Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo girl

Ja się chyba dziś zabije...ojciec się uchlał a ja sama w pokoju beczę...

Polecane posty

Rany nie wiedziałam, że ten temat istnieje jeszcze.... tyle czasu minęło od tego czasu... Mój ojciec ma teraz alzheimera, nie pije, ale jest jak dziecko. Czasem myślę, że to jego kara, po czym zaraz tłumaczę sobie, że przecież Bóg nie karze ludzi...Tak się stało i tyle. Myślę, że wybaczyłam mu sporo jednak jakaś maleńka zadra jeszcze gdzies tam tkwi. Z tamtym facetem już nie jestem. Miał tu ktoś rację, że on miał zadatki na alkoholika, był bardzo podobny do mego ojca i teraz wiem, że powieliłam schemat swojej rodziny. Leczyłam się u psychiatry z lęków i depresji. Jest lepiej ale nie idealnie. Znalazłam mężczyznę, który jest całkowitym przeciwieństem mego ojca. Jestem z nim szczęśliwa. Wiem, że nigdy nie będę do końca normalna bo wiele rzeczy we mnie tkwi i zatruwają mój umysł. Dziękuję wszystkim, którzy się tu wypowiedzieli. Będę tu czasem zaglądać.

Gość Juleczka99
Brawo Autorko za postawę :) pozdrawiam Dużo sił życzę :)

Gość Sasza01
Policja, lub patelnią w łeb :]

Gość gość
przeczytałam wszystko i mam przed oczami wspomnienia własnego dzieciństwa

Gość gość
tacy alkoholicy biorą się dzieki takim mamom. Gdyby nie matki, które dają komfort picia śmieć zdechłby juz dawno. Zamarzł albo udusił od zarzygania.