Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskazosia

CZY TO NORMALNE U FACETÓW??

Polecane posty

Gość ciekawskazosia
ja mojego lubię męczyć tematem murzynów a on się wtedy irytuje :p i nie chodzi mi o głupie żarty na temat tej rasy ale np. o ładne oczka, uśmiech, ładne dzieci :p

Gość pluuum
:D rozwódka :) a kto mówi o wielbieniu ?, przecież piszę , że wręcz przeciwnie :) poza tym jeśli chodzi cynizm , to nie masz szans ze mną :)

No a te mecze, motocykle, konie mechaniczne? Fascynujące! Jak się tak rozejrzeć, to aż trudno dać wiarę, że powstało coś tak przemyślanego i idealnego jak świat! Życie jest jednak piękne :) zadać wam zagadkę? :D

Gość pluuum
na pewno cos wrednego o facetach :p

'ale on NIE ma teraz amochodu i narazie nie bedzie mial. wlasnie to jest absurdalne' :) Niby tak ale dla nich nie jest. Czasem trzeba przytakiwać, rzucić od czasu do czasu "naprawdę??? nie wiedziałam!" etc. Ogólnie to bywa naprawdę zabawne :) A droga Zosia, niech mu wyłóży kawę na ławę i już.

Nic wrednego, obiecuję! Nawet nie na temat....powinieneś powiedzieć: "proszę malinko, zadaj nam zagadkę" :D

Gość pluuum
zoska , z tymi murzynami to cios poniżej pasa , ja rozumiem , że rozwódka tak ma , tęsknota za straconymi latami robi swoje :p ale że ty jesteś juz wredna , na tak młode lata ?

Gość ciekawskazosia
powiem tak 'Ty uważaj bo sobie murzyna znajdę, który będzie moje zachcianki spełniał' hahaha zobaczyć jego irytacje - bezcenne :p

Gość pluuum
proszę malinko o niewredną zagadkę nie na temat :)

Ok, nie bd się prosić. Powiem sama: co myśli sobie pająk nad szklanką z wodą? (teraz tylko ktoś musi napisać "co?") :)

Gość ciekawskazosia
No co ja za to mogę, że mi się czarnoskórzy podobają :p a jeszcze bardziej dzieciaczki, która by nie chciała pięknej córeczki z brązowymi oczkami i ciemnej karnacji :) to nie jest wredność z mojej strony :p ja go lubię tak drażnić :D

Gość pluuum
ooo , jak widzę i na tamtym topiku wspomniałas o prezentach :)

Gość M&M
Rozwodka masz racje ja tez jak mojego facets zostawilam to mu sie po trzech latach przypomnialo, ze prezenty zaczol do mnie do pracy przynosic, plakac sceny przy ludziach odstawic ze tenskni i zebym dala mu szanse. Ale niestety na dawanie kolejnej szansy bylo juz za pozno. Co do obecnego ten stara sie bardzo, na samym poczatku moze 3 miesiac jak sie spotykalismy jechalam rano do pracy od niego z mieszkania i znalazlam w torebce bardzo drogi prezent ale sie wkozylam. Zaraz po pracy spotkalam sie z nim i chcialam zeby mi wyjasnil po co takie drogie zeczy mi kupuje bez okazji i jeszcze wlozyl do torebki i ze ja sie z tym dobrze nie czuje. A on na to czy pamietam jak dwa tygodnie wczesniej zlozyl mi zyczenia z okazji imienin a ja podzikowalam mu za zyczenia ale tak naprawde imienin nie obchodze i nawet nie wiem ze to dzis. Wiec chlopak nie jest Polakiem dowiedzial sie ze w polsce obchodzi sie imieniny i moje przypadaja wlasnie wtedy mial dla mnie prezet a ja go tak zlalam.

-Jak tu się spuścić, żeby nie wpaść :D taka mało kulturalna ale o tej porze to już chyba mogę?

Gość pluuum
nawet śmieszne :D

Gość ciekawskazosia
malina wiedziałam, że to będzie coś w tym stylu :p o murzyńskich pałkach nie mówię, to on mi mówi, że pewnie pod tym względem wolałabym murzyna :p

Mam troszkę specyficzne poczucie humoru i mnie to zawsze śmieszy... co do facetów to mój właśnie nade mną stoi i żali się, że go zdradzam w internecie, chyba pójdę się nim zająć :D

powiedziałabym wam jeszcze jakiś, ale wiem że następny zawalę a nie chcę psuć tak pięknie rozpoczętego wieczoru :D co porabiacie? :)

"stoi i żali się, że go zdradzam w internecie" na litość cię bierze :D kompletny brak inicjatywy też wybrałabym internet :D

moj ma nocke;p bedzie jutro jeczal ze sie zale bo dzios prace stracilam. a co do pajakow nad szklanka wody to znajomej kiedys wpadl i przy mnie wziela ta szklanke z sokiem do ust i sie napila fuj fuj fuj

Na drzewo z nim! Właśnie mu powiedziałam, że musi się trochę postarać i chyba pojechał do nocnego po wino.....że mu się chce :D

Gość pluuum
malina dawaj ten nasteepny :)

ciesz sie mi zostalo dzis samotne picie wina;p a mialam, imieniny a tu dupa z wami pije;p

Nie chcę was straszyć tak przed nocą, ale gdzieś kiedyś czytałam, że w ciągu całego życia połyka się średnio 2 pająki :P

Gość pluuum
chce cie upic a potem wykorzystac , a ty myślałaś ,że ppoco ? :) :p