Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolpolterka

Ktoś z Was roznosi ulotki? Macie podobne problemy do moich?

Polecane posty

Gość pasożytem
to jesteś ty. Dokładnie jak karaluch: wchodzisz tam gdzie cie nikt nie chce i syfisz.

Gość zakupoholiczczczka
do tego śmiecia wyżej : każdą pracę trzeba szanować teraz ci to ja mowie jesli stara ci nie wpoila zreszta to topik dla osob roznoszacych ulotki a nie do pierdolnietych bab bez zajecia !!!!!!!!!!!!!!!

Gość kolpolterka
Zakupocholiczka Jak widać pasożyty z judaszy przenieśli się do internetu. Jak można być takim przyziemnym, żeby osobe uczciwie pracującą nazywać karaluchem :O A jak cię ktoś pasożycie napadnie i okradnie to kim dla ciebie będzie echh chyba najlepiej ignorować kury domowe tak jak to robię w realu :D

Gość pasożytem
:D chciałabyś mieć moje zajęcie, a tak zostaje ci tylko roznoszenie śmiecia za gówniane pieniądze. To nie jest praca i nie mam do was za grosz szacunku, szmaty.

Gość kolpolterka
Pasożyt Mylisz się z tym, że nikt ich nie chce. Ludzie pracujacy (w przeciwieństwie do ciebie) często chętnie przyjmują ulotki, ay poznać się z cenami towarów itp. Są mili i chcą jeszcze pomagać kochani :) Ale to się tyczy wykształconych młodych ludzi. A takie zaniedbane babsko jak ty niech nie wypowiada się w imieniu całego narodu :D:D:D hehe

Gość no to twardo je ignorujesz
skoro 5 stron już dyskutujesz,pieniactwo ,paranoja? czy jakieś inne objawy w twojej rodzinie występują?U mnie są domofony elektroniczne i ogrodzone osiedle więc takie dno społeczne jak ty nie ma prawa wstępu

Gość kolpolterka
Pasożyt Szmata to ta która cię wychowała :) Kasa jest całkiem spora - tylko trzeba przemęczyc się z tymi kurami domowymi i innymni dziadami nudzącymi się po domach ha ha :D A teraz - ignor :) Tak jak to robie w realu Jakaś kretynka sie rzuca - a ja totalna zlewka i wychodzę. Zonk na jej brzydkiej mordzie - bezcenne :D

Gość kolpolterka
no to twardo je ignorujesz - ha ha kolejny społeczny pasożyt pisze dla rozrywki nie zabronisz mi stara gnido :D

Gość pasożytem
ja sobie słonko robię zakupy przez ineternet i nie interesuje mnie promocja w lokalnym szmateksie który reklamujesz. Nie muszę przeglądac ton gównianych ulotek i nie podnieca mnie oszczędzanie paru złotych bo mam kasę. mam nadzieję że kiedyś się spotkamy, mój piesek będzie miał rozrywkę:)

Gość 1600 zł za takie ulotki
to naprawdę sporo. nie przejmuj się ludźmi. taka to już jest natura niektórych, że muszą zgnoić, bo inaczej to nie przeżyją. też roznosiłam ulotki i pewnie będę roznosić jak wrócę na studia, bo oprócz tego chcę jeszcze sobie szkołe policealną zrobić, więc inna praca nie wejdzie w grę. już nie mogę się doczekać 2012 roku :)

Gość kolpolterka
1600 zł za takie ulotki Wiem, wiem : ) Ma taka gnida społeczna niewyleczone kompleksy i szuka osoby, która zniży się do jej poziomu i wda w dyskusję :) Tak, to jest dużo, zwłaszcza, że pół miesiąca pracy. A tAk zawsze gdzieś wpadnie jakaś promocja, czy coś :) Ja tez się uczę i taka praca najbardziej mi odpowiada. Życzę dobrych wyników w szkole i pozdrawiam serdecznie :)

Gość Marcin84w
mi nie przeszkadzało jak ktoś wychodził,jak był kulturalny to tłumaczyłem że to moja praca i muszę tu zostawić ulotkę,inaczej mi nie zapłacą.Jak ktoś był niekulturalny to i ja miły nie byłem ale obyło się bez rękoczynów. Ze śmiesznych sytuacji to pamiętam jak gdzieś między piętrami chłopaki palili zielsko i myśleli że jestem tajniakiem, jak się okazało że nie to nawet poczęstowali.

