Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapa zasięgu

Jesteś gruba, jesteś zerem, nic nie wartą dziewczyną

Polecane posty

"Ja tylko polemizuje z kolezanka, ktora twierdzi, ze ok. 160cm / 60kg to tluscioch niemozebny" Nie napisałam,że to tluscioch niemozebny. Ale jezeli masz takie wymiary jakie podajesz, to jestes chyba jedna na sto, bo ja osobiscie jeszcze sie nie spotkalam z kimś kto ma 60kg i wzrost ok 160 cm, a jest chudy. Dla mnie takie porównywanie wzrostu, kształtu nosa itd do tuszy to bezsens. Tusza to tusza. Człowiek wpieprza za dziesięciu to jest gruby. A jak się ktoś urodzi z krzywym nosem to nie jego wina. Więc to ogromna różnica. Pomijając rzeczywiście tusze z przyczyn genetycznych, czy z powodu chorób, tudzież brania leków. A nie wmawiajcie,że grubasy nic za to nie mogą,ze są grubi, bo większość jest taka przez własne obżarstwo!

Gość kgkiu980
tu to mnie rozbroiłaś, na pewno nie zwróciłam bym uwagi na tych samych facetów co TY, a co do golonki to lubię pieczoną i do tego zimne piwko

Gość jestem gruba, odchudzam sie
nie napisałam, ze jestem wspaniala zdjecia nie dam, bo po co? nie jestem dzieckiem, ktore tu cos komus bedzie udowadniac pisze szczerze, nie musisz wierzyc gdybym chciala kłamac, to nie pisałabym, ze jestem gruba mam 172 cm waze 82 ale przy wadze 70 juz wygladam ładnie to a propos tego, co wczesniej było tu pisane o 70 kg i powiem wam, ze przy tej wadze mam bardzo duze powodzenie u mezczyzn taki test co jeszcze? kiedys wazyłam jeszcze wiecej, teraz sie odchudzam

na siłe??? plissssss skąd wiesz,że nie zwrócliby uwagi??? a sorry Ty nie wiesz, Ty sobie to wmawiasz zeby się pocieszyć,hmm...smutne mam 161 -45kg

Gość taka mala1223
to ja wole pozostac ta malutką ;);) najabrzdiej smiesza mnie wieprze wyprowadzane na spacery przez swoich menów którzy tylko gapia się za laseczkami a wieprzki nawet nie są w stanie dopuscic do siebie mysli ze wygladaja o niebo gorzej że nwet ich faceci musza patrzec na inne

Gość IMO13246
Nie czytałem całego tematu, dlatego pewnie powtórzę co juz ktoś inny powiedział... GRUBA BABA jest tak samo nieatrakcyjna dla mężczyzn jak NISKI FACET dla kobiet. Facet nie urośnie, baba może schudnąć. Dlatego przestańcie jęczeć, tyle żreć i ruszcie swoje tłuste dupska z kanapy!

172 cm i 80 kg i masz DUZE POWODZENIE ??? hahahahah :-D nie chce wiedziec co to za faceci :-D :-D

Gość qwerty 180cm
jestem gruba, az taka wysoka to ty nie jestes, ja mam 180cm

Gość ma powodzenie u rzeźników
bo biorą ją za niezłego tucznika :D

Gość to jaaaaaaaaa
linda filigranowa z ciebie kobietka

Gość to jaaaaaaaaa
172 i 80 kg to juz niezly tucznik i ladne wlosy ci w niczym nie pomoga niestety.....

A ja mam 47kg i wpierdalam sobie właśnie cremonę do kawy :P jest taka tłusta i pyszna :D Tlusta śmietanka- TAK tłusta baba - NIE :P Ale jedno nie podoba mi się w tym temacie.. że gruba jest zerem, że jest nic nie wartą dziewczyną. Nieprawda. Tak nikt nie powinien mówić. Są grube wiec dla mnie to oznacza,że są niezadbane. Ale nie głupie. Tak nie można oceniać ludzi. Szczupłe też nie są mądre. Są również głupie. Tak mówić nie wypada. Rozwój intelektualny nie zalezy od tuszy.

a ja nie chce miec 161 cm wzrostu!!!!!!! tak samo, jak bez sensu jest wazyc tyle, co waze jesli chodzi o Anje Rubik, to majac na mysli geny miałam na mysli cały jej wyglad, to znaczy wzrost, nogi itd to było w kontekscie zreszta nie czytałas, co Anja powiedziała powiedziala, ze w modelingu dziewczyny, ktore nie maja genetycznie szczuplej sylwetki maja naprawde ciezko, a ona ma ma naturalna skłonnosc do bycia szczupła czemu nos nie ma nic do bycia grubą? myslicie stereotypowo własnie o tym napisałam nos i budowa ciala to kwestia, ktora jest w dna oczywiscie na budowe ciala mamy pewnien wpływ ale nie dociera poza tym, gdybym ja miała wielki, krzywy noc, czy krzywe nozki, to nie zakałdalabym topiku, ze grube to zera wiec autorka jest pewnie, jak Anja Rubik;)

