Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milla....

Mój facet cały czas mówi że nie dożyje 50 lat

Polecane posty

Gość millaaaaaaa
nie rozwiąże problemów w firmie za niego.. tu chodzi o całe zarządzanie tym grajdołem i problemy z tym związane.. ja się na tym nie znam

Gość millaaaaaaa
jestem narzeczoną

Gość millaaaaaaa
heh co do ślubu, ma być w czerwcu a on twierdzi ze niepotrzebnie się z nim wiąże ,że bez ślubu mogłabym łatwiej odejść,bo z nim długo nie wytrzymam...

Gość Grabarz :O
Powiem tak, chłopy w tych czasach żyją tak około 45, kobitki średnio 60. To jest taka średnia +/- 5 Mowa tu o aktywnych ludkach Chcesz się spierać?

Gość millaaaaaaa
a co było ostatnio kiedy zmarł ojciec kolegi i przyjechał się mu wypłakać? chlał z nim pół nocy i zliczał sobie ludzi którzy poniosą jego trumnę..

millaaaaaaa-To niech sprzeda firmę,nie nadaje się do tej roboty.Też tak miałem kiedyś,miałem wszystko pod sobą,cała robota była na mojej głowie a tam ciągle jakieś problemy.Dziennie piłem i poważnie zastanawiałem się żeby skończyć z sobą.Rano wstawałem i piłem,w pracy to samo,tylko po to żeby złagodzić stres.Nic mnie nie cieszyło...W końcu tym rzuciłem i zmieniłem pracę i jest lepiej,przestałem pić i umiem normalnie czasem spać,mimo że skutki tej pracy odczuwam do dzisiaj.Jak tym nie sprzeda firmy to już po nim.Tylko problem z tym że jak straci firmę i dochody to pewnie później od razy ty go rzucisz.Bo gdyby nie firma to nawet byś na niego nie spojrzała

Co do stresu, - powoduje on czasami nawet stan przedzawałowy, nierozpoznawalny często jako zawał.

Gość millaaaaaaa
a on jest taki że w towarzystwie nikt by się nie pokapował że ma takie problemy, wesoły, dowcipny..

Gość millaaaaaaa
bagno że się tak wyrażę, co ty pierdolisz, niech sobie sprzedaje firmę, mi nie zależy tylko szczerze wątpię w to ze on pójdzie pracować dla kogoś! najprawdopodobniej się rozpije i by było jeszcze gorzej... taa tak samo jak mówi że to zostawi w pizdu i wyjedzie za granicę.. już to widzę

Gość millaaaaaaa
chociaż całkiem możliwe że nie podoła i sprzeda

millaaaaaaa-Niech to sprzeda,kasę wpakuje w jakiś biznes rolny na wsi,będzie żył biednie ale szczęśliwie.Pewnie ty go rzucisz a żadna inna się z nim nie zwiąże,ale przynajmniej chłop będzie szczęśliwy.życie szczęśliwe spędzi na łonie przyrody.Co prawda seksu będzie mu brakować ale na ręcznym też da się przeżyć

Gość millaaaaaaa
bagno jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz wcale

Gość millaaaaaaa
on sam nie wie czego chce, nieraz mówi że ma w dupie jakie jego samochód ma przyspieszenie, pieniądze itd., a później mu przechodzi.. i to jest takie gadanie

Bagno oczywiście tutaj leje sobie z tego :D, moje powiedzmy dane, też są z jakiegoś tam rejonu, nie całej polski, ale taka jest prawda, ludzie żyją za szybko, za intensywnie.

"tu chodzi o całe zarządzanie tym grajdołem" tata nie umie zarządzać grajdołem, córcia nie umie nawet nazwac firmy i wysmiewa narzeczonego i to jeszcze w czasach kryzysu... zwalili to na obcego chłopaka i sie wysmiewają, że on juz mówi o śmierci. Myślę, że ten gość kocha autorkę, jest ambitnyi naprawdę chciałby zadowolić wszystkch i nie umie powiedzieć, ze tu potrzeba jeszcze kogos do pomocy. Przecież jak każą komuś poprowadzić cały ZUS, bo tata założył to też sie załamie. I myślę, że to idealna sytuacja na samobójstwo.

Gość millaaaaaaa
ehh no nic idę spać, dobranoc 🖐️

Gość millaaaaaaa
rozwódka nie wyśmiewam, martwię się o niego... co do jego ojca to facet ma 65 lat, pomaga mu jeszcze ,ale synek musi zacząć sam zarządzać póki ojciec jest mu jeszcze w stanie dać jakieś wskazówki

Gość millaaaaaaa
nie wierzę w to że mógłby się zabić, bez przesady.. on nie jest wiecznie zdołowany..

ehh no nic idę spać, dobranoc Wystraszyła się GRABARZA :O Bój się- kiedyś przyjdę.

Gość millaaaaaaa
a ojciec jest jego , mój przyszły teść

Gość millaaaaaaa
może trochę, ale problemy ma..

Gość millaaaaaaa
dobranoc

Raczej desperat :O Jak ktoś już pisał, pomocy potrzebuje, przejęcia części obowiązków, zwolnienia tempa. Bój się Autorko :P :D

Gość andrrrr
ludzie wysrają swoje wnętrzności żeby jeździć mercedesem :O

Gość millaaaaaaa
prawie od godziny nie śpi..tak bardzo chciałabym mu pomóc :(

Gość sfdsdg
heh nie dosyć ze wykończy siebie to jeszcze i ciebie :D ma racje z tym ślubem :P