Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkklzxcvbnmqaz

na kogo głosować w wyborach parlamentarnych?

Polecane posty

Gość qwertyuiopasdfghjkklzxcvbnmqaz

wiem że jeszcze dużo czasu, ale tak obserwuję scenę polityczną i mnie ona przeraża, nie ma na kogo zagłosować :O SLD - tylko geje im we łbach :O i to lewica więc są pro socjalni :O PiS - to oszołomy i też są pro socjalni :O PSL - reprezentuje tylko jedną grupę społeczną PO - niby wszystko ok, ale po tych ich rządach widać że oni nie mają pomysłu na rządzenie, nie mają pomysłu na konkretne liberalne reformy, a w zamian serwują jakieś nieudolne podwyżki VAT-u czy reformę systemu emerytalnego :O nie mają pomysł na gospodarkę :O no a inni raczej nie mają szans na wejście do parlamentu :O nie ma na kogo głosować :O chyba w wyborach oddam nieważne głosy bo na byle kogo nie chcę głosować a żeby nie było że nie poszłam :O

Gość kamila27_2
Jak będziesz dziecko samo zarabiać i będziesz miała dzieci i ci przyjdzie iść z nimi do lekarza i ci wywali rachunek za swoje prywatne usługi że nie będziecie cię stać na zapłacenie to wtedy pogadamy czy dalej będziesz taka liberalna.

Gość do kamila27_2
haha żałosne są takie idiotki jak ty

Gość lufthansaaa
Na oddanie nieważnego głosu szkoda by mi było czasu i nóg:O Też obserwuję uważnie scenę polityczną i jestem rozczarowana i zdegustowana, ale wiem jedno - na sto procent nie zagłosuję na PO. Poziom intelektualny i kulturalny większości posłów z tej formacji to jakieś totalne nieporozumienie. A najbardziej przeraża mnie Niesiołowski, którego w karetce na sygnale ktoś powinien zawieźć do Tworek:O Poza tym ludzie ci kompletnie nie znają się na gospodarce, o czym od dawna grzmią ekonomiści. Podwyżka VATu za jakis czas (bo na razie jej nie odczuwamy) fatalnie odbije się na naszych kieszeniach. A najbardziej współczuję młodym rodzicom, którzy ładnie zabulą choćby za ubranka dla dzieci. Nie wspomnę już o tym, że o kupnie mieszkania w takich warunkach można zapomnieć:O

Gość Magda 95E
Zawsze opieprzałam wszystkich, którzy szczycili się tym, że mają wybory w doopie i nie idą. Teraz sama utwierdzam się w przekonianiu, że z każdym kolejnym wywiadem każdego kolejnego polityka wszyscy mają w poważaniu to, co dzieje się w Polsce. Dlatego sama nie jestem pewna, czy w ogóle pójdę na wybory -jak podkreślam- mimo tego, że od 15 lat nigdy żadnego nie opuściłam. Jestem po prosu zrezygnowana, zniesmaczona i jest mi obojętne, kto będzie dalej ciągnął ten burdel na kółkach - i tak nie zmieni się nic.

Gość zgadzam się z magdą 95
ja też coraz częściej myślę o tym że kolejne wybory po prostu oleję , nie ma na kogo oddac głosu , polityków poza ich własnymi dupami nie interesuje kompletnie nic

Gość uboga w wiare
Wpchaja sie tylko do koryta,z niejednej miski jedli,i tka wymiana teraz ide do po,bo chyba oni wygraja a gdy szanse ma pis- ide do pisu.to jest lojalne?brzydze sie nimi,a mna i tak sie nikt nie przejmuje.liczylam na po,ale widzeco sie dzieje- banda nieudacznikow bez pomuslu na jutro,za wizyty u lekarzy place-co na to p.kopacz?im wiatr w oczy nie nawieje,ale moze kiedys zdmuchnie ze sceny nie tylko politycznej.nie ierze juzwzaden kolejny rzad,zmiany na lepsze-bo ich po prostu NIE BEDZIE!

