Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapa zasięgu

Jesteś gruba, jesteś zerem, nic nie wartą dziewczyną

Polecane posty

Gość to jaaaaaaaaa
jak ja zaloze szpilki to mam wtedy prawie 180 ach i te moje zgranbe dlugie nogi uwielbiam je je ide dzisiaj na pilates a moje ulubione zajecia to abt i stretching

Gość jest wiele sposobów na
spadek wagi ale trzeba byc konsekwentnym smiesza mnie Panie "puszyste" które dwa trzy tyg głoduja dosłowniw głoduja a potem wracaja do starych przyzwyczajen zdrowa dieta i ruch na fullaa musi byc na codzien a nie na wiosne i przed sylwestrem

Gość jestem gruba, odchudzam sie
Linda, ale ja tez zakładam obcasy, hehehe daj spokoj, moja mama ma ok 160 karzełek... nie pisze, ze teraz mam wspaniała sylwetke, gdzie to wyczytałyscie? przeciez pisze, ze jestem gruba lol natomiast pisze, ze mam odpowiednie proporcje, czyli mam tu na mysli uklad kostny, moje panie o tym pisze i na pewno nie twierdze, ze osoba wazaca ponad 80 kg jest atrakcyjna ale jesli taka nie jest, to i szczupła niezgrabna tez nie jest :)

Gość kgkiu980
to jaaaaaaaaaaaa, jak wiesz głupota nie leczona jest groźną chorobą, wiec lepiej idż poćwicz może to cie odstresuje, zamiast tu pisać

Biancaaa Werdidiana, oczywiscie ze masz racje, ale nikt mi nie wmowi, ze osoba z 20 kg nadwaga jest szesliwa ze swoim cialem, jest gruba bo ma uwarunkowania genetyczne, i tak naprawde prawie nic nie je, a i tak jest gruba ! Tego nie mówię oczywiście. Bo nie sądzę,żeby ktoś z 20kg nadwagą czuł się świetnie w swoim ciele. Tylko wydaje mi się,że to krzywdzące mówić,że grube dziewczyny są zerem. Ja jestem szczupła ale to nie daje mi przyzwolenia na wyzywanie grubszych ode mnie od zer i nic nie wartych dziewczyn. Dla mnie gruba jest niezadbana, ale niekoniecznie głupia. Tusza i głupota nie idą w parze, tak samo jak szczupłość i mądrość. Ja jestem szczupła,a nie byłam nigdy prymusem. Nie uczyłam się źle. Ale były osoby, do których mogłam "się umyć" jeśli chodziło o wiedzę. Jedno z drugim nie ma powiązania. Tak nie można.

Gość kgkiu980
do jestem gruba****, co będziesz tępakom tłumaczyć i tak tego nie zrozumieją, ja od pewnego czasu zauważyłam że trzeba mówić w ich jeżyku to trochę do nich dociera, hahhhahhhaha a Tobie życzę powodzenia

jesli podniesie pache i ma sam pot, to sie nie myje a Ty uwazasz, ze gdybys sie nie mysła, to nie pociałabys sie? pewnie jeszcze nie sikasz i nie robisz kupy powiem wam- kto jest łądny, to jest ladny a kto jest szara myszka to i z odpowiednia waga bedzie niezauwazony i taka jest prawda

172 w szpilkach i moja śliczna buźka w zupełności wystarczaja mi do szczęścia...napisałam,bo wkurwił mnie ten 80 kg spaslak,który ma dośc własnej nieatrakcyjności i pisze oswoich cudownych włosach...żenada a do puszystych nic nie mam...ale Gruba przegieła

wiem,wem gruba,że zakładasz tylko ja nie wyglądam w nich jak TRANWESTYTA!!!!!! co w przpadku Twoich gabarytów jest oczywiste hahhaha

