Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskazosia

CZY TO NORMALNE U FACETÓW??

Polecane posty

Gość ciekawskazosia
a czy jest jeszcze coś, co by tłumaczyło takie zachowanie?

Gość opozycja jest do tegooo
no właśnie to - ma ciebie w pupie! bardzoo głęboko facet empatyczny tak nie postępuje

Gość ciekawskazosia
ale po co w takim razie 30 smsów dziennie i spotkania?

Gość Myszka.....22221111
szans było dużo zaczekam do walentynek:P a później - podziękuje temu Panu miłość to nie cierpienie z braku zainteresownia drugą osobą, miłość to radość a takowej nie ma.... poczekam

to się nazywa: odmienny światopogląd i ja na to dostałam rozwód na pierwszej sprawie. Dla jednych może być normalne, a dla innych nie, ale niech cię inni nie obchodzą, po co być z facetem, który sprawia ci przykrość, nie interesuje sie twoimi potrzebami, nie stara się osiągnąć kompromisu? Nie ważne jaka jest przyczyna, nie będziesz z nim szczęśliwa.

Gość M&M
Jak kolesiowi zalezy to sie stara zrobic swojej kobiecie przyjemnosc pokazuje ,ze ona jest specjalna dla niego i ze o niej mysli. Masz racje autorko ze to nie jest normalne. Wazne jest jeszcze ile twoj facet ma lat czy pracuje czy utrzymuja go rodzice?

Gość oglądam stronkę
nie wiem Kochana, ale może mu zasugeruj coś podrzucając link do http://roxanne.pl/prezent_na_walentynki.php albo wstawiając sobie jakąś sugestię w opis na gadu/ facebooka możesz też powiedzieć, że facet koleżanki jest taki cudowny, bo zabiera ją na Walentynki na weekend gdzieś (i płaci oczywiście)

Gość oglądam stronkę
chociaż nie zdziwię się jeśli powie, że chyba tym kobitom się w głowach pomieszało - ale to by znaczyło, że warto z nim zerwać. po co Ci facet, któremu szkoda dla Ciebie nawet złamanego kwiatka?

Gość ciekawskazosia
ma 20 lat i pracuje....może faktycznie macie racje....na jakiegoś dziwoląga on mi nie wygląda....a może nie wie jak ma się zachować w takiej sytuacji, co powiedzieć, jak to zrobić...no nie wiem :(

Gość 567823456789
uuuuuuuu..........sprawa się rypła.....po związku......

Gość pluuum
zoska , a czemu ty go w sumie po prostu nie zapytasz ? np : czemu ty mi nie dajesz żadnych prezentów , to takie miłe dostać cos od swojego chłopaka.... :)

Gość M&M
Nie wie jak sie zachowac w takiej sytuacj- a co on niedorozwinienty umyslowo jest?

Gość pluuum
ja mając dwadzieścia lat , byłem jak najbardziej niedorozwinięty umysłowo , więc wcale niewykluczone :p :)

Gość ciekawskazosia
moim zdaniem jest inteligentny no ale jak widać w tej kwestii mu czegoś brakuje.......głupio się będę czuła jak tak wprost się spytam, wytworzy się dziwna atmosfera....

Gość ciekawskazosia
kurde....on ma chyba 2 oblicza......potrafił przede mną uklęknąć i mnie przeprosić, na pizze raz mnie wziął a z drugiej strony...hmmm.... może jest inteligentny ale niedojrzały emocjonalnie do związku i spraw z tym związanych...

Gość nastawieni na własne potrzeby
swoim były wiedział jak okzywac uczucia:) fotki mówia same za siebie. Nie kocha ciebie, ma ciebie w pupie...czyli nie szanuje ciebie

Gość M&M
A co do tego, ze jak sie z nim przespisz to zacznie "inwestowac w zwiazek" raczej bym na to nie liczyla. Przeciez to nie o inwestowanie chodzi tylko o pamiec i wyrazanie uczuc. Mozesz mu dac szanse do walentynek czy cos sie zmieni. Wspomnij tez kilka razy o jakies kumpeli ktorej facet kupuje jakies drobiazgi bez okazji daj do zrozumienia ze tobie tez sprawilo by takie zachowanie przyjemnosc.- wrazie gdyby byl naprawde jakas niedojda.

Gość ciekawskazosia
ja nie jestem tego zdania że seks zmieni sprawę.....nie jestem galerianką :D mi na materialnych rzeczach nie zależy, obędę się bez prezentów, sama miłość z jego strony by mi wystarczyła....tylko pytanie czy to miłość???.......

jesli ktos o nas nie pamieta..nie ma w mysli..to nie ma w sercu..czyli nie kocha..

to nie jest miłosc bo jakby kochał to by nazbierał płątkow rozy wsadził do małego woreczka i dołaczył karteczke dla ciebie:) i czy to nie romantyczne? a on nic?

Gość ciekawskazosia
bardzo romantyczne......to tylko po tym można stwierdzić czy się kogoś kocha?? aż się zdołowałam....

Gość hfjhg
jeśli chcesz się przekonać czy jesteś dla niego ważna powiedz mu o tym co tutaj piszesz. Nie ma innej opcji. Zobaczysz jego reakcje i jeśli zmieni swoje postępowanie tzn zacznie robić ci niespodzianki to będzie namacalny dowód, że zależy mu na tobie ale powiedz mu o tym. Nie wstydz się, nie krępuj, zwyczajnie powiedz.

Popieram! Porozmawiaj z nim, bo może on po prostu nie wie, że wypadałoby coś czasem kupić. Czasem jest aż trudno uwierzyć, że faceci też mają dwie półkule mózgowe :P

Gość ciekawskazosia
poczekam do walentynek, choć daje sobie rękę uciąć, że będzie w pracy, nie znajdzie czasu i pewnie dostane smsa "kocham Cię :* " no cóż, wszystko wyjdzie z czasem czy mnie kocha czy też nie....

Gość mikifrikiyiki
zrób sobie opis "dziękuję Adam za kwiaty :*" jak spyta kto to Adam to powiedz, że kolega z uczelni/pracy od którego dostałaś kwiaty na urodziny

Gość ciekawskazosia
"Czasem jest aż trudno uwierzyć, że faceci też mają dwie półkule mózgowe " hahaha aż się uśmiałam.....ja pamiętam jak mój brat gdy miał 15 lat kupił wielkiego misia na walentynki i wysłał pocztą do swojej miłości, która pewnie okazała się ........jak większość dziewczyn w tym wieku....no nie wiem jak to rozumieć. czas pokaże.

Gość pluuum
nazbierał płatków rózy ? walnęło was ? żaden facet , o nawet trzech półkulach nie wpadnie na taki pomysł !!! :o

Gość ciekawskazosia
zrób sobie opis "dziękuję Adam za kwiaty :*" - o cholera, to by była taka kłótnia i domysły, że go zdradzam itp. że by nerwicy dostał i nie odzywał się do mnie 2 dni :P

Gość ciekawskazosia
SKORPION- słyszałam, że też kiepsko :p