Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle [News]

Awans na skróty, wóda i poparcie prezydenta PiSlamu

Polecane posty

Gość cOOle [News]

Oto kariera gen. Andrzeja Błasika w IV RP 🖐️:D:classic_cool:

PiSlam mnie rozbawił. Bierzesz za to chujostwo, które odstawiasz, pieniądze od przyjaciół Moskali, czy tak społecznie działasz? Zwróć uwagę, że chyba czasy się zmieniły i odzew na Twoje prowokacje jest równie cienki, jak one same.

Gość Pragnienia,
a ty jak zauważyłem jesteś rycerzem strony prawej - i wojujesz o uznanie swojej racji :D ? Zauważ, że to, w co głęboko i z przekonaniem wierzysz nie zawsze musi być prawdą absolutną :D

Od zarania dziejów lewactwo zawsze błądzi po manowcach-a to faszyzm wymyśli a to stalinizm i inne izmy. Lewak to człowiek chory ambicjonalnie, który chce kierować światem, biologią, życiem i śmiercią, a to juz kwalifikuje takiego osobnika do pokoju bez klamek.

Człowiek kulturalny nie cytuje i nie czytuje wyborczej-to kłóci się z poczuciem smaku i inteligencją, Wyborcza to proteza mózgu dla "wykształconego pospólstwa" i bezideowej gawiedzi

Gość Pragnienia,
Wykaż zatem, w którym miejscu się myli - chyba, że uważasz, że stenogramy po prostu są od A do Z zmyślone, bo według mnie wycinając komentarze GW (swoją drogą świadczące o braku profesjonalizmu) średnio rozgarnięta małpa doszłaby do podobnych wniosków, które przedstawiłem 😴 I mała uwaga - nie szafuj stwierdzeniem "lewactwo", bo z lewymi poglądami nie identyfikuję się w najmniejszym stopniu.

Tak! do tego GW to zywicielka Masonerii Żydowskiej na czele z Sewerynem Blumsztajnem, największym kryptopedałem i Naczelnym Rabinem Jerozolimy. Boring.

Nie obchodzi mnie czy w GW mają napletki czy nie-obchodzi mnie jedynie czy piszą rzetelnie-a z tym jest gorzej bo piszą wierutne bzdury , co można udowodnić bez większego wysiłku intelektualnego.

Gość Pragnienia,
W takim razie udowodnij, skoro to takie proste :) Ze zwolennikami PiSu (i innymi "niezmanipulowanymi") jest ten problem, że wszystkim myślącym choćby trochę inaczej zadają kłam i zarzucają głupotę - ale jakoś nie potrafią tego logicznie uzasadnić :)

Gość JanekxD
Prawda jest taka, ze od 1945 roku nikt tak szybko nie awansowal jak Blasik. To jest niemozliwe, zeby co 2 lata dostawac gwiazdke. Tylko przy machloji omzna dostawac takie awanse. Ciekawe ile malpek wypil w palacu???