Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia Mazowsze

Dopłaty,dopłaty

Polecane posty

Gość madzia mazowsze
nie tylko na tym poziomie wogule znam wielu ludzi co myślą ze na wsi jest zacoanie tak być moze było za mojej babci to prawda ale nie teraz dzieci ze wsi potrafią sie zachować w towarzystwie dzieci z miasta uwarzam ze nie ale co ja muwie o dzieciach jak wielu rodziców nie wie w której rece trzyma sie widelec a w której nóż wyobrascie sobie ze kiedyś w leśniczuwce na polowaniu zjechalo sie wielu warszawiaków któzy sie narombali i żonami sie zamieniali w łużku czy chłop ze wsi by tak zrobił oddał by swoa kobiete koledze raczej nie

Gość beti4826
decyzje miał z 30 grudnia . szybko im poszło

Gość madzia mazowsze
ale ONW a bespośrednie płacili komuś

Gość madzia mazowsze
ja to ich już nie rozumiem czy mają te pieniądze czy nie bedą płacić w tym miesiącu czy nie i wogule jak oni płacą w jakiej kolejności

Gość lagon
DO Ewa -też jestem rolnikiem,chociaż trochę "przyszywanym" bo z przeprowadzki z miasta .A kupić gospodarkę wcale nie było łatwo i zaczynać od zera .Co do poprawnej pisowni to już PRAWIE wszyscy mają słownik na własnym kompie .Polecam dla madzi - słownik jest gratos!

Gość Iwona dolnośląskie
Hej ZIOMALE,nie kłóćmy się,wbijać się do mnie,sąsiadka bułeczki z makiem mi upiekła,palce lizać.Na koncie NUL !Cholera mnie już bierze,listonosz był i zakomunikował,że zaczynają decyzje napływać,oczywista do tych którzy jeszcze nie mają,tak jak ja.Przeżyjemy?A no pewnie,że tak!

Gość Iwona dolnośląskie
Madzia co do kolejności w płaceniu/wypłacaniu,to nie wiem,jasny gwint ich nie rozgryzie,tu nie ma w ogóle żadnego porządku matematycznego,jest burdel.

Gość Iwona dolnośląskie
Hejka-czy kto z BRACTWA oglądał Agrobiznes?Coś ciekawego może było?

Gość beti4826
hej Iwonka to i moze do Ciebie niedługo listonosz cos przywiezie ;) a w Agro mowili ze w Stanach strasznie drozeja swinki ale to nie u nas nic pozatym

Gość beti4826
nastepna osoba napisała ze dostała termin z konca listopada i ze pokrywa sie to z terminarzem wypłat BGK nastepne przelewy 7 Luty

Gość Iwona dolnośląskie
To i się nagadali w tym Agro...Do Lagon,przestań nadawać,jestes jak mówisz jednym z nas,więc o co biega?Ja też jestem ta "przyszywana",raczej ja twierdze" wydzierżawiona",jestem w tym środowisku,bo to mój wybór,musze się też z moimi sąsiadami dogadywać i powiem szczerze,że nie razi mnie nic,absolutnie nic,ani prostota,ani język,po prostu wcieliłam się w środowisko i jestem,a co jest najfajniejsze jest mi z tym ok.Też nie jestem specjalnie doskonała z ortografii,lecz myślę że jak ktoś chce mnie zrozumieć,to zrozumie.Człowieku,daj upust bądż sobą.

Gość Iwona dolnośląskie
Dobra Lagon,wpadaj i ty z dziewuchami na bułeczki-zasmakujesz,popróbujesz a sam zobaczysz.Piwko też jest,jak nie lubisz to cosik trwalszego....może?

Gość Iwona dolnośląskie
Beti-z tego co mi panienki z mojej powiatówki bąkały,że wysłały....początek grudnia,ale było też cosik wcześnie niby listopad-w co nie wierzę.....może i ja będe tą wybraną i jutro listonosz coś przyniesie,oby nie jakieś ponaglenie.

witam szacowne towarzystwo przez przypadek trafilam na ta strone i fajnie bylo poczytac ze humor niektorych nie opuszcza .Trzymajcie tak dalej choc kasy brakuje to milo ze ludzie umia trzymac razem i sie wspieraja .Dzieki wam czlowiek wie ze nie jest sam w tym zapyzialym kraju z identycznymi problemami a rzad i agencja nie robi ani hu hu pozdrawiam zdrowka

Gość Iwona dolnośląskie
CZARNY ty ROBACZKU.......gdzieżeś ty bywał?Oooooo napewno z Edim szalałeś,pamietam,zgubiłeś nas,my z peronu nr.5 w Katowicach odjeżdżałyśmy.

Gość Iwona dolnośląskie
Miki!Zostań z nami!!!

Gość Iwona dolnośląskie
Ja piszę do czarnego a go nie ma-kur...a duchy na forum!!!!!!

Gość madzia mazowsze
o jezu iwona masz już zwidy ha ha ha ha ha

Gość madzia mazowsze
beti właśnie też czytałam o tym gościu ze dostał i następny termin to 7 ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć i zastanawiam sie czy to nie jest jakaś podpucha na pocieszenie

Gość beata lubelskie
dziewczyny ja dostałam dzis po południu wpłyneły na konto

Gość madzia mazowsze
tak a jaki ci wpłyneły ONW czy bespośrednie czy rolnośrodowiskowe

Gość madzia mazowsze
z którego mniałaś decyzje

Gość beata lubelskie
besposrednie

Gość beata lubelskie
15 listopad

Gość madzia mazowsze
kurcze ale ci zazdroszcze JA TEZ CHCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość madzia mazowsze
no to ty dużej czekałaś jak ja bo ja mam decyzje z 25 11

Gość wojtekzachpom
zachodniopomorskie się ruszyło!! wpłynęły po południu za rolnośrodowiskowe,decyzja z grudnia,ale obszarówka dalej nic ,a decyzja z 19 listopada

Gość Bogula łódzkie
witam I ja nie umiem pięknie ale uwielbiam was czytać jestem też słomiana wdowa to nudzi mi się czasem ale fajnie jest tu wejść i dzękuję kobitki za pomysły na obiad poczytałam i makaronik na obiad zrobiłam dzieci zachwycone pozdrawiam

Gość beata lubelskie
cieszę się strasznie ale za was będę trzymać kciuki

Gość Bogula łódzkie
No i zjadłam pisać tam jeszcze miło być ...a i jeszcze w łódzkim też zero na koncie