Gość głosuję na JKM
od zawsze

Gość nie chce już być
prawica JKM :P

Gość głosuję na JKM
oraz obciągam żylaste pały :)

Gość KNP KNP
KONGRES NOWEJ PRAWICY ! ! !

Gość głosuję na JKM
wolnośc ,własnośc ,sprawiedliwość

Gość adsfdgha
Ja nigdy nie byłam na wyborach i tym razem też nie pójdę. PO jest najlepszym przykładem na to, że wszystko miało być cacy i pięknie, a tu zonk. Tak będzie z każdą inną partią. Coraz więcej osób mówi, że na wybory się nie wybiera. Frekwencja będzie niziutka.

Gość bezrobotnyzzadupia
KONGRES NOWEJ PRAWICY a z tych co wymieniasz jednak PIS robia wioche ale za ich rzadow bylo najlepiej spoleczenstwu

Gość najlepiej?
Może nie wypowiadaj się za wszystkich tylko lepiej pracy poszukaj...

Gość bezrobotnyzzadupia
chętnie zrobię laskę posłance kempie :classic_cool:

Gość MAX 22
Ja zagłosuję na Alfa - bo obojętnie na kogo zaglosujemy to i tak nie ma to znaczenia. Czy ktoś wierzy jeszcze w duchy? To glosujcie na nie można również na kroliczka jeden diabel.

Gość trzeba głosować na PO
żeby wszystkim żyło sie lepiej. Nie można być ciemnym moherem i głosowac na kaczystów

Gość nie chce już być
ja w najbliższych wyborach planuje wziąć czarnego markera i na każdej stronie karty do głosowania wypisać PO kilka epitetów do rządzących i wrzucić kartę do urny :classic_cool:

Gość by żyło się lepiej...
kolesiom ;)

Gość hjhyiul
PO juz NIGDY w zyciu :O PiS jest poyebany z tymi moherami, ale przynajmniej do cholerry pilnowali cen ropy no i nie sprzedaja swoich rentownych wciaz zakladow :O SLD to juz prawie PO, Niesiolowksi lize tylek Tuskowi jak moze, polowa z SLD oficjalnie wiaze sie z PO PJN to samo Korwin Mike? juz jednego szalonego oszoloma mielismy u wladzy, temu panu tez podziekuje nie mam pojecia na kogo moge glowoac, na ten czas nie mam sie nawet nad kim zastanawiac.

Gość IhaveSomeFun
zgadzam się z Wami! ale ja pójdę na wybory i zagłosuje obojętnie na kogo tylko nie na PO :) ale prawda jest taka, że ten cały PO-wski syf będzie ciągnął się przez lata... współczuje nowemu rządowi! w odp na pytanie chyba jednak zagłosuje na PiS już wole te konserwatywne, mocherowskie pitolenie niż zadłużanie Polski!

Gość mozna głosowac TYLKO na PO
na kogoś innego to strata głosu i de facto poparcie pisdzielców

PiS to jednak gorsze szkodniki niż PO. odsunąć PO od władzy, ale nie dopuścić PiS - to jest najlepsze rozwiązanie.

Gość Polska jest zadłuzona
tak jak przweciętne państwo w Europie. Nic szczególnego. Żeby rozwijac gospodarkę trzeba zaciągac kredyty.

na chwile obecna nie głosuje sie na kogos tylko przeciwko PIS - i bardzo dobrze :)

Gość dlaczego odsunąc PO
??????

od jakiegoś czasu pilnie słucham, co mówi pan Palikot, a mówi chyba najbardziej realnie ze wszystkich polityków. Partia PiS, była u władzy 2 lata, wystarczy poczytać poważne gazety, by sie przekonać, jaką czkawką sie odbija i ile skarb państwa musi płacić odszkodowań, za radosną twórczość Macierewicza, a obniżenie podatków przez PiS, osioł w gdańskim Zoo, posrał sie ze śmiechu, jak to usłyszał.....