Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskazosia

CZY TO NORMALNE U FACETÓW??

Polecane posty

znam, dobry :) kurcze mam jeszcze jeden ulubiony, ale muszę poszukać, bo całego nie pamiętam

No i znalazłam! :) Był sobie fanatyk wędkowania. Pewnego dnia dowiedział się o fantastycznym wprost miejscu, małym jeziorku w lesie, gdzie ryby o wielkości niesamowitej same wskakują na haczyk. Nie mógł się już doczekać weekendu, zakombinował w pracy, pozamieniał się na dyżury, nastawił budzik na 4 rano, po długiej podróży odnalazł małe jeziorko w lesie, rozstawił wędki i czekał... godzine... drugą godzinę trzecią... wreszcie spławik drgnął... wędkarz szarpnął... i wyciągnął ogromną nadzianą na haczyk kupę. Zaklął szpetnie i zauważył, że z tyłu ktoś za nim stoi. Byl to miejscowy. Wędkarz z żalem powiedział: - no patrz pan, taki kawał drogi jechałem, tyle wysiłku, kombinowania, i co? KUPA... Na to gościu: - A bo wie pan, z tym jeziorkiem związana jest pewna legenda. Otóż niech pan sobie wyobrazi, przed 1 wojną światową żyl tu chłopak i piękna dziewczyna, kochali się niesamowicie. Ale wzięli go do wojska. Po jakimś czasie nadeszła wiadomość że on zginął na froncie. I prosze sobie wyobrazić, że ona przyszła tu, nad to jeziorko i z wielkiego żalu się utopiła! - Niesamowite - odparł wędkarz - Ale to jeszcze nie koniec proszę pana! Otóż po wojnie okazało się, że chłopak przeżył, był tylko ranny. przyjechał tu, dowiedział się o wszystkim, przyszedł tu, w to miejsce na którym pan siedzi, i z żalu i wielkiej miłości również sie utopił! - To szokująca historia- powiedział wędkarz - ale co z tą kupą - A to nie wiem. Widocznie ktoś nasrał.

Gość pluuum
- wiesz kto tam jedzie ? - nie - ktoś bardzo ważny ! - tak ? kto ? premier ? - wyżej ! - wyżej ? , hm.. prezydent ? - wyżej ! - wyżej ? , kurcze noo , no nie wiem ! - no ja tez nie wiem , ale papież jest jego kierowcą !

Gość pluuum
romeo sie upił i opowiada kolegom jaka ma złą żonę , że musi na drugi koniec miasta po alkohol , bo bez tego ani rusz :p :)

Gość pluuum
malina , kto ci takie kawały opowiada czy t y aby jesteś dziewczyną :p ?

O tylko nie żonę! Tak to mnie jeszcze nie omotał amant jeden :P Właśnie, czemu on mi się jeszcze nie oświadczył? Chyba go zapytam jak wróci :D Myślicie, że się speszy?

ostatni papieros i trza isc spac. a wy kawaly o tej godzienie. ja tam weny nie ma. pajaczek na mnie czeka;p

no wlasnie tez bym o to zapytala ale jak sie o to byla? te sorry kiedy slub?:p

Heh wracając do głównego wątku to byłej niczego nie żałowałem prezenty kture dawałem, a było ich wiele, więcej mi sprawiały przyjemności niż te otrzymane, wcale nie domagałem się rewanżu z jej strony na koniec znajomości kiedy znalazła sobie kogoś innego i mnie zostawiła wygarneła mi że chciałem ją kupić. Więc jak to jest z wami dziewczyny? Kupywac prezenty czy nie

Jestem w 100% tylko nie bardzo wiem jak mogę Ci to udowodnić...chłopak rozumiesz...:d Kawały takie opowiada mi starszy, wulgarny brat :P

Gość pluuum
no dawaj ten na pewno poniżej pasa kawał :)

No też nie wiem jak się o to pyta: "to żenisz się ze mną czy nie?" :D No jasne, że się kupuje, ale trzeba z tym uważać. Jeśli mówi, że coś chce to oznacza, że albo masz jej kupić, albo masz jej nie kupować bo poczuje się zbyt pewnie, Jeśli natomiast mówi że nie chce to oznacza, że chce ale zdarzają się też ewenementy które mówią że nie chcą i nie chcą. Ogólnie mówiąc: faceci! macie przerąbane! :P

Gość pluuum
jak mówi , że nie chce to oznacza ,że chce ? what ?????

