Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest skandal!!!!!!!!

Po 250 tys. zł dla członków rodzin ofiar ze Smoleńska, jako obywatel i podatnik

Polecane posty

Gość to jest skandal!!!!!!!!

kategorycznie się z tym nie zgadzam!!!!!!! z jakiej racji mam za to płacić. Ludzie głodują gospodarka się wali a my swoją ciężka pracą mamy za to płacić o nie!!!!!! to już jest troszeczkę za dużo

Gość hańba!
­

Gość hańba! hańba!
idziemy na Warszawę!!!!!

Gość tak z rozpędu
wstydu nie mają, dostali renty po 405 tys, odszkodowania, ubezpieczenia i jeszcze im mało. Spytajcie ile dostały rodziny tych bezrobotnych ludzi, którzy niedługo potem zginęli w wypadku busa, jak jechali dorobić trochę. HAŃBA! Komu bardziej są potrzebne pieniądze??

Gość tak z rozpędu
sorry miało być po 4-5 tysięcy :D

Gość jessssuniu
250 tyś każdy z rodziny czyli jak zostawił żonę i parę dzieci to każde z nich dostanie osobno po takiej kwocie ?

Gość zazdroscicie polaczki?
:O

Gość Deborah Spencer
Wypierdalaj szlaufie :classic_cool: Jakos nie widze abyscie sie wkurzali tym ze w warszawie buduja 10km drogi za 2mld zlotych. Ale zapomnialem ze przeciez to PO wiec o nich nic nie mozna zlego powiedziec :classic_cool:

Gość Deborah Spencer
A zreszta idz zabij swojego meza/zone/ojca/matke i zobacz czy jakiekolwiek pieniadze sa w stanie cie pocieszyc :-O Co za kretynskie myslenie

bardzo im wspolczuje ale dlaczego?moja mama pracowala cale zycie ,placila zusy podatki,,zmarla ,zostawila brata malego i do dzis nie dostal on renty ...jakim prawem ja mam placic im????

Gość Deborah Spencer
To je­bane hieny.

Gość vyjgfyt
Moim zdaniem to juz przesada. Tyle ludzie dziennie ginie w wypadkach, nie ze swojej winy i nikt nie daje m zlamanego grosza. Wszyscy w tym samolocie byli bogaci i jeszcze ciagle dostaja kase:O

Gość blihihihihi
Bo masz i chooy, pogódź sie z tym :classic_cool:

Gość Deborah Spencer
Ludzie nie mogą dostać 300 zł renty, a tym hieniom - wszystko.

Gość przelot do Smoleńska
organizowała Kancelaria Premiera,czyli Państwo. I państwo jest rodzinom winne odszkodowania.

Gość Deborah Spencer
Kur­wa, odliczę sobie moją część od podatku.

Gość nie umiem...dlaczego?
ja rpacuje ciezko i nawet za zakup wlasnego mieszkania mnie nie stac...zeby dostac sie do okulisty na akse chorych (wczoraj chcialam sie zarejestrowac ) muialabym czekac do 16 marca!! do gina, do dentysty, do okulisty chodze prywatnie...a powinnam chodzic na nfz bo place na to podatki...ale moje podatki jak widac ida nie na mnie...

Gość wkurw**** mnie takie rzeczy
nie nam dokladnie sprawy ale jesli to prawda! to ja sie z tym nie zgadzam. jak tak mozna????!!! ludzie umieraja z powodu wypadkow, chorob itd i co? ktos dostaje taka kase? cokolwiek? to jest karygodne! za co ta kasa?

Gość przesadyzma
nie dość że rozjebali samolot za grubą kasę to jeszcze pogrzeby, sprowadzenie zwłok z zagranicy, afera za aferą..nikt z nich nie był biedny bo bieda do tego samolotu nie wsiadła poza tym to przegięcie z tą kasą dla rodzin , znowu wyszło, że nie ma równych nawet po śmierci.Jak przyjdzie mi na starość wybierać to zrobię wszystko aby rozstać się z tym światem "z winy państwa" to najlepsza inwestycja pośmiertna . Zyli na wysokim poziomie , pochowali ich jak bohaterów i jeszczer żyjący bezradnie muszą za to zapłacić, dobrze że resta pojechała pociągiem, bo jakby samolot mieścił 500 osób to by właśnie tyle w nim było.

winne odszkodowania?oplacilo pogrzeby ,wyplacilo renty ,pomoc psychologa itd...moze juz wystarczy?

Gość wkurw**** mnie takie rzeczy
po prostu noz sie w kieszeni otwiera

Gość affrrfffff
Wstyd dla Polski!!! A co z ludzmi, których dotknęła powódź. To im są pieniądze bardziej potrzebne, stracili cały dobytek życia, domy... Dali by lepiej powodzianom..

Gość polska jest juz
przegrana

Gość mam nadzieje że to jakiś
Joke!!!!!!!! robimy ogólnopolski strajk!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kirkorrr
Bo to jest ogolnonarodowy spektakl-wszyscy o tym mowia,jest o tym głosno. To troche nienormalne,nie ma jakiegos systemu wg ktorego mozna wynagrodzic rodzinom strate najblizszych na ogolnych zasadach. Gdy ginie kilkunastu gornikow ,sa jakie duze odszkodowania,ginie pojedynczy gornik -zostawia sie jego rodzine sama z nieszczesciem-paranoja.

Gość DAJCIE NA LUZ
ani im nie zazdroszczę ani nic koło dupy mi latają na prawde sądzicie ze ta kwota pieniezna uszczęśliwia, rekompensuje stratę. oczekujecie sprawiedliwosci na swiecie? nie bądzie naiwni, nie ma jej, nie było, nie bedzie.

Gość DAJCIE NA LUZ
Muzeumianka pisze się dają, a nie dawają :P

Gość mam nadzieje że to jakiś
DAJCIE NA LUZ jak chcesz to sobie płać ja nie mam zamiaru!!!! dosyć tego co oni sobie myślą że mogą robić co im się podoba?

Gość przesadyzma
każdy rozumie stratę jaką odnieśli bliscy tych ludzi ale zrozumieć trzeba też oburzenie tych którzy nie chcą po prostu aby państwo zajmowało się rozdawnictwem, biorąc pod uwagę fakt, że wielu tam leciało jak za karę - trzeba było się pokazać bo wybory , bo partia bo cośtam, jedni mówili, ze rano lecą odbębnić swoje i wracają , więc nie ma co teraz dorabiać ideologii , nawet Kaczyńscy się spóźnili na ten lot , każdy z nich miał jakieś inne sprawy na głowie a tu jeszcze Smoleńsk..teraz robią za ofiary spisku pełna manipulacja faktami. Kasa jest dla żywych a nie dla tych którzy zginęli

Gość tak wygladaja rzady PO
i ich decyzje :D:D :classic_cool: Skandal i to już nie pierwszy. Dawno nie było tak beznadziejnego rządu :O