Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrudniajaca gosposie

jak mam się dowiedzieć czy mnie zdradził? kto kłamie?

Polecane posty

Gość dupeczka z okieneczka
Strasznie mi przykro, czy on kłamie czy też nie, to dla Ciebie wielki stres... Normalnie historia jak z filmu... albo programu "detektywi"... Nieststy choć chiałabym myśleć inaczej, to mi też wydaje się, że coś między nimi było... Jedyne co jest na jego korzyść, to fakt że nie odwodził Cię od zamiaru zwolnienia dziewczyny a drugi, że ona była zaskoczona informacją o zwolnieniu (nie powiedział jej).. No ale z tym otwieraniem drzwi 5minut..... trochę grubymi nićmi szyte...

Gość qwertuś1231
Jeżeli mąż ma dajmy na to - telefon w sieci orange - logujesz się na stronie orange, następnie klikasz obsługa on line -> połączenia ->następnie przesyłają Ci ze strony orange kod który musisz odczytać na komórce męża i wpisać na stronie -> klikasz dalej -> i masz wszystkie połączenia, do kogo, kiedy....

Gość qwertuś1231
pamiętaj żeby potem tego smsa usunąć :D

Gość zatrudniajaca gosposie
ale jak mam na boga sie zalogowac jak potrzebne jest do tego hasło???

Gość qwertuś1231
no jeśli nie znasz hasła od męża to możesz mieć problem.. chyba że nie zakładał jeszcze swojego konta na takich portalach, to po prostu załóż nowe pod jego numer, ale wtedy chyba też przyjdzie jakieś hasło na jego komórkę, także ostrożnie z tym :)

Gość erterter
po cholere on z nia pisze smsy????????????? ja mysle ze jakiekolwiek smsy to dowod na cos. co ich laczy ze ze soba pisza? skad w ogole ona ma jego numer i on jej????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? trzeba bylo z tej kom jego napisac do niej sms w stylu "podobalo ci sie to co bylo miedzy nami?" moze by cos odpisala?

Gość ciekawska?
No i jak tam? wyjasnilo sie cos?