Pewien chłop miał problem z męskością. Poszedł do znachora i poprosił o pomoc. Ten przesłał mu trola i powiedział, że kiedy da trolowi zajęcie to chłop od razu dostanie wzwodu. Więc chłop kazał trolowi zaorać pole, a sam pobiegł do żony. Żona zachwycona widokiem - od razu zaczęli sie kochać, ale trol szybko zaorał pole i po seksie :( Więc chłop wysłał go, żeby zbudował garaż, ale trol to zrobił w 10 min. Żona zorientowała sie o co chodzi, dała trolowi zawiniątko i coś szepnęła do ucha. I chłop z żoną kochali się cały dzień i noc jak nigdy wcześniej. Kiedy nasyceni miłością opadli z sił, chłop spytał co ona zrobiła z trolem? Poszli więc na spacer nad rzekę, a tam chłop widzi, jak trol pierze jego gacie, bełta strzepuje, odgląda i mówi: kurwa, a dupie ciągle żółte!

No jasne że tak! Jeśli mówi że nie chce to znaczy, że chce tylko stara się być skromna i ją dobrze wychowano. Jeśli nie dostanie ( mówię o jakiejś konkretnej okazji) to będzie troszkę zawiedziona. Może nawet nie dać po sobie poznać, ale będzie bo liczyła na niespodziankę i się przeliczyła :D

No to teraz mi namieszałaś my to jednak prości jesteśmy po co te wszystkie domysły półsłówka? Na szczęście i nieszczęście mam te problemy z głowy

Gość pluuum
rozwódka , nawet ci się udało :p malina a jak czegos naprawde nie chcę to co wtedy mówi? hę ?

To wtedy już zależy od wyrazu jej twarzy, oczu itp. To jest trochę skomplikowane, wiem bo sama się czasem nie rozumiem :) tak sobie teraz pomyślałam, że w kontaktach z kobietami najmniej uwagi powinno się skupiać na słowach a większość na wyrazie twarzy, gestach itp. bo kobieta zazwyczaj co innego mówi a co innego zrobi i to jeszcze sama jest tego nieświadoma :P

Gość pluuum
taaaaaa , co innego mówi co innego mysli i co innego jeszcze robi :o jak my wogóle z wami wytrzymujemy ? :p gdyby nie ten sex to cienko by z wami było :p

No dobrze jeśli kobieta dostaje prezent cieszy się i gra gitara to czemu puźniej wyjeżdża z tekstem że chciałem ją kupić?

Gość pluuum
idę spac , bo zaraz dowiem sie jeszcze lepszych rewelacji :)

Gość pluuum
facet, to wymówka ! po prostu miała cię dośc i tyle

Gość pluuum
ty jednak jestes wredne babsko , :p :) zostałbym na złośc tobie , ale chyba jednak pójde :)

Oj ale delikatnie powiedziane! :D To już wchodzi w grę charakter twojej kobiety, nie można już teraz generalizować. Też mykam bo już mi się oczy zamykają. Dobranoc :*

Gość pluuum
rozwódka pa małpiszonie :) w sumie jestes nawet fajna :p

Biedni nosiciele chromosomów XY lubią blamczeć. Tylko powiedzcie mi, dlaczego jeden facet potrafi sie domyśleć? Przyjeżdża zawsze z winem, prezentem dla dziecka? Nawet często sam u mnie gotuje? O mnie w święta też pamiętał, a nie bylismy razem. I nigdy się o seks nie upomina... Do tego doskonale wie co lubię. A reszta tylko kwili, że kobiety są dziwne.