Gość do lindy
Hahahaha nie jestes naprawde super seksowna majac 45 kg :O nie osmieszaj sie bo jedziesz na grube ze takie sa a sama wygladasz jak szkieletor.wolalbym grubsza i madra niz taki chodzacy patyk ktorego wiatr wezmie

Wszytsko zależy od proporcji.. jak masz 155 wzrostu u ważysz 45 to jest ok np Herbuś wazy 42 podobno ,ale jest malutka, a jak masz 170 i ważysz 45 to jesteś szkielet

jestem gruba, odchudzam sie jesli podniesie pache i ma sam pot, to sie nie myje a Ty uwazasz, ze gdybys sie nie mysła, to nie pociałabys sie? pewnie jeszcze nie sikasz i nie robisz kupy powiem wam- kto jest łądny, to jest ladny a kto jest szara myszka to i z odpowiednia waga bedzie niezauwazony i taka jest prawda ___ Nie pierdziel głupot. Nie myje się tak.. a jak mam cienkie włosy to wyrywam je z głowy no nie :D

I zadziwię Cię ale robię kupę :classic_cool: Ale Ty najwyraźniej nie.. pewnie w Tobie tyle gówna już siedzi,że tyle ważysz :P

a ja mam koleżanki (gwie) baardzo grube ale bardzo zadbane a jedna z nich jest przepiekna z twarzy :) ubieraja sie super do swojej wagi i bardzo je lubię :) I pamietajcie, że niektórzy przez choroby lub przyjmowane leki naprawde nie dają rady schudnąć. Albo dzieci utuczone przez rodzicow w dzieciństwie- myslicie, ze potem tak latwo sie przestawic, jak całe zycie sie wpierdalało duze ilosci? :O Co innego wiecznie narzakające na tuszę ludzie z dużą nadwagą, którzy pomiedzy tym narzekaniem siedza tylko przed kompem lub tv i wpierniczaja pizze na miane z chipsami, popijając colą.

980- masz racje pozdrawiam :) no nic, wybywam troche na miasto, ale chetnie tu wroce za jakis czas jeszcze tylko podsumuje: nie rozumiecie o czym pisze, kiedy pisze o uwarunkowaniach genetycznych tak, jakbyscie nie wiedziały, ze to, jak wygladacie macie zapisane w genach helol? mam tu na mysli kazdy aspekt wygladu, w tym sylwetke, jako taką to, czy bedziemy tlusci, czy nie, tez mamy zapisane w genach!! i prosze z tym nie dyskutowac, bo sie osmieszacie dziewczyny brakiem elementarnej wiedzy natomiast wszyscy wiedza, ze na stosunek tkanki tłuszczowej i miesniowej w organixmie mamy pewnien wpływ i tego tez nie kweistionuje i dzieki Bogu, ze tak jest!!! i druga sprawa, ja nie tweirdze, ze jestem szczesliwa ze swoja wagą jedynie nie rozumiem, co szczuplym osobom przeszkadza czyjas nadwaga? piszecie o pocie-- mocno przesadzone o tym, ze zajmuja wam miejsca w srodkach komunikacji wiec nie macie swoich autek? i caly czas sugerowałam, ze jesli wy mozecie powiedziec, ze otyły obraza wasze uczucia estetyczne, to i ten z tlenionymi, badz czarnymi wosami po solarium, ten z krzywymi nogami itp. wiec postuluje o wiecej pokory

Gość antena cyfrowa
a ja jestem gruba ale i piękna, sexowna, mądra, inteligentna, bogata i wogole mozecie mi buty czyscic... i kij wam w oko zazdrosnice ..... gardze wszystkimi szczupłymi, wrednymi zazdrosnicami ;) ktore nie moga zrozumiec dlaczego to ja mimo ze gruba mam wszystko a one sa zerami :D tak tak małe jest piekne... tłumaczcie sobie dalej :D

A ty sobie tłumacz ze taka tlusta krowa jest super bo ma kasę :D ja tez mam kase i nie musze sie tym przechwalac tak jak ty :O zenada

