Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkklzxcvbnmqaz

na kogo głosować w wyborach parlamentarnych?

Polecane posty

Gość mlody1989
Sld odpada ,poniewaz rzadzili 2 razy i mam ich dosyc ,PO rownież odpada ,mieli obnizac podatki tymczasem podniesli,glosuję na PIS.

Gość maria antonietta
TYLKO PIS zobaczcie co się dzieje teraz, podwyżka VAT, zaostrzona ustawa o ochronie dzieci (mogą zabrać bez wyroku z miejsca), zaostrzone ustawy o ochronie zwierząt które nie pomagają zwierzętom a tylko określonej zainteresowanej grupie (związek kyn, fundacje, schroniska i wszystko co zarabia), kolesiostwo i grupki znajomych decydują o wszystkim !!!!!!!!!!!! Modle się, żeby wygrał Kaczyński :( On tylko może zagwarantować normalność w tym kraju :(

Gość stull
PIS to sekta - zrobią wam wodę z mózu

Gość KASSSSSANDRA
ja głosuje na pis tak samo to nie sekta tylko normalność jak ktoś napisał nie będzie tych gej i innego zboczenia

Gość 0090987
PiS lub KNP - jedyny sluszny wybor

Gość kasia wągrowska
dołącz do grupy na facebook, pokaż ilu nas jest :) wciśnij "lubię to" GŁOSUJ NA PIS :) http://www.facebook.com/pages/g%C5%82osuje-na-pis/264460293568913 by żyło się .. normalnie

Gość wiktoria19slask
PIS

Gość KORTINA1999
Ludzie czy wy jesteście tacy głupi czy tylko udajecie? Przeciez tylko Pis jest wstanie pomoc Polakom. Macie racje ze za jego rzadów było najlepiej moze nie idealnie ale dobrze bo przecierz kto jest ideałem. Dlatego głosujcie na Jarosława Kaczyńskiego. Błagam was tylko nie na po, przecierz jak oni sypnom podwyrzkami to sie nie pozbieracje.Co z tego że PIS jest z moherami przynajmniej nie bedzie was okradał jak co to niektórzy (obecne rządy).KACZYŃSKI KACZYŃSKI i JESZCZE RAZ KACZYŃSKI to jest moje zdanie.

Gość w czym może pomóc
Polakom PiS?

Gość ciekawe z tym okradaniem.
co takiego PO ukradło i komu?

Gość tylko PO. tylko PO
głosuj na PO!

Gość MagdaWroclove
KONGRES NOWEJ PRAWICY

Gość też popieram PO
bo tylko oni gwarantują normalność

Gość KNP w ogóle sie nie
liczy przez JKM.to co wygaduje ten facio kupy się nie trzyma. to jakieś chore bajki dla dzieci.

Gość marek2222222222222
najlepiej na nikogo :/ :/ :/ a najwięcej mają do narzekania Ci co chodzą na wybory... A ją im na to sami wybieraliscie i na co tu narzekać :/ :/ zaznaczam ze ją nie nie chodzę na wybory :/ :/ bo nikt mi nie włoży do garnk... :/ :/

Gość ankarahugh
a jest taki polityk który Ci do garnka? Jak tak to na takiego warto glosowc pozdrawiam :/ :/

Gość żaden polityk niczego
nie daje. o garnek własny trzeba samemu zadbać.

"o garnek własny trzeba samemu zadbać" A jak o niego zadbać kiedy VAT będzie 25%, podatek katastralny dla każdego z 10 tyś rocznie .. ? Mamy się sprzedawać na ulicach czy kraść ? I co kraść kiedy wszystko jest zamykane ? Kiedyś nie można było znaleźć lokalu do wynajęcia (odstępne np 150 tyś) a dziś ogłoszenia wiszą lokale do wyboru do koloru tylko nie ma komu wynajmować.

Gość ja86sia
od razu mówię, że nie czytałam poprzednich postów, tylko temat :P autorko, sama napisałaś dlaczego inne partie odpadają, co do PO to osobiście sądzę, że nie mają pola do popisu bo PiS nie przepuszcza żadnych ustaw (w końcu są w rządzie...) i wszystko co zaproponuje PO uznają z góry za złe! Ja głosuję na PO, Ty zagłosujesz na partię najbardziej Ci odpowiadającą i ja to uszanuję (mogę jedynie się modlić aby nie był to PiS ;) )

Gość KORTINA1999
Ty jeszcze sie pytasz co i komu ukradlo po!!!!!! Odpowiem cb komu! NAM WSZYSTKIM TOBOBE tez. A ty jeszcz chcesz na nich głosowac.Co- pieniadze poprzez wzrosty cen. Wszystko zdrozało jak platforma wygrała. I jesli odpukac w niemalowane wygra ceny znowu wzrosną. Tego chcesz? Masz otpowiedz na swoje banalne pytanie.

Gość KORTINA1999
Platforma i normalność. HAHA! Kiedy przez ostatnie 4 lata było normalnie? Ciągle jakieś nie wyjaśnione sprawy, dziwne przyczyny śmierci. To nazywasz normalnością.

Gość KORTINA1999
Jak to w czym PIS moze pomóc polaką ! We wszystkim.mam wymieniac po kolei? Ok np w doprowadzeniu cen do normalności, w wyjaśnieniu niejasnych spraw (tragedia spolenska), w podniesieniu płace w tym i nie tylko PIS moze pomuc polakom! A ja sie pytam co PO moze zrobić dla polski?

Gość GŁUSUJE NA PIS
TYLKO PIS GŁOSUJ NA PIS NIE NA PO

Gość ani pis ani po ...
Kortina --- > pieprzysz trochę wiesz? A na takie rozdmuchiwanie tragedii smoleńskiej to myślisz, że z czyjej kieszeni pójdzie? A podniesienie płacy minimalnej wiesz co spowoduje? - Zwiększenie Bezrobocia! Może najpierw poczytajcie/posłuchajcie wypowiedzi jakiegoś dobrego ekonomisty(polecam Rybińskiego np, poczytajcie o krzywej Laffera - tu nawiązuje do likwidacji podatków co proponuje Mikke) żeby się wypowiadać w tematach, w których nie macie pojęcia. I tak sobie jedziecie od lemingów i moherów nic nie wnosząc do dyskusji bo i wiadomości do takowej nie posiadacie. EOT

Gość Annko
Ja mimo tego, że gość nie ma szans się nigdzie dostać zagłosuję na Palikota i jego ruch. Na początku mi się wydawało, że to banda oszołomów i interesują ich tylko mniejszości i marycha, ale im dłużej ich obserwuję, tym więcej dostrzegam plusów. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło to ugrupowanie i zamierzam dać im szansę. Tak samo sam Palikot, ubiera się i zachowuje jak idiota ale ma dużo oleju w głowie i w sumie zrobił wiele dobrego, tylko się o tym nie mówi w natłoku PO-PISowego jazgotu.