Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskazosia

CZY TO NORMALNE U FACETÓW??

Polecane posty

Gość ciekawskazosia

Hej kobitki mam pytanie, bo sama nie wiem jak mam to rozumieć....a więc mam faceta od roku, no i.... są takie okazje jak urodziny, święta lub BRAK OKAZJI a ja nigdy od niego nie dostałam żadnego prezentu...co prawda przed moimi urodzinami się pokłóciliśmy i nie widzieliśmy się trochę ale otrzymałam tylko życzenia smsem....na święta kupiłam mu prezent a sama nie dostałam nic :p nawet bez okazji głupiego kwiatka mi nigdy nie dał....jak mam to rozumieć?

skąpiec ??? ja co prawda z mężem nie obchodzimy rocznic czy innych świat ale dostaje w zwykłe dni niespodzianki

Gość cała taka jedna
pogadaj z nim, naucz go, ze ma o tobie pamietac...

Gość ciekawskazosia
no nie wiem czy skąpiec czy po prostu nie ma takiego nawyku...dla mnie trochę to dziwne, bo ja już od dziecka robiłam małe drobne upominki rodzinie.

Gość ciekawskazosia
głupio mi powiedzieć " słuchaj były święta nie zapomniałeś o czymś" ja nie liczę na wielkie prezenty ale nawet kwiatek kobietę potrafi ucieszyć.

Gość Peezda
Ustalcie czy chcecie obdarowywać się wzajemnie prezentami. Nie zawsze jest to dobre kupować na siłę prezent a druga strona udaje, że się z niego cieszy lub czuje zobowiązana do rewanżu.

no skoro nie skąpiec to usiądź z nim i wyłóż kawę na lawę ! nie owijaj w bawełnę bo nie zrozumie :D:D powiedz co chcesz czego oczekujesz i czekaj na poprawe

facet bez żadnego gestu ani wyobraźni....do tego możliwy ukryty "zgred", któremu szkoda kasy .... widoczny brak klasy....

Gość ciekawskazosia
no raczej zobowiązany do rewanżu nie jest :d dziwi mnie to, że np. na święta pokupował prezenty mamie, tacie, siostrze, bratu.

Gość ciekawskazosia
poczekam do walentynek, jak w ogole nie zaplanuje tego dnia, to skończy się dobre haha :d chociaż głupio by mi było nic nie kupić mu na urodziny.....pamiętam, że raz miałam takiego chłopaka, z którym byłam tylko 10 dni a na święta dostałam prezent, co mnie miło zaskoczyło, zabierał mnie też do kina.......przy teraźniejszym, to jeszcze nie zdarzyło się, żeby mi kino zaproponował :p mam 19 lat i trochę głupio jest mi go uczyć w tych sprawach...

Gość Peezda
@revolver, dla ciebie kasa = klasa? Gratuluję... tylko czego, chyba wyrachowania.

Gość ciekawskazosia
mi się wydaję, że po części przez to można wyrazić swoją klasę...nie chodzi mi o zabieranie kobiety na mega drogą kolacje i nie wiadomo co ale 2 razy do roku przydałoby się o niej pamiętać.

Gość ciekawskazosia
zdaję sobie sprawę, że takie zachowanie odbiega od normy ale dręczy mnie pytanie czym to może być spowodowane???

Gość opozycja jest do tegooo
macie w pupci.. jednym słowem

Gość ciekawskazosia
z tym stwierdzeniem to w 100% bym się jednak nie zgodziła...

Gość ciekawskazosia
więc czym to może być spowodowane???

Gość Myszka.....22221111
ja też skończę z nim po walentynkach:P dwa lata nigdy nie pamięta o maleńkich gestach w przeciwieństwie do mnie ciągle robie małe prezenty z różnych okazji urodziny, imieniny, swięta, rocznica itp od Niego nie dostałam nic no może poza jedną płytką zobaczę jak postara się na walentynki :) to nie chodzi o coś wielkiego ale o pamięć o drugiej osobie, że pamięta, że jest ważna nie można pozwolic na to by ciągle dawać z siebie a nic w zamian nie otrzymywać.... Ps. może faktycznie ma w dupie:(

że ma ciebie w pupci bo zakochany facet wie czym sprawic radosc a czym łzy kobiecie..

Gość ciekawskazosia
to dlaczego byłby ze mną rok? seksu jeszcze nie było...

Gość cała taka jedna
a to jasne..nie ma seksu nie a prezentów:P

Gość ciekawskazosia
hmmmmmmm.........można być aż tak podłym???

Gość niepiękne wyblakłe
To nieistotne z perspektywy absolutu

Gość no to jest bardzo proste
tam gdzie ma seks, tam daje prezenty co ty myslisz, ze facet rok bedzie sobie kutasa korkiem zatykał ???

Gość ciekawskazosia
ku*** mać! skoro by mu tylko i wyłącznie na seksie zależało to po co mu związek??? Przecież takim osobnikom nie potrzebne są związki, żeby zaspokoić potrzeby.

Gość cała taka jedna
może jest i w związku ale póki nie ciupcia to w ten związek nie inwestuje i prezentów nie kupuje.

Gość no to jest bardzo proste
alez jemu na seksie z toba najwyrazniej nie zalezy skoro rok sie wloczy z toba i nic ..... moze jestes dobra partia na żone , a seks ma zupełnie z kims innym i taka sytuacja mu odpowiada

bo faceci są w półzwiązkach gdzie nie obchodzą ich twoje uczucia, potrzeby emocjonalne. wiesz... rocznice uroczystosci to dobry moment na zaciesnianie relacji wiec przyjaciołom, kolegom, znajomym składa sie zyczenia urodizny, nowy rok, wigilia itp a nieraz wrecza upominki. wiec nic nie tłumaczy braku emocji od faceta w tych dniach. Ma ciebie w pupci. Albo ma inną na boczku;/

Gość ciekawskazosia
rozmawialiśmy o seksie i ustaliliśmy kiedy to nastąpi... jakby tak było, to naprawdę byłby podły....