Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbgggffr

jestem strzepkiem nerwow nie wiem co robic:(

Polecane posty

Gość nbgggffr

Kiedys z moim chlopakiem bylismy bardzo nie odpowiedzialni i kochalismy sie dlugo bez gumki a zakladal dopiero pod koniec, w pewnym momencie spoznil mi sie okres, przestraszylam sie i od tej pory tak nie robilismy ale ostatnio.... eh szkoda gadac, oboje bylismy wstawieni i nie pomyslelismy o gumce, kochalismy sie dlugo bez niej ogolnie to on nawet mial problem zeby dojsc, pozniej zalozyl ale i tak jeszcze troche to trwalo zanim doszedl bo po alkoholu nie dal rady. Okres mam nieregularny, raz dostaje pozniej raz wczesniej teraz powinnam miec ok 21 stycznia ale dalej nic kiedys zauwazylam ze mam przed okresem biala wydzieline, teraz tez ja mialam a dzis narazie nie zauwazylam. Moj chlopak mowi ze nie ma powodow do obaw bo on nawet nie musial sie powstrzymywac bo i tak nie dal rady skonczyc wiec trzeba poprostu czekac ale ja juz jestem przewrazliwiona na tym punkcie;( testu narazie nie chce robic, boje sie dzis jest 29 dzien cyklu, w tamtym miesiacu np dostalam w 31;/ Zapomnialam dodac ze ten dzien w ktorym to robilismy to byl 8 dzien cyklu Co o tym myslicie? bo ja z jednej strony uwazam ze male szanse ale z drugiej i tak sie stresuje chociaz probuje sie powstrzymac od tego stresu bo wiem ze to opoznia ale nie potrafie;(

Gość nbgggffr
up

Gość nbgggffr
jest tu ktos?:(

Gość nbgggffr
?

Gość nbgggffr
co to kurwa za forum co nikogo tu nie ma;/ masakra...

Gość rud
Nie panikuj. Jeżeli nie skończył w Tobie, to raczej nie masz powodów do obaw. Ja z moim facetem przez prawie 5 miesięcy lecieliśmy na stosunku przerywanym - a był to sam początek związku i od razu zamieszkaliśmy razem, więc okazji i ochoty na seks był baaardzo dużo. Nie zaszłam, chociaż też zawsze przy okresie miałam schizy. Teraz mam plastry i nie mam problemu :)

Gość o Boze co
czemu przeklinasz hmmmm? To , ze jestes nieodpowiedzialna, to masz nerwy do innych.Puknij sie w ten glupi lep idiotko .