Gość antena cyfrowa
o juz jest zazdrosnica :D no coz, przykro mi, ze gruba moze byc lepsza od was :D ale musicie to przyjac do wiadomosci ;) p.s. kazdego z waszych facetow bym mogla miec.... to bym wam dopiero cisnienie skoczylo ze gruba wam faceta zabrala :D ale luz luz nie chce :O mam swojego lepszego :D

Gość amicorum
A ja nie muszę ubliżać innym żeby pokazać że jestem kimś. Epitety jakimi obrzucasz ludzi wiele mowią.

antena cyfrowa - weź się dziewczyno lepiej nad sobą zastanów.. widać jakie masz kompleksy. trochę pokory ,a nie wylewaj swoje żale na innych

Poza tym co do facetów to mojego nie moglabys mieć bo on lubi szczupłe dziewczyny zresztą jak dotąd miał same szczuple :P ale ok wymądrzaj się dalej. skoro się dobrze czujesz ze swoja tusza to w czym problem? musisz ubliżać innym? sądze ,że masz meeega kompleksy

Gość antena cyfrowa
Weridiana1986 Ja jestem szczupła ale to nie daje mi przyzwolenia na wyzywanie grubszych ode mnie od zer ale od tłustych krów juz mozesz? :D ciekawe rozumowanie :D Monique888 czy tak ciezko przyjac do wiadomosci ze osoba gruba jest szczesliwa i nie ma kompleksow? :D dla was gruba = zakompleksione :D uwierzcie mi ze nie zawsze ;) p.s. to wy musicie miec mnostwo kompleksow skoro musicie sie podbudowaywac obrazaniem grubych :D

Gość antena cyfrowa
Monique888 w czym problem??? a czy ty kuzwa przeczytałas tytuł tego topicu na ktorym wlasnie piszemy???? :D bo jesli nie to przeczytaj raz jeszcze, i tym razem ze zrozumiemiem :D

Ale szczęśliwa osoba nie próbuje się wywyższać tekstami na forum w stylu ,,mozecie mi buty czyscic " itd.. kompleksy wyłażą .. Mi tak grube nie przeszkadzają choć osobiscie je za atrakcyjne nie uważam. Atrakcyjne dla mnie są szczupłe ,albo o bardziej kragłych kształtach jak Monica Belluci. ale grubsze nie. ale to tylko moje zdanie ja dobrze się czuje jako osoba szczupla wiec nie czuje jakiejś nienawiści do grubych kobiet. Tyle tylko mi w nich przeszkadza ,że czesto sa złosliwe

" antena cyfrowa Weridiana1986 Ja jestem szczupła ale to nie daje mi przyzwolenia na wyzywanie grubszych ode mnie od zer ale od tłustych krów juz mozesz? ciekawe rozumowanie" A zero,a tłusta krowa to dla ciebie to samo? w takim razie ja rowniez podziwiam twoje rozumowanie :D tluszcz ci chyba mozg zalewa :D siedzisz przy grzejniku? odsun sie lepiej od niego :D myslisz,ze takie grubasy są super? a oni lecą na Twoją kasę co najwyżej hahah. Bo kto by chciał taki chodzący smalec :P

Gość a ja cię zapytam
A mnie w ludziach bardziej przeszkadza chamstwo i pogarda dla innych, bezpodstawna, tak jak ta tutaj, niż nadwaga, czy nawet tusza. To smutne,że tym panienom przeszkadzałby każdy dodatkowy kg a nie uwiera ich to, że są wulgarne, ubliżają innym,itd. Dla mnie człowiek który o kimś innym wyraża się per "tucznik" , "tłusta świnia", jest skreślony na starcie. W takim towarzystwie się nie obracam, bo chamstwa i pustoty nie uznaję, już wolę osoby z nadwagą, chociaż też obsesyjnie własnej wagi pilnuję.

Gość antena cyfrowa
hahahahahahahaahha o umierammmmm :D niech zyje Polska !!!! :D