Gość to jaaaaaaaaa
niektorzy faceci lubie takie kobiety ale sa to przewaznie faceci o wzrocie 170 i wadze 60 kg hehehehe

Gość nancy888
jestem gruba, ale... Jak ważyłam 80 kg to nie wychodziłam z domu tylko katowałam się ćwiczeniami i dietą, Teraz ważę prawie 70 i jeszcze czuję się jak słoń. A mam 172 wzrostu, więc nie pieprz, że jesteś taka cudowna, bo jesteś tłusta i pisanie na forum tego nie zmieni. Idę ćwiczyć

Gość śmieszne są te stwierdzenia
że szczupła może być brzydka bo może mieć krzywy nos, albo nogi, albo twarz... A grube to mają monopol na proste nosy, nogi i twarze? Śmiech. Gruba zawsze jest nieatrakcyjna. Pociąga nas ładne, zdrowe ciało. A grube nie jest zdrowe. Jest chore, patologiczne, brzydkie. I tyle. Żeby nie było. Znam przemiłą grubaskę. Jakby schudła, byłaby z niej pewnie niezła sztuka a tak... Jest tylko sympatyczna.

a poza tym Gruba piszesz,że masz 172 no cóż...jak założe moje imprezowe szpilki czy letnie sandałki też tyle mam...chyba już sama widzisz,że sie ośmieszyał niesmak

Gość do lindy
ja pier­dole 45kg? :O robisz za wieszak na ubrania?jestem szczupla ale tyle to ja bym nie chciala miec za zadne skarby.Ty jestes wyglodzona chyba a nie szczupla.Szczuple jest fajne ale szkielet jest obrzydliwy

Ja tam mam 163 wzrostu ,waże 49 więc jestem szczuplutka ,a do grubych nic nie mam :P grubsze dziewczyny co prawda nie są atrakcyjne bo nie są ,ale nie uważam je za bezwartościowe.. Choć czesto są złośliwe ,ale to przez to jak wyglądają..

Gość kgkiu980
***Weridiana1986 - Brawo!!! nareszcie ktos normalny

oesu, nastepna naiwna ! A co ma taka anja rubik powiedziec ??? Ze nic nie jei sie glodzi, i czesto wciaga noski ??????? Tak oczywiscie, a Ty jak jestes gruba to tez masz uwarunkowanie genetyczne ! Jasne, nei ma nic lepszego jak miec tysiac wytlumaczen, dlaczego jest sie spasionym ! :-/

Werdidiana, oczywiscie ze masz racje, ale nikt mi nie wmowi, ze osoba z 20 kg nadwaga jest szesliwa ze swoim cialem, jest gruba bo ma uwarunkowania genetyczne, i tak naprawde prawie nic nie je, a i tak jest gruba !

Gość kgkiu980
Monique888 ... ja jak byłam nastolatka miałam podobne wymiary, ale uważana byłam za chudą,

Bianca, ty masz cos z oczkami napisałam, ze miałam bardzo duze powodzenie, przy wadze 70 kg wygladalam naprawde fajnie, choc rowniez do schudniecia na wzrost absolutnie nie narzekam moglabym byc nawet troche wyzsza, ale niekoniecznie nie chcialabym za nic byc nizsza!!! 180? jak sie komu co podoba mam taka kolezanke, jest bardzo szczuplutka, ani grama tłuszczu, wzrost 180 nigdy nie nosi butów na wyzszym obcasie, zawsze plaskie a w ogole to sporo je nawet ma tak, ze gdyby nie zjadła obiadu, czy innego posiłku o okreslonej godzinie, to padłaby na ziemie ma za wysoka przemiane materii ma tez bardzo wysokie cisnienie takze to nie jest tak, jak piszecie a z tymi spoconymi spaslakami to przesada... nawet nie komentuje

Gość IMO13246
Hahahaha khe khe khe... I juz tuczniki zwalają nageny?! hahahaha!

Kuzynka mojego faceta jest gruba. Nie wiem ile waży, ile ma wzrostu. Ale ja bym jej dała jakieś 170-175 wzrostu. I tak z 85-90 kg. Dziewczyna ma piękne włosy, cerę, ładne ząbki. Ale wystarczy,że podniesie trochę rękę do góry.. sam pot. Cała mokra bluzka. Tłuszcz jej się wylewa przez spodnie, bluzki. Poza tym jest bardzo mądrą dziewczyną. Uczy się dobrze. Gdyby schudła z 25- 30 kg byłaby naprawdę zajebistą dupą ! A tak to taki chodzący wieprzyk.

Gość kgkiu980
biankaaa, czy jakoś tak, pewnie ciebie tez nikt nie kocha, ale pamiętaj "każda nawet najgorsza potwora znajdzie swojego amatora" chyba ze cię całkiem szczęście opuści, jak będziesz dalej takie głupoty pisać