Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fkurfiona

Czemu ten pierdolony bachor nie rozumie????!!Kurwicy dostane!!!

Polecane posty

Gość Fkurfiona

Mam 18 lat i 5letniego brata. Mam swój pokój a w nim komputer, na ktorym moj brat lubi grać. Problem w tym ze on chce ciagle grać, albo chce zebym ja grala :O no kurwa :O musze zamykać drzwi na klucz a on ciagle w nie wali i mowi ze chce posiedziec a jak go w puszcze to pierdoli caly czas o tej grze. doslownie przychodzi co 10 minut pod drzwi i drze ta morde :O:O Oczywiscie daje mu pograć codziennie, ale jak juz gra zbyt długo to mowie ze juz dość a on nie rozumie i jak go odciagam od komputera to mnie bije! Juz tyle razy go wywalilam z pokoju ! Juz nie mam siły na niego! Czaem boje sie ze wpadne w szał i coś mu zrobie, coś złego!!! POMOCY!!

Gość fgthkjsjkmns
prowo

Gość chrupekdupek
Bij gnoja w łeb. Analogsi dobrze radzą :P

o jezu.. ale Ci współczuję.. myślę, że musisz znieść te krzyki jakiś czas i nie dopuszczać brata do kompa. wytłumaczyć, że to nie jest dla dzieci i, że jak dorośnie to będzie grał, albo że to Ci służy do nauki i za żadne skarby nie dopuszczać go do kompa.. tym że nie wytrzymujesz dajesz mu tylko znak, że zawsze jak będzie się darł to i tak mu dasz pograć... w ten sposób dziecko Cie wykorzystuje.. i ot problem.. po jakimś czasie znudzi mu się to i da sobie spokój.

to tak jak z płaczącymi bachorami.. jak widzę na mieście albo w autobusie jak dziecko drze mordę i ryczy a mamunia ciągle go uspokaja i w końcu ulega i np mówi, że mu coś kupi tylko żeby przestał to mam ochotę walnąć matkę w łeb.. dziecko się ignoruje w takich sytuacjach.. bo jak tak wszystko będziemy robić na ich każde zapłakanie to wyrosną z nim takie gnoje samolubne!!! zawsze będą wykorzystywać..a my będziemy tylko ulegać i ulegać...

Gość kasiaaaaaajkjhj1990
mam tak samo ale z synem brata tez ma 5 lat rok temu jak przyjechal na wakacje do mojej mamy to jak mu delikatnie mowilismy zeby odszedl od mojego komputera wpadal w szał dosłownie :O (jest masakrycznie rozpieszczony -jedynak ) te wakacje byly straszne praktycznie nie moglam wejsc do swojego pokoju bo ciagle tam siedzial on :O

Gość Fkurfiona
znowu przylazł :(:(:(:(:(:( ja pieprze...

nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zwariujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie dawaj mu grać, lepiej się pomęczyć klika dnia z nim teraz niż przez lata! chcesz tego?? nie zwracaj na niego uwagi, nawet nie komentuj tego że płacze... traktuj jak powietrze w takiej sytuacji. przysięgam, że pomoże..

Gość kasiaaaaaajkjhj1990
a utorce wspolczuje tak sobie wlasnie myslalam ze dobrze ze on z nami nie mieszka na stale bo bym chyba zwariowala :O oczywiscie tez zawsze ktos musi byc w pokoju jak on gra zeby sie patrzec inaczej drze morde :O

wiem, że to straszne, ale nie chcę mieć dzieci :p nie lubię dzieci... lubię tylko swoją chrześnicę, ale to też rzadko jak pojadę...

Gość nie mozesz porozmawiac
z matka na ten temat ?

Gość Fkurfiona
wiecie co matka mowi? 'on jest jeszcze mały, trzeba mu ustepowac', 'jestes starsza zrozum' ' daj mu pograc, bo szkoda mi go' co o tym myslec?:O

Gość Fkurfiona
Ojciec pracuje w ambasadzie w Moskwie, matka do niego pojechała na miesiąc.

Gość to ty co bijesz brata?
Słuchaj a może mu kupić taki komputerek dla dzieci? wiesz, są takie od ok.50zł, które uczą i są tam też gry. Może warto mu kupić i się zajmie, i powtarzać mu, że z Twojego korzystać nie może, bo się uczysz. I niech ma swój. No wszystko wszystkim, ale to rzeczywiście jest denerwujące. Albo mu sprawić jakiegos małego PC i niech sobie w nim siedzi.

Gość Fkurfiona
up

Gość Fkurfiona
to ty co bijesz brata? -----> on ma takiego laptopa uczacego dodawania itp. i tam sa tez gry, ale to mu sie juz nudzilo i nie za bardzo chce grac na tym :(

Gość Fkurfiona
brat mnie raz podglądał pod prysznicem :(

Gość Fkurfiona
up

Gość ja nie mam...
musisz być stanowcza. Powiedz mu że bedzie mógł pograć przez godzine czy dwie dziennie. Kup taki zegarek jak do gotowania jajek i nastaw. Jak czas minie to go odstaw. Powiedz najpierw jednak że komputer to jest twoje miejsce nauki i musisz przy nim bardzo długo siedzieć. On ma swój więc niech się bawi. Wytłumacz i wprowadź zasady. Ale konsekwentnie!!!

Gość ja nie mam...
możesz tez ustawić komputer na czas i niech się wyłaczy sam. Wprowadź hasło dostępu tak żeby mały nie mógł go sam uruchomić

Do autorki. Dam Ci dobra rade. Ale musisz byc konsekwentna. Siac i pogadaj z bratem (3min) Powiedz mu, ze bedzie mogl codziennie grac godzine. Np o 16:00. Nastaw budzic na 16:00 , powiedz mu , ze jak budzik zadzwoni, to moze grac. Nastaw budzik na 17:00. Jak zadzwoni budzik, to brat musi zejsc z komputera. 10min przed 17:00 powiedz bratu, ze ma jeszcze tylko 10 min i moze zagrac ostatni raz. Jesli nie bedzie przestrzegal tych zasad, to powiedz, ze nie bedzie mogl w ogole wchodzic do Twojego pokoju. Zobaczsz to dziala!!!!!!!!!!!!!!

Gość karibiks
I to jest wlasnie przyklad na to, ze 18 latki nie powinny miec jeszcze dzieci.