Gość Miłosław Bocianski
Reklamiarze to generalnie banda zawszonych POdludzii. Ci, ktorzy wrzucają do skrzynkii, to jeszcze nie przeszkadzają, ale wielu jest takich, ktorzy n.p. wtykają ulotki w bramy. Nie jestem emerytem, dopiero jestem w dwudziestym szostym roku swego żywota, więc jeśli nakryję takiego to nakłade mu PO ryju ale i tak niech się cieszy, że łagodnie potraktowałem go. Mogłem przecie użyć swego topora oraz zabić.

Gość kacperek44
a czy to takie trudne, wyjac ulotki ze skrzynkii i je nastepnie wyrzucic??jezeli komus tresc nie jest potrzebna?? Mysle ze nie!!!! aaaa gospodarka sie kreci, bo kots ulotke w skrzynke wrzucil, wyplate dostal.... w sklepie lub ..... wydal ów wyplate, pani ze sklepu dostala swoja wypłate, za ktora zapłaciła czynsz za mieszkanie.... (osób takichh sporo sie naliczy, gdzie wydana została ciezko zapracowana wypłata osoby od ulotek.) a ze wspomnianego wyzej czynszu sa pieniadze na sprzatanie tego wszystkiego co zostalo rozniesione... TROCHE TOLERANCJI II POSZANOWANIA CUDZEJ UCZCIWEJ PRACY W TYM KRAJU BY SIE ZDAŁO!!!!

Gość Ulotki ze skrzynki wyjac
nietrudno ale u nas niestety rzucaja je na wycieraczke. A ze to blok, codziennie mam na wycieraczce ok. 7-10 gowien. Jak wyjade na tydzien, juz kilkadziesiat sztuk tego scierwa sie poniewiera. Jest zakaz roznoszenia ulotek, postawilam obok drzwi karton na ulotki, wiec jak teraz mi ktos cos rzuca na wycieraczke, dzwonie do jego firmy i robie gnoj

Gość a jesli nie ulatwi....
a w mrozy się bardzo ciężko roznosi ulotki?

Gość internet ukryty w zaroślach
@kacperek Chuj Mnie obchodzi gospodarka i tolerancja. W nosie mam rownież Twoją pracę i czynsz. czy wyraziłem się dość jasno??

Gość dżaga ulotkarka
Sama roznosiłam ulotki. Bosz ale mnie wkurwiali te stare gnilce. Nawet nie wiecie ile mi oni krzywdy wyrządzili ze masakra. Jeden tak mnie wkurzył że mu wyrzuciłam sruu wszystkie ulotki z całego dnia na wycieraczkę a drugiemu kopłam w drzwi z całej siły i wrzeszczałam na cały głos ze zbudziłam wszystkich sąsiadów. Trzeciemu nawet wybiłam okno ale on był młody akurat tylko że skorpion a chłopacy spod tego znaku są najgorsi pod słońcem. ale musiałam spierdalać w podskokach ze aż się kurzyło i rolki mi spadły z młodziutkich wysportowanych nożek:))))) No ale nic dobrze musimy walczyc o swoje jakoś. Trzymaj się ciepło :-)

Gość dżaga ulotkarka
acha dodam ze często ich zachowanie jest takie że muszę pokazać im środkowy palec pokazujący fuck you albo dać w ryj po prostu no bo jeśli nie oni to a ja musze walczyc o własne racje przecież

Gość manio ciekawski=)
Większość z was tutaj, stanowi towarzystwo wzajemnej złośliwości i pogardy. Nie dziwię się żalom i pretensjom obu stron, ale ta forma w jakiej są one wyrażane, woła o pomstę do nieba. Autorka zaczęła od wyzywania ludzi starszych od niej i starych. Sama kiedyś będzie stara, może gruba, rozczarowana swoim małżeństwem i pełna złośliwości, skoro już jest złośliwa i pełna jadu. Czas szybko mija i nim się obejrzysz, zapomnisz, że byłaś młoda i piękna. Wszyscy jesteśmy ludźmi i możemy wzajemnie sobie wybaczać, rozmaite wpadki i pomyłki. Gorzej, gdy ktoś z góry zakłada, że ma zawsze rację i tylko czeka na potknięcia innych. Firmy kolportujące ulotki wymagają dostarczenia do skrzynek (co jest dość oczywistym zabiegiem) i tam się zaczyna problem.

