Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka dżelusia

Sekret serca- kto wymysla te gowniane strony?! I kafe to reklamuje?

Polecane posty

Gość Strona chujowa
trzeba być nieźle pojebanym plastikiem, żeby mieć taki nick :classic_cool:

Czy między Tobą a jakimś chłopakiem doszło kiedyś do jednej z poniższych form zbliżeń? Możesz zaznaczyć więcej niż jedną odpowiedź: Całowaliśmy się z języczkiem Całowaliśmy się po szyi Siedziałam mu na kolanach a on mnie obejmował i całowaliśmy się On dotykał mojej pupy kiedy całowaliśmy się na stojąco On dotykał moich piersi przez ubranie On włożył mi rękę pod bluzkę i dotykał moich piersi Gdy nikogo nie było w domu trochę poeksperymentowaliśmy, pieściliśmy się po całym ciele, również w intymnych rejonach Uprawialiśmy seks oralny Uprawialiśmy seks

Za dużo czasu spędzają z kumplami z osiedla, oglądają mecze, chodzą na siłownię albo treningi Są wulgarni, niedomyci i tylko jedno im w głowie- to musiala wymyslec jakas lesba :-O Są leniwi, bałaganią, nie chce im się uczyć, zapominają o różnych rzeczach, np. o moich urodzinach Śmieją się z dziewczyn, wolą własną mamusię niż rówieśniczki, bardziej niż randki ciekawi ich komputer i inne męskie zajawki

Mamy już Twój wynik! Wiemy czy kocha, czy nie kocha!- a nie o to pytalam :-O Zgodnie z nasza polityką ochrony danych i bezpieczeństwa badania, musisz potwierdzić swoje dane, aby otrzymać wynik darmowego testu. Weryfikacja odbywa się poprzez wpisanie kodu poniżej. Koszt weryfikacji poza promocją to 30,50zł (z VAT) Zenada

PRZYPOMINAM ABY POTEM NIE BYLO PLACZU 15. CENNIK USŁUG: Ceny odnoszą się do kosztu uzyskania jednorazowego kodu dostępu. Aby otrzymać wyniki Testu należy wprowadzić kod dostępu. 21 pln brutto (0,82 pln netto) jeśli Użytkownik przekaże wynagrodzenie za pomocą serwisu płatności elektronicznych "PayPal" dostępnego pod adresm www.paypal.com. Płatność o tytule "Badania www.testzdrowia.pl" powinna być przekazana na podane konto PAYPAL (test.zdrowia@gmail.com) za pomocą usługi "Wyślij pieniądze". Kod dostępu wysyłany jest za pomocą poczty elektronicznej w ciągu około 48 godzin (jest to płatność promocyjna). W przypadku dokonania płatności za pomocą usługi SMS Premium. Wiadomość o podanej treści należy wysłać na numer 92505, koszt wynosi 25zl netto, brutto z VAT: 30.50zl, każdy kod należy wykorzystać od razu.