Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkklzxcvbnmqaz

na kogo głosować w wyborach parlamentarnych?

Polecane posty

Gość wyborca UPR-WiP czyli KNP :D
ZUS rok czy dwa temu wziął pożyczkę na 200 mln złotych!!! TRZEBA ZLIKWIDOWAĆ ZUS, sprywatyzować szpitale

Gość definicja z WIKIPEDII
Homoseksualizm (z greki homoios = taki sam, równy, i z łac. sexualis = płciowy), inaczej: homoseksualność zaangażowanie psychoemocjonalne i pociąg seksualny do tej samej płci. Jest jedną z orientacji seksualnych obok heteroseksualizmu, czyli popędu do płci przeciwnej oraz biseksualizmu, czyli popędu ukierunkowanego na obie płci. W seksuologii, szczególnie w starszej literaturze, spotykane jest użycie słowa homoseksualizm także w odniesieniu do seksu homoseksualnego.

Gość zlikwidowac ZUS???????????
a kto będzie płacił renty i emerytury?

Nie od dzis wiadomo że nie ma takiego kogos jak homoseksualista. Są ludzie i pedały :)

Gość Fircyk szczeciński
czyli po prostu sam nie wiesz. w ogóle KNP jest przeciwko UE. sama idea jednoczenia Europy jest dobra, ale na innych zasadach niż robi to UE

Gość OHmyGOD
obecnie tworzy się tzw. klin podatkowy powinniśmy oszczędzać w 3 filarach, ale mało kto tak robi, bo nie ma pieniędzy!!!!!!!!!!!!!

Vamos Dałeś się wmanewrować w polemikę na temat seksualności. Twoja postawa pokazuje że idea parad parad równości jest słuszna. Im więcej się mówi o homosiach tym bardziej narasta twoja nietolerancja. I o to im chodzi.

Nic mi nie wzrasta bo mój pogląd na temat pedałów jest od wieeeelu lat niezmienny.

Gość napij sie i nie pierdol
🖐️

Gość obrażają ludzi z powodu
ich orientacji sexualnej tylko osoby prymitywne i prostackie

Gość kwasomega3
co się stanie jeśli nie zagłosuje 50% ludzi?

Nie wiem, ale przed ostatnią paradą nie widziałem twoich nietolerancyjnych wpisów. :P I uważaj słowo "pedał" łamie prawo polskie, czemu dał wyraz sąd w choćby jednym takim bardzo głośnym procesie.

Gość IhaveSomeFun
takie tematy zawsze kończą się wymianą zdań (a raczej obrzucanie się nawzajem błotem) na temat homoseksualizmu, religii albo uzdrowień przez JPII :D:D:D

10:34 [zgłoś do usunięcia] kwasomega3 co się stanie jeśli nie zagłosuje 50% ludzi? } Statystyki są bezwzględne, jeśli wierzyć sondażom to nic się nie stanie po prostu zagłosuje 50% ludzi więcej. ;)

Gość ptasiek dziadku surowe
jajeczko wypij bo nie będzie "pkuc"

Gość osoby typu vamos myślą
że jak pojadą po osobach homoseksualnych to będzie świadczyło o ich prawdziwej męskości a świadczy jedynie o głupocie i buractwie :)

Gość Fircyk szczeciński
przepraszam, ale chyba już głosuje mniej niż 50% ludzi. wyniki sondażów - np. PO ma poparcie 40% społeczeństwa. tak? a chuj. ma tylko poparcie 40% ludzi którzy głosowali :)

Skoro pedały usiłuja nam wmówic że posuwanie faceta w tyłek przez drugiego faceta jest czymś normalnym, naturalnym i wcale nie sa gorsi to mi wolno sie do tego odnieść. Poza tym skoro to takie normalne i naturalne to po co robia parady? :D

Gość ghtystys
ja glosuję na Palikota . Jeden z nielicznych ludzi któzy chcą zrobić porządek w Polsce http://www.youtube.com/watch?v=ZP8FJ-UyId8 Jak komuś nie Pasuje Palikot to na JKM . W Krakowie było sptokanie JKM i Palikota było super

Gość głosując na Palikota głosujesz
na Kaczyńskiego!!!!!!!!!!!

wiadomo że sa dwie partie i trzeba z nich coś wybrać. trzeba zdecydowac kto z nich będzie mniejszym zlem.

Gość adamiiiiiks
Ja również na Palikota.

Gość oczywiście, że możesz się
odnosić, nie lubić, nie akceptować ale po pierwsze maja prawo do tego co robią po drugie dlaczego uważasz że masz prawo ich obrażać i poniżać? do czego ci to potrzebne? twoje ego rośnie gdy gdy mówisz o nich z taką pogardą? a maszerować mają prawo to niech sobie maszerują, ich sprawa

Gość Fircyk szczeciński
Mikke pisał na blogu, że wpaja się Polakom nienawiść do ruskich, więc nie byłby z założenia anty-rosyjski.

Ale oni mnie tez obrażają mówiąc że sa tacy sami. Mi nikt kutasa w tyłek nie zasadza. oni obrażają mnie a ja ich.

oglądałem wywiad z Palikotem, który prowadziła na Superstacji, Eliza Michalik. Palikot to chyba dziś na scenie politycznej jeden z realnie myślących ludzi o Polsce i jej naprawie, a nie o tym by zostać posłem, czy senatorem i przez 4 lata żyć sobie na koszt podatników. I zagłosuję na jego partię, Janusz Korwi- Mikke, to taki nierealny Don Kichot, walczący z wiatrakami, nie z tej epoki....

Fircyk szczeciński --> nie wiem czy premierem powinien zostac facet który chce poprawiac gospodarke dodrukowując pieniadze :D Zdaje sie pan Lepper tez miał takie pomysły tylko zapomniał jakie bedą tego reperkusje :D