Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkklzxcvbnmqaz

na kogo głosować w wyborach parlamentarnych?

Polecane posty

Gość nie mogą iść do notariusza
i się wspólnie rozliczać, nie pisz bzdur, ustawa reguluje kto może się rozliczać, nie przewiduje ona umowy notarialnej, że ktoś tworzy gospodarstwo domowe

Gość lllllllll
a co to, rozliczanie się wspólne jest tak istotne, małżeństwa także nie mogą sie wspólnie rozliczać, nie wszystkie wiec nie pitol o jakimś rozliczaniu

Z oczywistymi bzdurami nie zamierzam podejmować polemiki. Ten akurat felieton ja potraktowałem z dużym przymrużeniem oka. A mówiąc wprost potraktowałem go humorystycznie mimo tego że obawiam się iż Michalkiewicz napisał to poważnie. To że ma wiele zbieżnych poglądów nie znaczy że czytam go zupełnie bezkrytycznie, ale wolę się skupić na krytyce czego innego.

Gość Cadavre
No kurwa nie możesz, bo nie masz żony.

Gość lllllllll
pozatym nazywajmy rzeczy po imieniu, nalezy najpierw stworzyć nowe słowa, nie małżeństwo tylko pedalżeństwo

Gość Cadavre
Michalkiewicz na prezydenta, Korwin na premiera.

Gość lllllllll
mając żonę też nie mogę jeśli mam intercyzę buracki kretynie

Gość Cadavre
intercyza to jak zawierasz małżeństwo w sensie biznesu, porażka

Gość lllllllll
a założe sie że 99% pedalskiego syfu podpisze intercyze jak im pozwolą na zawieranie związków jak sobie wyobrażasz wychowywanie dziewczynki przez dwóch pieprzonych zboków? to ynaturzenie i paranoja, jak można bez zgody dziecka dać do adopcji dzieciaka do zboków? już w domu dziecka mają sie lepiej

Gość lllllllll
dla mnie też porażka, ale takie masz czasy, wszystko staje na głowie, normalni są okrzykani chorymi homofobami, interzyza to mądrość, zaufanie i miłość to utopia i głupota, ludzią a szczególnie gimgónom popierdoliło sie w głowach od dopalaczy

Gość dostana ale 50 zł
ja bęnde głosował na pis bo PO to najlepsza partii która w 80% nie zrealizowała programu wyborczego.oszukali wyborców nie wywiązują się z obiecanek i deklaracji...

Gość no o czywiście
2 gejów / lesbijek wpoi dzieciom, że homoseksualizm jest czymś zdrowym.

Gość z nieukrywaną satysfakcją
obserwuję frustrację idioty lllll :classic_cool:

Gość to ciekawe dlaczego
z heterosexualnych rodzin wychodzą homosexualiści :classic_cool:

Gość lllllllll
pogadamu gimgównie za naście lat, o ile do zlasowanej mózgownicy coś dotrze, wtedy ja bede z satysfakcją patrzył, a na razie mi cie żal

Gość lllllllll
to geny, to choroba, tak samo jak rodzą sie kalecy i mordercy, a odpowiedz dlaczego jakby twoi rodzice byli pedalskim pomiotem nie było by teraz kretyna zadającego tak głupie pytania?

Gość ...___...
bo w mózgu coś im się knoci w momencie kształtowania się płodu i stąd się biorą geje

Gość llll jesteś pojebem
śmieciem i gównem, żal że takie tępe bydle po tej ziemi chodzi

Gość dostana ale 50 zł
Strasznie mnie ciekawi co się takiego stało że tak wiele rzeczy się zesrało.

Gość głosuję na KNP
mimo że z JKM nie we wszystkim się zgadzam, że np. w sporcie w narodowym składzie może być kimś tylko z polskim obywatelstwem, jak dla mnie to jest zniszczenie idei rywalizacji sportowej między narodami :P ale podoba mi się stanowczość odnośnie homoseksualistów, konserwatywne poglądy na obyczaje i liberalne na gospodarkę. własność prywatna jest zła? a powiedz - bardziej dbasz o Polskę czy o swoją rodzinę?

