Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakieś rady na odkochanie?

nieszczęśliwie zakochana od paru lat :(

Polecane posty

Ja to mam pecha. Zabujałam się w pewnym chłopaku tak mocno, że nie mogę o nim zapomnieć. On mnie nie chce. Tzn.spotykaliśmy się ale dzieli nas religia i sprawy nacjonalistyczne co powodowało dość duży rozdźwięk w naszych relacjach.Mimo to się spotykaliśmy: z jednej strony było to od samego początku bez sensu ale nie umiałam sie powstrzymać i on chyba też. Niby o nim zapomniałam, on wyjechał... ale nie mam nikogo, nie chodzę na randki, co rusz wymyślam cokolwiek by tylko z nikim się nie umówić. Zresztą on był na mnie długo obrażony i miał zresztą o co bo go zaatakowałam(sprawy jak wyżej). Może to przez to, że z nim byłam w łóżku tak mi utkwił w pamięci. Wszyscy inni przy nim wydają mi się mdli i mnie nie interesują. Nawet z kolegami ze studiów nigdzie nie chodzę na imprezy(bo na moim kierunku nie ma prawie w ogóle dziewczyn). To już trwa z dwa lata.

on am na imię Abdul, mieszka w Nigerii i ma dużego penisa

Gość kijkimotylki
nie ma lekarstwa na odkochanie - niestety :( jak samo nie przejdzie to masz przesrane do końca życia to jest katorga dla zakochanego w jedna stronę :(

To wyżej to nie ja napisałam. Nie jest murzynem jakby co. Wolę tutaj aż tak się nie określać bo takie sytuacje dość rzadko się zdarzają. Coś tak jakby żydówka z palestyńczykiem np.

Gość ars vivendi
jest rada...lobotomia albo upasc na samo dno...ewentualnie terapia wstrzasowo-szokowa:P

Gość kijkimotylkii
nie ważne kim on jest jakiej narodowości itp. nie ma lekartswa na odkochanie :(

Po tej kłótni ciężko nam się teraz rozmawia albo ja mam takie wrazenie... Może przesadzam. Ale boję się tak do niego pisać. że wyjdę na idiotkę. Zwłaszcza teraz gdy wyjechał z Polski...