiac tylki innym bic w szatni bo do takiej akcji tez kiedys doszlo i bede akceptowana przez kolezanki z pracy bo tak robia polacy i to jest aja tak??? a pracy nie zmienie bo mi sie podoba i mam blisko do domu jak powiem ze nie chce ich pieter to ich nie dostane proste :) i tak tez zrobie jutro ide do pracy i rano ich poinformuje :) macie racje NIE WARTO ZADAWAC SIE Z POLAKAMI NA EMIGRACJI :) fajnie ze mi to uswiadomiliscie :D najbardziej to pliszka i ta druga heheheheh zal mi was panienki :) lapcie za swoje szmaty i mopy :D a i jeszcze jedno taki pakol hindus murzyn czy inny tajlandczyk jest 10000 razy milszy bardziej pomocny i wogle zazwyczaj bardziej rozgarniety niz te polki

Gość KrYstyna_z_Polski
Pisalam juz Glasgow Szkocja

Gość SamantaHAHAH
Autorko :D lej na te wiesniary cieplym moczem :D ja akurat mam fajny Polski team :) spuer dwie panny z ktorymi sie swietnie dogaduje i jedna z Tajlandii z ktora tez mamy dobry kontakt i zawsze sie za siebie wstawiamy. Nie daj sie im zterroryzowac.

Gość SamantaHAHAH
Zreszta skoro masz pozycje super visora to tym bardziej powinnas je olac bo to one sa zalezne od twojego humoru a nie ty od nich!!! mozesz im taka polke odstawic ze beda z wywieszonym jezorem codziennie biegac!!! dwa takie tygodnie i spotulnieja jak baranki hahahahah

Gość ja, to totototot
ej a po co ci znajomi polacy ?? masz obcokrajowcow co cie uwarzaja to na huj ci polacy nie wiesz ze polak w lyzce wody utopi

Gość KrYstyna_z_Polski
Samanta ale ja nie chce tak robic.......... chce byc wporzadku zwlaszcza ze nie mam pod wzgledem pracy im nic do zarzucenia bo zapi****rdalaja dobrze a za zle zachowanie nie moge ich przeciez dreczyc na tle pracy

Gość ja, to totototot
dobrzy zawsze w dupe kopani , daj sobie spokoj autorko poszukaj znajomych poza praca wyjdziesz na tym lepiej

Gość SamantaHAHAH
Ja jestem z Edynburga :D i pracuje w malym guest housie :D jest spoko ale tez mielismy jedna taka suke ktora nas probowala ze soba klocic i na poczatku nie bylysmy takie zgrane :/ a teraz w pracy to jak ktos cos potrzebuje :D albo nie moze sie wyrobic to zawsze moze na reszte liczyc

Gość KrYstyna_z_Polski
Ide na piwo wlasnie z kolega z irlandii weszlam tylko na chwile przeczytac :) dzieki za odpowiedzi i mam nadzieje ze spotkam kiedys porzedne polki z ktorymi bede miala wspolne tematy trzymajcie sie Pozdrawiam

Samantha U mnie w pracy też była taka jedna fałszywa suka wszystkich skłócała a sama chciała gadać,ze wszystkimi a jak już nikt z nią nie gadał wszyło jak wszystkim dupę obrobiła typowa suka fałszywa do szpiku kości :O:O:O ale już mamy ją z głowy bo przyszła najebana w trzy dupy do pracy i ją wyjebali :O na dodatek alkoholiczka i:O zawsze się ktoś taki znajdzie nie tylko za granicami ,ale również w PL

Gość chipsy z banana
Krycha ja Ciebie juz nie rozumiem, niby chcesz sie kumplowac z tymi POlkami a sama zaraz piszesz, ze sa zawistne, niemile, i ze obcokrajowcy sa o wiele przyjemniejsci...skoro widzisz jak jest to po co ci takie wredne kolezanki? Polakow mozna poznac w innym miejscu, wybierz sie kiedys do przyzowitej polskiej knajpy, na jakis koncert, zapisz na kurs...ja poznalam wielu Polakow w taki wlasnie sposob i sa to osoby na poziomie, ktore nie sa znajomymi na sile

Gość anna ...............
bardzo rozni ludzie przyjechali do UK po dolaczeniu do EU. Wczesniej cieszylam sie, ze spotkalam Polakow, chetnie bylo uslyszec ten jezyk na ulicy, teraz juz niekoniecznie. Granice otwarte to co niektorzy sobie tutaj utworzyli 'panstwo-miasto' z wlasnymi zasadami. Picie piwa pod sklepem jest chyba dobrym przykladem i wulgarnosc.... Nic na sile, nie pasuja Ci, to ich olej. Ale nie musisz byc tez niewiadomo jaki mila, praca to praca, badz na dystans....