Gość lllllllll
Do mnie pytanie? ja jak najbardziej zgadzam sie z JKM, niech jest wszystko prywatne ale bez rozkradania, automatycznie jeśli nie ma nic państwowego należy o połowę zlikwidować rząd, bo do czego jest potrzebna tak wielka banda darmozjadów? Własność prywatna nie znaczy nie dbanie o Polske, dbać trzeba tak samo o swój kraj bo w nim mieszka moja rodzina o którą dbam

Gość lllllllll
Dlatego należy rozliczyć złodziei, tuska i jego koleżków z koalicji należy sie dożywocie, ale ćwokom nie podoba sie rozliczanie złodziei i bandytów bo to robiłPiS i niby dzielił naród, chore i wypaczone myślenie, to po co sądy? po co podasz do sądu złodzieja co ci ukradnie auto? przecież po co rozliczać, to przeszłość, nie róbmy podziałów, ukradł pal licho, nie róbmy zamieszania z tego powodu - tak tak bando przygłópów i złodziei

Gość lllllllll
kto się nie zgodził na rozliczanie przekrętów, komu to najbardziej przeszkadzało? no komu tepe cioty? nie wiedzie bo gówno wiuecie, przeszkadzało to własnie tuskowi, wałęsie, kwaśniewskiemu i całej tej bandzie bandytów czyli dzisiejszym waszym autorytetom, a kto przedstawiał uchwałe lustracyjną? poyślcie głąby dzieci złodziei, lebrów-strajkujących solidaróchów

Gość głosuję na KNP
Lustracja w Polsce http://www.videofact.com/lustracja.html Problem lustracji pojawił się wraz z przełomem demokratycznym 1989 roku i do tej pory nie został rozwiązany. Podczas gdy sąsiedzi jak Niemcy czy Czesi wprowadzili odpowiednie procedury i konsekwentnie je realizują, polscy politycy nadal nie są w stanie wypracować odpowiedniego rozwiązania. Lustrację w wydaniu przedstawionym przez Macierewicza odrzuciły w Polsce nie tylko środowiska postkomunistyczne, ale znaczna część polityków wywodzących się z ruchu solidarnościowego. Antoni Macierewicz oskarżany był o prowadzenie gry politycznej przy pomocy teczek. Lustracyjna uchwała sejmowa z 1992 roku wniesiona przez Janusza Korwin-Mikke miała liczne wady podnoszone przez przeciwników lustracji. Ustawę lustracyjną udało się uchwalić ostatecznie dopiero w 1997 roku. Nakazywała ona składanie oświadczenia lustracyjnego osobom wyrażającym zgodę na kandydowanie lub objęcie funkcji publicznej. Oświadczenia badane były przez Rzecznika Interesu Publicznego, który mógł zwracać się do sądu o orzeczenie, czy oświadczenie danej osoby było zgodne z prawdą. Do zmiany ustawy lustracyjnej dążyło po objęciu władzy Prawo i Sprawiedliwość. Nowa ustawa została przyjęta w październiku 2006 roku i znowelizowana w lutym 2007. Prawo to zostało jednak zakwestionowane przez Trybunał Konstytucyjny. Wielu widzi źródło patologii gnębiących III RP w porozumieniach okrągłego stołu. W efekcie negocjacji między komunistyczną władzą a przedstawicielami solidarnościowej opozycji wypracowano sposób na pokojowe oddanie władzy przez ówczesny reżim. Jednocześnie jednak, komuniści oddając władzę w sposób pokojowy uzyskali swoistą legitymacje do uczestnictwa w demokratycznych mechanizmach nowego państwa.

Gość Pis ta bardzo rozliczał, że
teraz skarb państwa musi płacic milionowe odszkodowania. a Macierewiczowi tylko się udaje bo ma immunitet, a Kamiński wywalony na ryj z CBA, jak wspominają koledzy zesrał się jak go milicja aresztowała hahhahahahahaha, za komuny....

Gość lllllllll
Pis chciał rozliczeń i ścigania defraudantów lecz ich zaszekano, złodzieje w rządzie to większosć, nie dano im szansy na nic, po wprowadziło szczucie o obrażanie, 1,5roku rządów to nie rządy, nie mieli szans na nic bo banda złodziei zaczeła trząśc tyłkami, a normalne że złodziej czy morderca zaatakowany dochodzi sowich praw w tym chorym prawie, zawsze jest jako poszkodowany i rząda zadość uczyniena, skandal

Gość lllllllll
ty byś też sie dawno zesrał złodziejaszku jakby pis rządziło

Gość lllllllll
Po i ich koalicjanci nie musiał sie zesrac za komuny, ręka reke myje

Gość ile tych milionów odszkodowań
zapłacił skarb państwa za raport Macierewicza????? Napisz cwaniaczku spedalony! Wiem że nie napiszesz bo się ośmieszysz.

Gość do tej pory ok
3,7 miliona złotych odszkodowań zostało zasądzonych. nie wszystkie jeszcze się uprawomocniły