Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skyline

Gdzie są normalni, fajni faceci w okolicach 40stki??? Refleksje z Sympatii.pl

Polecane posty

Terminator, przykro mi, widzę nawet po swoich młodszych koleżankach że nastawione są b.na kasę... Chyba trzeba szukać do skutku. I może niekoniecznie super laski tylko jakiejś normalnej dziewczyny, może trochę przeciętnej, skromnej, cichej... nie wiem. Jak widzisz sama mam problem ze znalezieniem kogoś, choć ja na kasę nie lecę.

No cóż..skoro w tak niepoważny sposób szukałaś-to i niepoważnych ludzi spotykałaś:) bo kogóżby można znaleźć na tych śmiesznych portalach?? Proszę cię, nie żartuj Frodka:) daj na luz! Miłość jak ma być-sama się znajdzie. nie szukaj jej na siłę. I nie szukaj księcia z bajki. Pamiętaj, że lepszy chłop z brzuszkiem-ale z zasadami od wiecznego przystojnego wirażki.

Gość sdsgdgdfg
i sie stare kobiety obruszyły - i znów nie przytrzymały moczu -- to w tym wieku chyba normalne

Gość dkdkfkfkk
To ze ty masz małżonka 7 lat starszego nie znaczy, że każdy tak chce. Dwa, twój szanowny małżonek pięćdziesięciolatkiem jeszcze nie jest, albo ty nie umiesz liczyć. Trzy, gwiazdo intelektu, " w okolicach 50-tki" to także 57.

Niepoważny sposób? A jaki jest poważny? Może kartkę na plecach sobie przypiąć?

Gość nadh
czym cię tak zdenerwowałam ? frustratki jakieś

Gość obruszyły to się
obruszyły to się chyba młode szczyle.

Cieszę się że są tu osoby które wiedzą o co mi chodzi. A frustratom 50+ dziękujemy. Okolice 50tki to niestety nie 47, to 55 lub 49 ( a jak pisałam, panowie nagminnie zaniżają swój wiek).

Gość dkdkfkfkk
Żeczywiście - nie przytrzymałam moczu (zresztą koopy także nie) :( zwieracze już nie te :(

Gość Eleeene
Grzegorzu -a ile Ty masz lat , ze uwazasz nas za takie siusiajace kobitki. Nie wszystkie sikaja jak i nie wszystkim panom opada Wacek po 40stce :-P

Gość koala kargol
buhahahaha a na co 40 latkowi stara rozklepicha? 40 latek znajdzie sobie fajną 30 latke to chyba logiczne

Gość no niektórym opada znacznie
niektórym opada znacznie wcześniej, tak jak naszemu Grzegorzowi na przykład.

Gość koala kargol
haha faktycznie duża różnica czy facet ma 47 czy 49 :D całe 2 lata , ty jak na kogoś patrzysz to potrafisz co do roku podać wiek?

No widzisz.. Nie wiszisz podstawowej różnicy-i tu lezy twój problem. doputy nie zaprzestaniesz takiego desperackiego szukania-dopóty będziesz trafiać na ludzi którzy ci nie odpowiadają. a z tego co widzę-nikt ci nie odpowiada:) Portale randkowe bynajmniej nie należą do sposobu na poważny związek:)

Gość bardzo mily chlopak
Frodka a dlaczego Ty na 1szym spotkaniu idzesz z kazdym do lozka ? jak bys chciala sie glupio tlumaczyc to cytuje co napisalas :::przychodzą na spotkanie w starym swetrze lub rozciągniętym podkoszulku... I to oni nosza podkoszulki na zewnatrz ? ciekawe

Gość abeee
Dinusik, ja osobiście wytrwale nie szukałam, mogę się tylko pochwalić następującymi "znaleziskami": psychopata umawiający się z kobietami wg. określonego klucza (podobieństwo do kochanki, która go zdradziła)i jeżdżący w tym celu po kraju, maniak seksualny opisujący w postach swoje perwersyjne podboje, pan niepocieszony po byłej i zrywający wszelki kontakt na hasło: spotkanie z nią. Faktycznie, niepoważne.. :P :P :P

Gość dkdkfkfkk
Śmierdź samcom! [albo i śmierć :)]

Gość Eleeene
Frodka- ja znam ten bol szukania , bo sama szukalam sobie meza po raz drugi. Wiec wiem , ze trzeba na wesolo brac takie "zadanie" i przy okazji sie swietnie bawic . Ja ubawilam sie setnie .

Gość bardzo mily chlopak
jezeli ktos chce bzykanko na 1szej randce to do Frodki ! ale ubierac nowe podkoszulki bo bedzie o was w necie

Gość koala kargol
przecież to 40 letnia deperatka, nie dziwię się

Nie szukam desperacko drogi Dinusiku, szukam normalnie. Ale otacza nas banda frustratów i oszołomów.

Gość Martolindka
Tam było napsane...lub podkoszulku... Frodka szuka zapewne w różnych sezonach.... czytajcie uważnie!!!!!!!!!1

Gość Grzegorz Kleszcz
no i jak tam? nadal uważasz, że "należą" Ci się 30 latkowie? :D

Gość abeee
Eleeene, jesteś naszą Nadzieją :D

Gość sfdsdg
szuka najtwardszego kutasa po prostu

Gość Martolindka
Najlepsi sa w tym wielu rówieśnicy, lub do 3 lat młodsi... inni raczej za młodzi, głupoty w głowie, a strarsi przed telewizor:)

Gość Grzegorzu
łapkę oszczędzaj do podtrzymywania opadającego :P

Gość Grzegorz Kleszcz
chciałabyś pomlaskać? :) nic z tego - takie stare kobiety już śmierdzą i majtki powinny tak naprawdę zmieniać 4 razy dziennie :)