Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic??

W poniedziałek do dermatologa ... wejdz to wazne

Polecane posty

Gość co robic??

Mam silne przebarwienia na twarzy na dodatek w miejscu,gdzie kazdy moze sobie pomyslec ze jestem jakąś fleją czy coś. I zawsze to miejsce pudruję dokładnie,zajmuje mi to około 20 min :o . I teraz pytanie - domyslam sie,ze tam bedzie duzo ludzi, więc niezbyt mi wypada iść do wc i wejść do gabinetu.. Przez całe miasto nie pójdę, niekomfortowo bym się czuła. Co mam zrobić aby ludzie nie widzieli ? Licze na madre odpowiedzi..

Gość _żmijka_
jedź tam taksówką bez makijażu

Gość dziewczyna to ja
upudruj się a jak już wejdziesz od gabinetu ostentacyjnie wyjmij lusterko i zmyj chusteczką nawilżaną do demakijażu, po wyjściu pójdź do taolety i sie upudruj dermatolog powinien zrozumieć

Gość hallllamka
Przeciez ten dermatolog wykonuje rozne zabiegi w gabinecie -wiec nie bedzie problemem ,jezeli sobie odsloni to miejdce w tym gabinecie.

Gość co robic??
Dzięki Wam kochane :) Właśnie mogę jechać tylko że nie chce zeby ludzie mnie tam zobaczyli.. i chyba innego wyjścia nie bedzie bo nawet jesli u niej zmyje chusteczką to przeciez sie tam nie upudruje.. a w poczekalni pewnie sporo bedzie osób,wc jest na drugim koncu :o..

Gość dziewczyna to ja
jeśli masz długie włosy to rozpuść i pochyl głowę jak będziesz szła

Gość co robic??
Mam srednie ale cos wykombinuję.. Dziękuje :)

Gość losamigos
upudruj się w gabinecie, dermatolog teŻ człowiek i powinien zrozumieć

Szczerze mówiąc to nie rozumiem skrępowania. Idziesz do lekarza w końcu, a nie na konkurs piękności, więc nawet jak zmyjesz makijaż w gabinecie, czy w wc i przejdziesz z wc do gabimetu i potem z powrotem, to nikt nie powinien się w przychodni temu dziwić. Macie problemy ludzie, naprawdę. A jak idziesz do ginekologa, to tez pytasz na forum, gdzie masz się rozebrać i jak sie zakryć w drodze na fotel??