Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkklzxcvbnmqaz

na kogo głosować w wyborach parlamentarnych?

Polecane posty

Gość Fircyk szczeciński
nie, to tylko naruszenie norm obyczajowych.

Obywatelu ! Dokonaj słusznego wyboru. Wybierz swoją Platformę. Platforma Obywatelska 2011 - By żyło się dobrze. Ja oczywiście głosuję na Platformę Obywatelską.

Gość wyobraź sobie, że
bardzo łatwo, ja jestem hetero i uważam, że osoby homosexualne mają prawo być traktowane równo przez państwo i prawo i kompletnie ich nie oceniam, bo nie odczuwam takiej potrzeby i nie robię rozróżnienia na hetero czy homo ale na dobrych i złych, altruistów i egoistów, porządnych i gnoi, co mnie czyjaś orientacja obchodzi? nic

nie potrafię nic powiedzieć na temat homoseksualizmu, ale nie da sie zaprzeczyć, że problem istnieje, a jak istnieje trzeba się do nie jakos odnieść. Słuchać co mówi Kościół katolicki, to raczej nie warto, bo nie da sie ukryć, że na tym polu ma spore osiągnięcia. Związki partnerskie bardzo dobra sprawa, ale nie da sie tego opodatkować, i to jest największy problem. Z punktu widzenia ludzkiego, jeśli taka para homseksualna, istnieje, w przypadku zdarzeń losowych, czysto ludzkich, stawia takich ludzi w bardzo przykrych sytuacjach. Znane są problemy, kiedy w szpitalach odmawia sie udzielenia odpowiedzi o stanie zdrowia partnera, bo moralnosć.... Oglądałem film, o parze lesbijek, jedna zmarła, a rodzinka zmarłej , jak żyła , to się jej brzydzili, ale po spadek zgłosili sie pierwszi, a partnerka z która się dorabiała została na lodzie bez grosza.

Gość kwasomega3
jak ktoś popiera związki partnerskie to jednocześnie popiera to, że w rodzinie dziecko nie wychowuje się z biologicznym ojcem

ptasiek nastroszony najważniejsze dla ludu pracujacego miast i wsi polskich jest glosowac na te opcje polityczna , ktora wspiera tolerancje wspiera prawa czlowieka, zwierzat i mniejszosci seksualne . a jaki związek ma jedno z drugim:O? jest proeuropejska, nowoczesna , religijnie obojetna wogole obojetna narodowosciowo. taklich bredni w zadnym kraju eropejskim nikt nie głosi. Przeczytaj chociaz zapisy traktatów unijnych w tym zakresie 🖐️ JKM to jednak radykal antyunijny i eurosceptyk czyli oszolom , moze nawet i homofob ma inne zdanie niż większośc, wiec jest oszołomem . ciekawe ...:O

Gość vamos. to ani zboczenie
ani dewiacja. na jakim świecie żyjesz?

Gość oczywiście, że są tacy sami
cieszą się, smucą, płaczą radują kochają pracują bawią. a to że dwie kobiety albo dwóch mężczyzn kocha się fizycznie czy psychicznie to nie jest żadna różnicująca istotność zapalczywość z jaką o tym piszesz jest zastanawiająca i jakby lekko obsesyjna, dlaczego nic nie piszesz, że obrzydza cię sex dwóch kobiet? one też są homosexualne

Gość lllllllll
Albo JKM albo PIS, nie ma innealternatywy A pedalstwo należy wyplenić, te zboki zaczynają mnie irytować, póki robili sobie co chcieli w zaciszu domowym ok, ale afiszowanie sie zaczyna mnie drażnić, lepiej mi sie pracowało jak nie wiedziałem że obok siedzi pierdolony pedał, teraz jak wiem bo dzieki temu że sie z tym obnosi jest nietyklany to czyje sie molestowany wzrokiem przez gnoja, co sie odwróce czuje jgo wzrok n swojej doopie - precz ze zbokami

Gość natura dała również około 5%
osób homosexualnych, przecież ci ludzie nie są wyhodowani z kapusty

Gość ja na takim gdzie oprócz
natury mamy jeszcze rozum i nauke. czyli na bardziej cywilizowanym i skomplikowanym niż ty

seks dwóch kobiet nie jest tak obrzydliwy jak przepychanie sobie gówna z dupy do mózgów przez dwóch pederachów

Gość lllllllll
do "oczywiście, że są tacy sami " i im podobnych, żałuję że wasi rodzice nie buli pieprzonymi zbokami, o tylez mniej kretynów by było mniej na świecie

Gość lllllllll
ale przyznaję, że jak mi się tak przygląda to odczuwam silne mrowienie odbytu :)

Gość Fircyk szczeciński
natura dała też ileś % pedofilów i co z tego.

natura dała również około 5% --> zatem te 5% jest normalne czy pozostałe 95%?

Gość na szczęście takich debili
jak llll jest w polsce coraz mniej :)

Gość jeżeli to sprawa natury
to te 5% jest tak samo normalne jak pozostałe 95%

Gość Fircyk szczeciński
mogą sobie robić co chcą w zaciszu domowym, uprawiać seks z kim chcą, wiązać się z kim chcą. ale nie dajmy sobie wmówić, że mamy dać gejom i lesbijkom prawa, związki partnerskie, że mamy popierać model rodziny gdzie dziecko w 100% przypadkach nie wychowuje się z biologicznym rodzicem. geje i lesbijki mają prawo do zawierania małżeństwa ale nie mogą z tego skorzystać przez swoje zaburzenie. lewicowa propaganda wszystko przeinaczyła.

Gość lllllllll
to są odchyły od normy, czyli błędy natury, to taki sam błąd jak morderca, to wynaturzenie

Gość oczywiście że nie musisz
się zgadzać, prawo do własnego poglądu to dość oczywista rzecz

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaadam
czy w necie są gdzieś obiektywne sondaże przedwyborcze?

Gość Perełek
PSL ma jedyny sensowny program.

Gość lllll ty też jesteś
błędem natury :)

Gość kwasomega3
no niby jaki? tylko tak krótko

A pedały to zboczeńców banda i cześć {cześć} osobiscie wolałbym miec syna bandyte niz miałby mi jakiegos pana do domu przyprowadzic i oznajmić że to milośc jego zycia. :O

Gość lllllllll
Chyba ty pedale, nie dosć że pedał to kretyn