Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wymarzony Partner ;)))

JAK odzyskać faceta, gdy ON daje sygnały, że chce wrócić ?!

Polecane posty

Gość 16 lat max masz
16 lat max masz

Gość blanx199
Wszystko na spokojnie, powoli i delikatnie bo łatwo to wszytsko możesz zniszczyć... Nie bądź nachalna, ale też nie pozwól mu o sobie zapomnieć... I to ty zawiniłaś więc moim zdaniem Ty powinnaś się bardziej starać ....przynajmniej narzazie pamiętaj żeby Ci to nie weszło w krew bo nic dobrego z tego nie wyniknie... Rozmawiaj z nim dużo, lecz narazie na niezobowiązujące tematy... Obserwuj sytuację,a an pewno sobie poradzisz... Pozdrawiam

Gość mlllllll
Masakra. Tez bylem z taką kobietą ktora nie umiala rozroznic emocji, motala sie, tez wracalem, bilem sie z myslami, az wreszcie dalem sobie spokoj raz na zawsze i to byla najlepsza decyzja. Dorosnij, a potem wiaz sie z facetami!!!

Gość Wymarzony Partner ;)))
Zrozum, ja już sobie wszystko poukładałam, przemyślałam i chcę naprawić nasze relacje tylko nie bardzo wiem od czego zacząć ;( Skoro Ty tak miałeś, to może mi doradzisz, jak Twoim zdaniem powinnam się teraz zachowywać, żeby to wszystko miało ręce i nogi i on uwierzył w moją pozytywną zmianę ?!

Podpytaj go czy lepiej mu bez Ciebie, czy żałuje, czy myśli czasami o was. Jeśli wyczujesz,że nadal mu zależy to zaryzykuj i powiedz,że gdybyś mogła cofnąć czas to w wielu przypadkach postąpiłabyś inaczej niż to zrobiłaś. Dalej wszystko potoczy się samo.

Gość ..............,
nadzieja matka głupich

Gość Kiriri
Boże a co ma wiek do tego? Jak widzę starsze od siebie laski ktore nie wiedza sama nie wiem dlatego są takie portale zeby inni bardziej doświadczeni ludzie nogi nam pomoc zrozumieć... Tez sie zastanawiam bo Moj były sie odezwał.. I nie wiem czego chce bo rozstalismy sie w strasznej kłótni... Kiedy mu powiedziałam ze chce byc teraz sama i jak juz mam z kimś byc po kilku dniach pytał jakie to warunki... I powiedzial czy chce gadać czy mam to w h@ju ja ze moge gadać ale to nie niedziala w 1 stronę a on sie zapytał : ze niby ja mam w h@ju ? I nie wiem niby zalezy mi na nim ale jakiegoś większego starania nie widzę i nie sikam bo napisał.. ;)

Gość Zachowuje się dokładnie.......
Nie prawdą jest ,że jak facet chce wrócić to wraca jak nie to nie. Ja spotykałam sie 3 lata temu z pewnym Panem . Był bardzo zakochany ,a ja nie....Odszedł była ostra kłótnia itp. Mimo wszystko od czasu rozstania (już 3 lata) wciąz pojawia sie w moim życiu. Na początku mówił wprost ,że chciałby ze mną być itp. Jednak ja wciąz jestem nieugięta wiec teraz przybrał inną taktykę . Ogląda moje zdjecia czasem pisze komplementy pozdrawia.... I wiem ,że po prostu czeka na mój ruch.... On juz dał z siebie wszystko...

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.