Gość manio ciekawski=)
Z drugiej strony też bym nie czepiał się, bo żal mi ludzi, którzy pracują jak mogą, bo wyboru wielkiego nie ma. Gówniana praca z gównianymi problemami.

Gość ddjjdh
Mnie wkurza jak dzwonią do domofonu by otworzyć, natręty pieprzone :o Mieszkam na czwartym piętrze w bloku a wiadomo że zawsze zadzwonią na najwyższe piętra bo jakby zadzwonili na parter to by ktoś wyskoczył z awanturą :o Nieraz po kilka razy dziennie trzeba odbierać domofon od tych śmieciarzy.

Gość ludzie to chamy
ludzie to chamy i nie potrafia zrozumiec ze to czyjas praca. roznosilam ulotki po skrzynkach to nie ktorzy mnie malo co nie pozabijali, praca strasznie dołująca . nie wiem oni chyba mysla ze im to na zlosc robimy. niestety niektorzy sa ograniczeni umyslowo i nie maja wiekszych problemow niz ulotka w skrzynce, zal mi takich ludzi

Co to ma być za zachowanie - kopanie drzwi, wywalanie ulotek tylko dlatego że ktoś noe chce kawałka papieru? Zdrowa psychicznie jestes? Roznoszac ulotki wkraczasz na prywatną posesję, jak ktos sobie nie życzy to ma do tego prawo i musisz to uszanować. Ktoś na ciebie krzyczy? Odpowiedz uśmiechem i przepros z przesadą. To zbije z tropu krzykacza. :) co z tego że kilka osób nie chce ulotki? Jakoś przeżyjesz

Gość ludzie to chamy
charmsy-- nie chodzi o to ze ludzie nie chca ulotki , tylko o ich zachowanie, ktore jest na poziomie przedszkola. byli ludzie ktorzy przechodzili i mowili np. pod 9 prosze nie wkladac, no to ok nie wkladalam a byli ludzie ktorzy darli sie na mnie w nieboglosy, jak bym ich okradla albo jeszcze cos gorszego zrobila, a przeciez to tylko glupia ulotka i nie rozumiem jak mozna z jej powodu robic taka aferę

Gość ludzie to chamy
a ja jestem młoda i wkurwia mn " smiecia przeganiam " brak kultury kompletny, wyrasta nastepny moherowy beret , masakraa.... zobaczymy co zrobisz jak tez kiedys bedziesz musiala ulotki roznoscic , w zyciu jest różnie, a jesli to cie spotka to zycze ci zebys spotykala same wredne babska takie jak ty

Gość obertroll
dżaga ulotkara = gratulacje za udany trolling.. udało się odkopać temat z powrotem:D

Gość była kotka74
a ja uwielbiam te ulotki.............. otweiraja mi oczy na ceny ..widac same dzieci tu siedza co nie maja swojego gospodarstwa domowego....... a ten topik daje ja wiche .pl........ niech sie posmieja z burakow .......... heh masakra

Gość Nie jestem staruchą ale ulotki
to ogromny problem niestety. Kilogramy makulatury. Zagrożenie w przypadku dłuższego wyjazdu (złodziej wie, że cię nie ma). Natręctwo i ignorowanie twojej woli (twój dom, twoja skrzynka, ale to nie obchodzi tych firm). Wiadomo, że taka dziewczyna tylko wykonuje pracę, ale żeby nie rozumieć, że ludzie tego nie chcą, nie życzą sobie i tak dalej i wszystkich wrzucać do jednego worka "zazdrosne staruchy"... cóż, to już chyba są braki w intelekcie po prostu.